• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Buna uzulme.cnim gecem hafta benimkide yan yatiyodu hatta bu yuzden poposu midemdeydi ve baskinyapiyodu bu hafta dondu dondugunu hissettim.zaten drumda demisti doner donersede miden rahatlar diye simdi basi asagoda topuklarini cikariyo sipa ayaklar yukarda uzulme.kafaya takilcak bisey degil doguma son hafta kla donenler bile var

Çok sağol canım içimi rahatlattın valla. Dr um dönebilir falan dedi ama bu haftada bu şekilde olmaz genelde deyince kafama takmıştım. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun..

kızlar ya benım valızı annem hazırladı, bebısın kıyafetlerını mınık bı hurca hazırlayıp valızın ıcıne koyduk, annem benımkılerıde bı hurca koydu, hurclarda valıze super oldu

tavsıye ederım, temız, derlı toplu oluyor.

bıberon ıle emzıgı 5 dk kaynatıp koydum

ped koymadım kendıme ıslak mendıl ve havlu pecete koymadım terlıgımde eksık :s

10 tane bebek bezı koydum, bebıs kıyafetlerı 3 tane battanıye, emzık , bıberon yenı dogan ıslak mendıl

Bende öyle yaptım canım, tek valiz iki ayrı hurç güzel oldu. Bir de geçen gün burada konuşulmuştu, 10 bebek bezi az olabilir denmişti. Ben paketin içinden 1 tane alıp hemşirelere verilecek bohçaya koydum, geri kalan paketi olduğu gibi koydum valize :KK48:Gerçi çokta önemli bir sorun değil, netice de yetmese bile artık her yer market.

Canım ya en güzel pratık cözümü bulmussun helal valla artık bnde bir çözüm bulmalıyım
Benimde en çok zorlandığım şey alt giymek karnımdan dolayı eğilemiyorum pantolon vs giymek çok zor birde çorap işi eklendi tabii, ayak tırnaklarımıda kesmek işkence bebeğime zarar vericem diye endişeleniyorum yoksa benim durumum önemli değil:KK51:

Çok sağol canım içimi rahatlattın valla. Dr um dönebilir falan dedi ama bu haftada bu şekilde olmaz genelde deyince kafama takmıştım. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun..
Tatlım benim geçen salı başı aşağıdaydı cuma yukarda dr 33. Haftanın sonuna kadar %97 si döner merak etme dedi sende endişelnme yerleri bolken varsın dönsün dursunlar :KK66:

Bende bebek bezi alacağım ıslak mendiliyle bu haftasonu biberonlarıda kaynatıcam dediğin gibi emziği de kaynayan suya attın mı canım:110:
cnm nasıl yapıcam bılemedım hatta burada arkadaslara sordum
sonra kendı arkadasımı aradım, arkadasım markaya gore degısıyor dedı. uzerını oku dedı. aventte bırsey yazmıyordu nette baktım bulamadım tam.

en ıyısı kaynatayım dedım. şöyle yaptım. suyun tencerede kaynamasını bekledım. kaynayınca emzık kutusu, emzık, bıberon ve bıberon emzının hepsını tencereye koydum 5 dk ttuttum. cunku uzun sure tutmak ıyı degılmıs plastk aksamlar ıcın. sonra cıkardım havlu pecetenın uzerıne, cıkarırkende kaynayan suyun ıcerısıne koydugum kasıgımı kullandım. ıyıce kurumasını bekledım. oyle kapattım ve kaldırdım :)

Enemmmm kocişimi gönderdikten sonra bi uyumuşum bi uyumuşummm şimdi yeni uyandım inanır mısınız?:oops: Kızım kalksana kadın öldüm açlıktan der gibi adeta uçan tekmeler savuruyor. Sol tarafım göçmüş durumda. Sizi okucam diye kahvaltı hazırlayamadım ayol. :cool:

Kızlar bileniniz var mı ben kapı tülü arıyorum birde lohusa tacı bunları ankaradan nerde bulabilirim bileniniz var mı şöyle bebek malzemeleri satan yer var mı :cool:
Canım suluhanda var. Kapı süsleri 30-40-50 arası. Benim hastane kapı süsü veriyormuş o yüzden almıcam ama orada o kdr çok varki gidip bişeyler almak istiyorum bende.

bu arada kızlar bir zeyneplevent ile tanıştık az önce..ben rapor almaya çıktığımda oda doktor bekliyordu..
man ken gibi kız yaa küçük bir karnı var ve pek şirin maşallahhh...
inş bundan sonrada görüşcez..
Şişşşştttt kıskanıommmmmmm olummm dermişimmmm. :confused:
Eheheh. O da görünmüyor bayadır. Nerelerdeymiş. Her şey yolunda mı?

Ben civilden aldim carrefourlarda da var sanirim..

Sağolasın canım.

