• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Bu ekip +ben aramizdan ilk kim ayrılıyor bakalım 🥹🥹🥹😌 nişani gelen var mı? Gerçi Nişan gelmeden yada geldiğini farketmeden doğuran çok var. Benimde dün çok battı rahime doğru ama bebek asagida değil insin diye egzersizler yapıyorum squatta bekliyorum falan ama herhalde bir anda olacak şuan tik yok
Benim nişan çooooook oldu geleli canım, bakalım kim gidiyo ilk 😀

Düzensiz sancılar var pek de çıkmıyor bu gün 100'ü görmüşüm ama doktor dikkate almadı nedense
Aa o zman yaklaşıyor mu? Bende o da çıkmıyor 😅 birde herkes çalışmalara başlamış temizlik çömelme falan ben hiç bir şey yapmıyorum yapsam mı?

Aa o zman yaklaşıyor mu? Bende o da çıkmıyor 😅 birde herkes çalışmalara başlamış temizlik çömelme falan ben hiç bir şey yapmıyorum yapsam mı?
Yap tabi durduğun kabahat haftan uygunsa tabi yap 😅 evet çok yakın sayılır baş geliş ve aşağıda benimki son iki gündür aşırı zorluyor da daha patlatamadı keseyi 🤣

Bu ekip +ben aramizdan ilk kim ayrılıyor bakalım 🥹🥹🥹😌 nişani gelen var mı? Gerçi Nişan gelmeden yada geldiğini farketmeden doğuran çok var. Benimde dün çok battı rahime doğru ama bebek asagida değil insin diye egzersizler yapıyorum squatta bekliyorum falan ama herhalde bir anda olacak şuan tik yok
Sen dur daha benim ağrım çok ondan zorluyorum 😀 sancıya çevirse diye uğraşıyorum 😀
Bnm de kanala inmedi henüz. Baş geliş bekliyoruz. Sürekli sertleştiriyo. Kuduruk. Uzanmam lazım yoksa batıyo ayakları 😅 nişan mişan yok hiçbir işaret 🥲🥲 hurma yemeye başladım.

Bnm de kanala inmedi henüz. Baş geliş bekliyoruz. Sürekli sertleştiriyo. Kuduruk. Uzanmam lazım yoksa batıyo ayakları 😅 nişan mişan yok hiçbir işaret 🥲🥲 hurma yemeye başladım.
Hurma yiyorum bende ama çok faydası olmuyor gibi geldi ne bileyim tüm tuşlara basacagiz bu gidişle 😂

Kuzum önce bir sakin ol zaten yolun sonu eninde sonunda doğacak bebek doktorlar her türlü önlemi alıyorlar için rahat olsun o konuda. Senin vücudun bebeği korumak için ekstra antikor üretiyor zaten. Ama sen böyle telaş stres yaparsan olmaz ki bebekte strese girer hastalıktan değil ama bu stres dalgasından etkilenir çocuk. Hem ben ne yapayım her ay bir kutu antibiyotik bir tane monurol şase kullandım gebelik boyunca hemde. Şimdi de troit ilacı kullanıyorum mesela durdu durdu 8. ayda yükseleceği tuttu namussuzun. Hastanene bebeği ve seni korumak için her yolu deniyorlar korkma herşey güzel olacak. 🥰🥰💕💕
Sezeryan sonrası öksürük hapşırık çok zor oluyor diyorlar o beni korkutuyor bugün kızımı doktora götürdük üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş tekrar bunu atlatalim grip aşısı olmayı düşünüyoruz ailecek bu sene hava daha tam soğumadan 3. Hastalık eve gelen🥲🥲🥲 bende tiroid ilacı kullanıyorum ama gene de yükselmiş son kan daki sonuca göre dozunun ayarlanması lazımdı bı turlu gidemedim evde hastalikta olunca ihmal ettim eski doza devam ediyorum 🥲

Ben de varım kıızz 38+3 heyecanla bekliyorum bebeğim kanala indi 2 haftadır falan da öyle hatta son gittiğimde bayaa aşağıda doğum yakındır dedi doktorumuz ama hâlâ gelen giden yok 😃

Bende de tık yok adaçayı içiyorum şimdi bir haftadır merdivenlerde sürünüyorum, hurma yiyorum, ananas suyu içiyorum, egzersiz yapıyorum ay delirmek üzereyim. Gelmesin diye kendimizi yırttık şimdi gel diye yalvarıyorum, kemik ağrım çok artık ağrısına dayanamıyorum ama sancım yok 4cm de bekliyorum 6 haftadır 😩ben de 38+4. Hadi bi avazda kurtulalım 🥹😀😍
6 hafta mı :o, ben de 2 cm açıklığım var diye yakında kesin doğar diyordum. Gerçi bugün 38+6 oldum, yakında doğar değil mi? Artık kavuşmak istiyorum sağlıkla kucağıma alıyım geceleri bebiş sıkışıyor karnımda

Bende de tık yok adaçayı içiyorum şimdi bir haftadır merdivenlerde sürünüyorum, hurma yiyorum, ananas suyu içiyorum, egzersiz yapıyorum ay delirmek üzereyim. Gelmesin diye kendimizi yırttık şimdi gel diye yalvarıyorum, kemik ağrım çok artık ağrısına dayanamıyorum ama sancım yok 4cm de bekliyorum 6 haftadır 😩ben de 38+4. Hadi bi avazda kurtulalım 🥹😀😍
40 haftayı tamamlicak mi 😃 sağlıkla kucağına al canım

6 hafta mı :o, ben de 2 cm açıklığım var diye yakında kesin doğar diyordum. Gerçi bugün 38+6 oldum, yakında doğar değil mi? Artık kavuşmak istiyorum sağlıkla kucağıma alıyım geceleri bebiş sıkışıyor karnımda
Benim de öyle de çok vaktimiz yok zaten maksimum benim on günüm var senin de sanırım 8 falan
40 haftayı tamamlicak mi 😃 sağlıkla kucağına al canım
İnşallah canım çok sağol, bakalım yarın randevum var ne dicek
Ne zaman geldi nişan
32.haftada canım

Ben de bunlara yarın başlayacağım artık evde eliptik bisiklet var onu bile sürmeyi düşünüyorum :((

Sabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Ama çok şükür ki bebitom çok iyi 🧿🧿🧿
Ben de iyi olmak istiyorum,dualarınıza talibim.
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah 🌸

Sabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Ama çok şükür ki bebitom çok iyi 🧿🧿🧿
Ben de iyi olmak istiyorum,dualarınıza talibim.
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah 🌸
Kız tövbeeee ter bastı okurken devamını getiremedim ha 😕 sağlıcakla büyüsün canım hiç önemli değil nasıl kavuştuğunuz 😍

Back
X