Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın millet!
Bugün 9da randevumuz var, onun stresinden gece bölük pörçük uyudum hepiçimden bir ses kötü bir haber alacaksın diyo diğer bi ses de her şey yolunda merak etme diyo. O ilk sesi susturamıyorum
iyice garip biri oldum çıktım yaa
Insallah iyu haberlerle dönerim, dua edin bana.
Kızlar ücretsiz izinle alakali bir sorum var bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Ben subat mart nisan mayis aylarinda ücretsiz izin almak istiyorum hazirNda seminere katilip yaz tatilinde maaşı alip eylülde tekrar ücretsiz izin alabilir miyim ?
görevin nedir?Bugün de nöbete kaldik galiba
Sabahi beklemeyi hic sevmiyorum, aklima hep agrilar icinde sabahin olmasini bekleyen hastalar geliyor.
Allah tüm hastalara sifa versin ve cok cektirmesin insallah..
Ayy ne kadar karamsar bi msj yazmisim
gittikçe işin ciddiyetini daha fazla idrak ediyoruz bence, bende zaman zaman bunalıyorum vücutlarımız bozulmaya başladı rahat hareket edemiyoruz ağrılar uykusuzluk ve bebeğin sorumluluğuGünaydın herkese. Ben gitgide kendimi daha yorgun hissediyorum. Bebeğim karnımda o kdr geriliyor ki. Bazen nefes alamıyorum. Psikolojik olarak da bi bıkkınlık geldi bana. Çok iyi değilim açıkcası. Niye böyle olduğumu bilmiyorum. Ruhen ve bedenen yorgun hissediyorum. Dün bi arkadasım geldi onla sohbet etmek bile zorladı beni. Konuşurken sürekli nefesim daraldı. İyi olurum umarım kısa sürede.
Tamam canim sagolasin:)Valla ben dogum sonu iznim bitince yillik iznimi kullanip iki sene ayrilcam sizde nasil olur ki tam bilemedim.. burdan bilgi cikmazsa yine bi ozelden hatirlat ablama sorarim okul muduru bilgisi vardir..
Tesekkurler cnm zateo antibiyotik kullaniyorum, esimden grip gecti, benim tum hastaliklarimi tetikledi.Gecmis olsun canim cok siddetliyse doktoruna bi danis yine de. Üsüttün mü neden öksürüyorsun
Gunaydin. Eger iyi bir sebep gosterirsen olabilir. Ilkinde bebek dolayisiyla deyip izne ayrilacaksin. Tekrar basladiktan sonra ne diyeceksin???Kızlar ücretsiz izinle alakali bir sorum var bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Ben subat mart nisan mayis aylarinda ücretsiz izin almak istiyorum hazirNda seminere katilip yaz tatilinde maaşı alip eylülde tekrar ücretsiz izin alabilir miyim ?
Hımm yine bebek için almayı istiyorum tekrar almak icin sebep gostermek gerekiyor öyle mi?Gunaydin. Eger iyi bir sebep gosterirsen olabilir. Ilkinde bebek dolayisiyla deyip izne ayrilacaksin. Tekrar basladiktan sonra ne diyeceksin???
Günaydın millet!
günaydın canım
Bugün 9da randevumuz var, onun stresinden gece bölük pörçük uyudum hepiçimden bir ses kötü bir haber alacaksın diyo diğer bi ses de her şey yolunda merak etme diyo. O ilk sesi susturamıyorum
iyice garip biri oldum çıktım yaa
Insallah iyu haberlerle dönerim, dua edin bana.
Günaydın annisler ve minnoşlar
Bugün doktor amcaya kontrole gidicez saat 1 de
Heyecandan uyuyamadimbakalım oğlum kaç kilo kaç cm olmuş
![]()
hayırlı sabahlar![]()