- 22 Kasım 2022
- 4.097
- 4.572
- 63
Belki ek ilaç falan verirler bakHiç bilmiyorum ki. İçtim limonlu su137/80 düştü biraz sonra 140/90 çıktı yine
Evet zaten sürekli yatıyorum bir iş yapmıyorum ona rağmen yine direniyor ilaçlara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki ek ilaç falan verirler bakHiç bilmiyorum ki. İçtim limonlu su137/80 düştü biraz sonra 140/90 çıktı yine
Evet zaten sürekli yatıyorum bir iş yapmıyorum ona rağmen yine direniyor ilaçlara
Askım ben uzun bi mesajla nasıl bişey olduğunu yazmıştım bak gir sayfama onu da oku. Kasıklara bıcak batması gibi değil ama. En azından benmki öyle değildi. Şiddetli regl ağrısıyla karışık ritmik karın kasılması. Ama öyle bi kasılma ki kımıldayamıyorsun yerinden. Hatta ilk hissettiğim gün üşüme ve titreme de olmustu bendeKızlar bu sancı nasıl bişey ya valla gelse anlamicam benim nstde falan da daha önce hiç çıkmadı ama şimdi bi böyle kasıklarıma doğru bıçak batması gibi bi hissiyat oldu karnım sert acıyo gibi böyle bi ağırlık var. Nasıl anlatacağımı da bilemedim anlayamıyorum ne yaşadığımı![]()
Kız niye komik olsun insan merak ediyor bebesinin herseyiniKızlar oğlumun hıçkırığı artık iyice güçlü hale geldi sizinki de öyledir. Ama sorum şu geçenNurse9535 sen şey demiştin ya hıçkırık gelen bölge gövdesiymiş diye. Benim göbek altına denk geliyor. Gövdesi oradaysa bacakları aşağı sığmaz ki yine döndü mü dersiniz
Hıçkırık kafadan geliyorsa o zaman zaten dönmüştür. Derdim komik geliyor ya ama napim dönerse benimdir dönmezse de benimdir
Güncelleyeyim kuşum iyi haberler alırız inşallahOyy git gel bakalım güncelle bizi hemen dönüşte![]()
Belki ek ilaç falan verirler bakderyaderya2 sanki iki farklı ilaç kullanıyordu. Doğru mu hatırlıyorum canım?
Dur bakayım kuşum, arkadaşımla da aynı dönemde hamileyiz 2 hafta kadar önde o, sıradan nst kontrolüne gidiyor aşırı sık sancıları çıkmış ama farkında değilmiş yani daha önce de sezaryen olmuştu acilen ameliyata almışlar falan şok olmuş bi anda. Bebenin eşyaları da hazır ama ev bi yarım saat kadar uzak hastanesine, neyse eşi çantayı alıp getirene kadar bebeyi çıkarmışlar havluyla sarıp ısıtıcı önünde öylece bekletmişler bebeği hemşirelerAskım ben uzun bi mesajla nasıl bişey olduğunu yazmıştım bak gir sayfama onu da oku. Kasıklara bıcak batması gibi değil ama. En azından benmki öyle değildi. Şiddetli regl ağrısıyla karışık ritmik karın kasılması. Ama öyle bi kasılma ki kımıldayamıyorsun yerinden. Hatta ilk hissettiğim gün üşüme ve titreme de olmustu bende
Kimi insanlar 100ü gören sancıları bile hissetmiyormuş. Ama benim vücudum doğum fazına girdiği için çok net hissetmişim hoca öyle dedi. İnanır mısın o günden beri göğüslerim bile şişmişti hayret noluyor diyordum, vücut kendini süt vermeye hazırlıyormuş resmen.Dur bakayım kuşum, arkadaşımla da aynı dönemde hamileyiz 2 hafta kadar önde o, sıradan nst kontrolüne gidiyor aşırı sık sancıları çıkmış ama farkında değilmiş yani daha önce de sezaryen olmuştu acilen ameliyata almışlar falan şok olmuş bi anda. Bebenin eşyaları da hazır ama ev bi yarım saat kadar uzak hastanesine, neyse eşi çantayı alıp getirene kadar bebeyi çıkarmışlar havluyla sarıp ısıtıcı önünde öylece bekletmişler bebeği hemşireleray dedim bi kıyafet bişey de mi yoktu hastanede çok korktum bugün o anlatınca son kalan eksiklerimi tamamlayıp arabaya dedim koyayım çantamı nolur nolmaz. Çanta bitti tamamım ya başladı ağrı sızı bende de dhdhfj bu işte bişey var yaa
Adalat da rahim kasılmalarını önlüyormuş bak bi taşla iki kuş
Vücudumuz inanılmaz bir mekanizma ya çok mucizevi şeyler yaşıyoruz.Kimi insanlar 100ü gören sancıları bile hissetmiyormuş. Ama benim vücudum doğum fazına girdiği için çok net hissetmişim hoca öyle dedi. İnanır mısın o günden beri göğüslerim bile şişmişti hayret noluyor diyordum, vücut kendini süt vermeye hazırlıyormuş resmen.
