Teşekkür ederim vardım bileŞimdiden iyi yolculuklar tatlım
Maşallah kızına büyümüş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim vardım bileŞimdiden iyi yolculuklar tatlım
Maşallah kızına büyümüş![]()
ayy bende kilo almamaya başladım yarın doktoruma sorucam nedeni ne diye inş öle değildirBende okudumbenim bi tanidigimin da son aylarinda aynisi oldu kilosunu takip etmiyormus son zaman fark etmis doktor bebege giden damar tikanmis sebep oymus. O yuzden kiloda artis yoksa yada dusuyorsa hemen mudahale ediliyor onun bebegi 1700 dogdu bu yuzden
![]()
hayıııır tabi ki de carputiAy çok yedim ya catlicam aa dostlar.. Düşündümde bende ekim annesiyim o topike mi transfer olsam benim devreler orda![]()
olamaz canım sen bizim mahallenin kızısın yani topğiğimizinAy çok yedim ya catlicam aa dostlar.. Düşündümde bende ekim annesiyim o topike mi transfer olsam benim devreler orda![]()
Allah korusun canim ya mutlaka aliyosundur bebeginde almistir kotu dusunme hemenayy bende kilo almdusunmeaşladım yarın doktoruma sorucam nedeni ne diye inş öle değildir![]()
olamaz canım sen bizim mahallenin kızısın yani topğiğimizinhiç bir yere gidemezsin
![]()
olamaz canım sen bizim mahallenin kızısın yani topğiğimizinhiç bir yere gidemezsin
![]()
hayıııır tabi ki de carputibizimle başladın bizimtopiğinsin
tabii arada onlarla takılabilirsin ama kaç ay kaldı ki zaten gitmee...
![]()
eşim gelmed daha ama ben atıştırdım biraz sanki bir kuzu yemiş gibiyim sen düşünemiyorum
aaaaaa gidemezsin baştan gidecektin biz seni tanıdık artık sevdik zamanaşımından burdan kalman lazım canımcım
göğüsten akıntı gelmesi gebelikte normal canım ama kan olduğuna emin misin? randevuna çok varsa gün içinde doktorunu arayıp sor keşke gün içinde arasaydın ben ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum panik olma canım yarın sorarsın inşallah içinde rahat eder geçmiş olsun tatlımKızlar sabah uyandıgımda atletimde göğüs kusmında sarı bir leke vardı. Göğsümden akmış. Daha öncede aynı sıvı gelmişti. Anneme gösterince ilk süt akıntısıdır demişti. Böyle sarı bir sıvı. Sizden de geliyor mu arada? Ama bugün leke gibi bir iki küçük damla kan da değmiş. Ciddi bişey değildir inşallah. Büyümesinden dolayı cok hassas zaten. Acaba kan olması da ondan mı? Cok panik oldım. Kontroliiüme daha cok var. Napsam.
ayy bende kilo almamaya başladım yarın doktoruma sorucam nedeni ne diye inş öle değildir![]()
Normal canim son aylarda o sıvı benimde ucunda birikiyor. ama kan için birsey diyemeyeceğim göğüs ucun yara olmuşsa ondan akmıştır ciddi birşey olacağını sanmamKızlar sabah uyandıgımda atletimde göğüs kusmında sarı bir leke vardı. Göğsümden akmış. Daha öncede aynı sıvı gelmişti. Anneme gösterince ilk süt akıntısıdır demişti. Böyle sarı bir sıvı. Sizden de geliyor mu arada? Ama bugün leke gibi bir iki küçük damla kan da değmiş. Ciddi bişey değildir inşallah. Büyümesinden dolayı cok hassas zaten. Acaba kan olması da ondan mı? Cok panik oldım. Kontroliiüme daha cok var. Napsam.
Yaa canım arkadaşlarım benim ben sizi bırakıp nerelere giderim![]()
Kan dediğim öyle çok değil iki damla ama kan renginde bişi işte. Ya bilmiyorum bu sarı süt gibi sıvı daha önce de geldi ama kan yoktu. Acaba uykuda falan sıkıştırdım da mı oldu. Yarın hastanede bir işim var. Gitmişken doktoruma soracağım. İnternette az da olsa bu sıvıyla kan gelebilir normaldir yazıyo. Gün içinde olmadı. Zten bu akıntı geceleri oluyo. Sabah atletimde görüyorum bu 3. Kez oldu. Gitgide lekenin miktarı büyüyor. Leke normal belki ama unarım kan da öyledir. Çok sağol canım cevabın için.göğüsten akıntı gelmesi gebelikte normal canım ama kan olduğuna emin misin? randevuna çok varsa gün içinde doktorunu arayıp sor keşke gün içinde arasaydın ben ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum panik olma canım yarın sorarsın inşallah içinde rahat eder geçmiş olsun tatlım
Çok teşekkürler canım. Evet bende ucundan kaynaklandıgını düşünüyorum. Çok hassaslaştı uçları bile. Biraz olsun rahatladım. Saolun.Normal canim son aylarda o sıvı benimde ucunda birikiyor. ama kan için birsey diyemeyeceğim göğüs ucun yara olmuşsa ondan akmıştır ciddi birşey olacağını sanmam![]()
ya benimde bebğin göbek kordonunun felan akışına bakıyo devamlı bi sorun olsa söylerdi zaten öle dğilmiAllah korusun canim ya mutlaka aliyosundur bebeginde almistir kotu dusunme hemen
hımm normal sayılır o zaman çünkü gideli 10 olduBen en son kontrolde 400 gr almistim bebis 640 gr almisti..
ne demek canım rica ederim eger göğüs ucun çok çatlaksa akşamları da krem sürebilirsin. gece gelen akıntı sabah ucunda kuruyor ya çok hassaslaştırıyor dikkat etmek gerek.. yarın haberlerini bekliyoruzKan dediğim öyle çok değil iki damla ama kan renginde bişi işte. Ya bilmiyorum bu sarı süt gibi sıvı daha önce de geldi ama kan yoktu. Acaba uykuda falan sıkıştırdım da mı oldu. Yarın hastanede bir işim var. Gitmişken doktoruma soracağım. İnternette az da olsa bu sıvıyla kan gelebilir normaldir yazıyo. Gün içinde olmadı. Zten bu akıntı geceleri oluyo. Sabah atletimde görüyorum bu 3. Kez oldu. Gitgide lekenin miktarı büyüyor. Leke normal belki ama unarım kan da öyledir. Çok sağol canım cevabın için.
Akışta ufak sorun bile olsa mutlaka söylerdi emin ol iyi düşünelim iyi olsun aklımıza hep en kötüyü getirmeye gerek yok ki zaten sen almasanda bebek kilo alirya benimde bebğin göbek kordonunun felan akışına bakıyo devamlı bi sorun olsa söylerdi zaten öle dğilmi
Hic bi sakincasi olmaz.. Senin dogum sezaryen mi olcak
Ben en son kontrolde 400 gr almistim bebis 640 gr almisti..