Tatlim ben gormedim :KK43:

Kuzum facebook.com/pinaryildirimyavuz
Adresim bu :KK15:

Benimde en çok zorlandığım şey alt giymek karnımdan dolayı eğilemiyorum pantolon vs giymek çok zor birde çorap işi eklendi tabii, ayak tırnaklarımıda kesmek işkence bebeğime zarar vericem diye endişeleniyorum yoksa benim durumum önemli değil:KK51:
Canım bnde gecenlerde aynısını yazdım çorap ayakkabı gıymek tırnak kesmek B'ni çok zorluyor nefesım kesiliyor hatta yalnız deilsin:KK51:

Slm kızlarrr lohuda terliği tacı siparişi aldım bir kaç tane yarın terliklerini sipariş edicem isteyen olursa siparişleri vermeden yardımcı olabilirim

Canim bak burda da konuşulmustu belki gozunden kacmistir KAŞAR MUZ PATATES bebeklere kilo aldiriuomus kesin olumlu sonuc alirsin hergün mutlaka yemeye çalış canini da sıkma:KK20:halam hamileyken tansiyonu şekeri var diye yiyemiyordu kizi 38. Haftada 2200 gr doğmuştu cin gibi bi cocuk oldu:KK25:
evet yazmıştı kızlar da bana. ben de tüketmeye çalışıyorum. umarım normale döner. dediğin gibi zayıf olup da kendini toparlayan bebek çok. tek duamız sağlıklı olması

Enemmmm kocişimi gönderdikten sonra bi uyumuşum bi uyumuşummm şimdi yeni uyandım inanır mısınız?:oops: Kızım kalksana kadın öldüm açlıktan der gibi adeta uçan tekmeler savuruyor. Sol tarafım göçmüş durumda. Sizi okucam diye kahvaltı hazırlayamadım ayol. :cool:

Canım suluhanda var. Kapı süsleri 30-40-50 arası. Benim hastane kapı süsü veriyormuş o yüzden almıcam ama orada o kdr çok varki gidip bişeyler almak istiyorum bende.

Sağolasın canım.

Ben daha yataktayım aynı uyanmışız acil kahvaltı etmek lazım:KK45:

cnm nasıl yapıcam bılemedım hatta burada arkadaslara sordum
sonra kendı arkadasımı aradım, arkadasım markaya gore degısıyor dedı. uzerını oku dedı. aventte bırsey yazmıyordu nette baktım bulamadım tam.

en ıyısı kaynatayım dedım. şöyle yaptım. suyun tencerede kaynamasını bekledım. kaynayınca emzık kutusu, emzık, bıberon ve bıberon emzının hepsını tencereye koydum 5 dk ttuttum. cunku uzun sure tutmak ıyı degılmıs plastk aksamlar ıcın. sonra cıkardım havlu pecetenın uzerıne, cıkarırkende kaynayan suyun ıcerısıne koydugum kasıgımı kullandım. ıyıce kurumasını bekledım. oyle kapattım ve kaldırdım :)
Canım çok güzel anlatmışsın bende öyle yapayım, benimkilerde avent kullanma kılavuzu içindeydi kaynatın yazıyordu ama bilememiştim nasıl yapsam diye sağolasın:KK66:

Sağolasın canım.

Canim fotoda kucuk bir cocuk resmi var dogru mu

Bende öyle yaptım canım, tek valiz iki ayrı hurç güzel oldu. Bir de geçen gün burada konuşulmuştu, 10 bebek bezi az olabilir denmişti. Ben paketin içinden 1 tane alıp hemşirelere verilecek bohçaya koydum, geri kalan paketi olduğu gibi koydum valize :KK48:Gerçi çokta önemli bir sorun değil, netice de yetmese bile artık her yer market.
Ya iyiki bu konu açıldı ben 3-4 adet götürmeyi düşünüyordum sizden duydum paket götürücem bende :KK16: Bazen iyi anne olamamaktan korkuyorum kızlar:oops:

YARDIMMM :(

Ablalarımm hani şu tek parça aldığımız ayaklı alt pijamaların üstüne ne giydirceksnz???
Ben girdiğim her dükkanda çok aradım y.doğan tek üst uzun kollu ama yokkk,hep alt-üst takımlar gösteriyorlar yada uzun kollu zıbınlar..
Kendmce ayarladğm kombin 'uzun kollu zıbın+ayaklı alt pijama üstünede penye yelek'
Diğer türlü ayaklı pijamaları gydirebileceğm üst yok.Takımlar ve h.cıkışlarının üstleriyle uyumlu olmuyo

bu arada bana dedılerkı kıs bebegı olacak, bebeklerın ayakları cok soguk olur, corap ıcıne pamuk sar dedıler. aklınızda bulunsun :) cantaya pamuk koyabılırım lazım olur dıye
Nasıl yani,sarma işlemini o minnacık çorabın içine nasl uygulucaz idrak edemedm (:

YARDIMMM :KK43:

Ablalarımm hani şu tek parça aldığımız ayaklı alt pijamaların üstüne ne giydirceksnz???
Ben girdiğim her dükkanda çok aradım y.doğan tek üst uzun kollu ama yokkk,hep alt-üst takımlar gösteriyorlar yada uzun kollu zıbınlar..
Kendmce ayarladğm kombin 'uzun kollu zıbın+ayaklı alt pijama üstünede penye yelek'
Diğer türlü ayaklı pijamaları gydirebileceğm üst yok.Takımlar ve h.cıkışlarının üstleriyle uyumlu olmuyo
Bende cok aradim ama bulamadim canim

Back
X