Hastane çantası kesinlikle çok önemli bak o gün doktor doğum olacak deseydi hemen çantayı alıp gelecekti eşim. Bu arada erken doğumu önlemede sıvı tüketimi çok çok önemliymiş. Şuan ben 5 lt su tüketeceğim reçeteyi yazarken not düşmüş hoca. Bol bol su için içebildiğiniz kadar. Kontrolün ne zaman senin?
Tansiyon olmasa sen aslında cok rahat bi gebelik geçiriyor olacaktın. Hep tansiyonla uğraştın yaaşkitom birde rahim kasılmasın tansiyon zaten kasıyor beni yeterince. Cuma günü 16-11 görünce doktorum da bir canı sıkıldı. hemen kan sulandırıcıtı fln keselim dedi. Sonra nst ve kan sonuçları iyi çıkınca bir süre daha devam etmeye karar verdik kan sulandırıcıya![]()
Ateşli havaleden dolayı yattı bebek 1 hafta evdeydi sonra aniden ateş havale falan direkt yoğun bakıma alındı tetikledi galiba bağışıklığıda düşük , tam olarak hatırlamıyorum yani 6 yıl olmuş . Şimdi iyi bi sıkıntı yok çocukta ama . Herkes te bir olmayabilirİşte ben de sırf bu sebepten Sezeryan istiyorum…… yok yani beş doktora da test yaptıramadım. Geçmiş olsun kuzeninizi hangi enfeksiyondan yatırdılar
Anlarsııııın o anlaşılmayacak bisey değil inan ki. Hastaneye gitmeden önceki en son gece ben sabaha kadar ağrıdan kasılmadan uyuyamadım demiştim ya. Sabaha kadar büyük wcye cıktım bağırsaklarım bomboş kaldı. Bu da bi belirtiymiş mesela bağırsaklar kendini boşaltıyormuş doğuma hazırlık olarak. Ne zaman ki doktor ilaçları vermeye basladı o zaman bağırsaklarım durdu.Vücudumuz inanılmaz bir mekanizma ya çok mucizevi şeyler yaşıyoruz.
Valla benim hastane çantam tam değildi hep bi geciktirdim falan ama çok büyük hata yapmışım yani ne olacağı hiç belli olmuyor tecrübe ettiğimiz üzre, eksiği olan varsa acilen tamamlayıp koysun kenara. Su da içiyorum kuzum bayağı ama hayırlısı etki eder inşallah salı günü kontrolüm bakalım ne kadar oldu tombik kızım çok merak ediyorumbiraz pozisyon değiştirince rahatladım şimdi ay çok korkuyorum sancım gelecek de anlamayacağım diye ödüm kopuyor
Çok doğru söylüyorsun sağol çileğim moral oldun vallaAnlarsııııın o anlaşılmayacak bisey değil inan ki. Hastaneye gitmeden önceki en son gece ben sabaha kadar ağrıdan kasılmadan uyuyamadım demiştim ya. Sabaha kadar büyük wcye cıktım bağırsaklarım bomboş kaldı. Bu da bi belirtiymiş mesela bağırsaklar kendini boşaltıyormuş doğuma hazırlık olarak. Ne zaman ki doktor ilaçları vermeye basladı o zaman bağırsaklarım durdu.
Hiç korkma çekme de bunu. Çok şükür iyi gidiyorsun öyle bi riskin yok senin tadını cıkar, hareket kısıtlaması olmadan yaşamak çok güzel cünkü her işini kendin yapabildiğin sürece iyisin demektir![]()
Belki ek ilaç falan verirler bakderyaderya2 sanki iki farklı ilaç kullanıyordu. Doğru mu hatırlıyorum canım?
Kızlar 160/100 ben yola çıktım acile gidiyorum
Bizim de baş aşağıda hıçkırıkda aşağıdan geliyor, bence hıçkırığı başından hissediyoruz, o kadar aşağıda gövde olmaz diye düşünüyorumKızlar oğlumun hıçkırığı artık iyice güçlü hale geldi sizinki de öyledir. Ama sorum şu geçenNurse9535 sen şey demiştin ya hıçkırık gelen bölge gövdesiymiş diye. Benim göbek altına denk geliyor. Gövdesi oradaysa bacakları aşağı sığmaz ki yine döndü mü dersiniz
Hıçkırık kafadan geliyorsa o zaman zaten dönmüştür. Derdim komik geliyor ya ama napim dönerse benimdir dönmezse de benimdir
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah . Haberlerini bekliyoruz müsait oldukça .Kızlar 160/100 ben yola çıktım acile gidiyorum
Eve gelince Alyoşum yine bi hareketlendi fıkırdamaya başladıÇok doğru söylüyorsun sağol çileğim moral oldun vallaAlya kızımız da sabredecek dayanacak biraz daha sen de güzelce dinlenmene bak bırak sana hizmet etsinler etrafında dönensinler hiçbir şey yapma bol bol suyunu iç, kızınla konuş
![]()