Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne yürüyüşü yaydım totomu medcezir izliyorum kızlarımlaHadi bakalım anneler.. hemserilerim.. Yürüyuse gidelim beraber![]()
çok güzel canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim dinlenmeye devam bebiş ne kadar olmuş büyümüş müSlm kızlar ben geldim geç geldik ancak yazıyorum oğlum iyiymiş çok şükür bir yaramazlık yokmuş benim durumda da düzelme var dedi doktor geri kalınlasmış yatmaya iş yapmamaya devam dedi 2haftaya tekrar gidicez bizde haberler böyle sizden Naber
ay bugün bende de kaldı. şehir dışından misafir vardı, yoruldum. eşim ısrar ediyor da benim uykum geldi şimdiden. artık yarına çift tur :)Ayy ne yürüyüşü yaydım totomu medcezir izliyorum kızlarımla![]()
Amerikalı bir anne..
Hamileliğinin her anını takip ettim.
Onun gibi olabilmeyi çok isterdim.
Yaklaşık 2 ay önce evinde, suda doğum yaptı.
Belki biraz olsun rahatlatır hepimizi.
Eki Görüntüle 1241673
peki bana bi övgü yok mu![]()
evet canım 1667 kilosu boyunu unutum ama iyiymiş gelişimi iyi dedi uzun boylu olacak mış oğlum bizim baba dayı uzun ya benimkiler uzun oluyo kardeş böyle giderse inş haftaları geçiririz inş darısı başınızaçok güzel canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim dinlenmeye devam bebiş ne kadar olmuş büyümüş mü
Ben bugün tam 4 saat yürüdüm sabah 2 saat akşam üstü 2 saat çooook yorgunum çoookkkHadi bakalım anneler.. hemserilerim.. Yürüyuse gidelim beraber![]()
Ben bugün tam 4 saat yürüdüm sabah 2 saat akşam üstü 2 saat çooook yorgunum çoookkkİşlerim vardı mecbur yürüüümmm o kadar
![]()
Evde mi yapıyorsun canım pilatesi bi yeremi gidiyorsun ben hiç yapmadım hamilelikte öncesinde evde kendim yapıyordumsüperr..ben yarım saat yürüyüş ardından pilatesimi yaptım çok iyi hissediyorum kendimi
oyy oyyy maiallah canım oğluşuna canımevet canım 1667 kilosu boyunu unutum ama iyiymiş gelişimi iyi dedi uzun boylu olacak mış oğlum bizim baba dayı uzun ya benimkiler uzun oluyo kardeş böyle giderse inş haftaları geçiririz inş darısı başınıza
Cicisler nasilsinizz benim agrilarim hafifce yokluyor beni
Sizde oluyor mu kasik agrilari
Ooo sen baya yorulmussun zaten yat sen hiic kalkma..Ben bugün tam 4 saat yürüdüm sabah 2 saat akşam üstü 2 saat çooook yorgunum çoookkkİşlerim vardı mecbur yürüüümmm o kadar
![]()
Canimmmm sen bir meleksin kucuk puntolarda bile beni farkeden tek kisisin![]()
Cicisler nasilsinizz benim agrilarim hafifce yokluyor beni
Sizde oluyor mu kasik agrilari
Evde mi yapıyorsun canım pilatesi bi yeremi gidiyorsun ben hiç yapmadım hamilelikte öncesinde evde kendim yapıyordum