• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

canım valla bend ekırmızı kırmızı alıcam dedim gittim beyaz dantelli pijama aldım ve mavi gecelik aldım..
birde normal kırmızı pijama takımı aldım..
kan olursada değiştiririz napalım yanii..
süsümdende geri kalmadımm
Bende öyle düşünmüştüm canım çok şık bi takım bende güzel görünmek istedim onun içime almıştım o zaman giyebilirim dediğin gibi kan olursa değiştiririm :KK73:

PinarYavuz .!.:
Hayırlı cumalar arkadaşlar..

Bebeğim artık canımı acıtmaya başladı.
Bir de biraz moralim bozuk, hiç keyfim yok.
Gününüz güzel geçsin.
Öpüyorum sizi. :110:

Aynen benimde bazen cok canimi yakiyo,sanki icerden beni isiriyo gibi:-)

Hayırlı cumalar arkadaşlar..

Bebeğim artık canımı acıtmaya başladı.
Bir de biraz moralim bozuk, hiç keyfim yok.
Gününüz güzel geçsin.
Öpüyorum sizi. :110:
Hayırlı cumalar canım benim de canımı yakmaya başladı kaburgalarımı acıtıyo ama onun güçlü ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum öyle olunca. Moralini bozan bişey mi oldu?

Kızlar sizce benim göbeğim çokmu büyük herkes aynı şeyi soyluyoda bide ben çok kilo aldım 55 le hamile kaldım şu an 73 kiloyu :KK16:

Eklentiler

• CYMERA_20140912_111034.webp
    CYMERA_20140912_111034.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 89
bercemgul .!.:
Kızlar sizce benim göbeğim çokmu büyük herkes aynı şeyi soyluyoda bide ben çok kilo aldım 55 le hamile kaldım şu an 73 kiloyu :KK16:

Bence gayet normal tatlim,sen benimkini gorseno_OBen 75 ile basladim 79um suan.
Moralini flan bozma sakim boyle seyleri.onemli olan bizim ve bebislerimizin sagligi:KK36:

Bence gayet normal tatlim,sen benimkini gorseno_OBen 75 ile basladim 79um suan.
Moralini flan bozma sakim boyle seyleri.onemli olan bizim ve bebislerimizin sagligi:KK36:
doğru dıyosun cnm ama ıste bızım mılletımız gobegın kucuk olsa nıye kucuk buyuk olsa nıye buyuk derler:KK34: ağzı olan konusuyo sankı herkes moral bozmaya calısıyo:KK47:

selam kızlar hayırlı cumalar
biraz msjları okudum gene karartmışsınız kendinizi
teknıoloji ilerledi yıllar önceki gibi doğumlar yok özel hastanelerde ferah ferah doğumlarınız olacak inşallah sevdikleriniz yanınızda inanın bana öyle şeylere takılıyorsunuz ki haftalar aylar sonra dönüp baksanız güleceksiniz eminim kendinize
kendinizi de bebişi de rahat bırakın lütfen biraz abartıyoruz galiba hep beraber ordan burdan duyduklarımızla doktorun söylediklerini karşılaştırıyoruz bu en yanlış olanı öptüm sizi

Valla ben de aşırı büyük olsun istemedim ama tabi ki tercih meselesi... Sitesinden bakabilirsin beyaz beşikleri de çok güzel ama işte ordaki satıcı beyaz olduğu için her yeri ahşap olmuyor dedi ben de doğal olsun istediğim için ya doğal vardı ya da ceviz rengi ben ceviz rengini beğendim o yüzden öyle aldım canım... Anne yanı için sepet beşikleri de harika çok şık ama çok kısa kullanımlı o yüzden dedik daha uzun süreli kullanabilelim.. Hiç mi ellerinde olan bir mağaza yokmuş bizim gittiğimiz mağazada sepet beşiklerinden de vardı o beyaz beşikten de vardı bakabildik yani...
dün bir mağaza bulduk aldık canım çok şükür.. bakalım eve gelmesini bekliyorum heyecanla.. beyazı yoktu ama biz beyaz sipariş verdik.. indir.webp

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Bebeği hıçkıran anneler, siz hıçkırdığını nasıl anladınız, nasıl bir histi yani?o_O

doğru dıyosun cnm ama ıste bızım mılletımız gobegın kucuk olsa nıye kucuk buyuk olsa nıye buyuk derler:KK34: ağzı olan konusuyo sankı herkes moral bozmaya calısıyo:KK47:
dünce biz bunu zeyy ile konuştujk özelden..
bana hep son ayınmı diyorlar..
2 ayy var deyincede karnım baya büyük diyorlar..
sinir oldum birkaç kez ama artık umursamıyorum..
hayır yani 8 aylık gebenin karnı nasıl olurkii

gayet iyisin kuzum ağzı olan konuşuyor boş konuşmuşlar :KK50:

haha yeni farkettim arkadaşta ağzı olan konuşuyor demiş :KK70::KK70:

Back
X