• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kizlar 30.haftadayim ya bazen gobegime bi bakiom kizarmis sanki boyle kan toplanmis gibi hani yuz kizarmasi gibi dusunun tum gobegimi kirmizi halde gorunce korkuyom sizce sebebi nedir tavsiyeniz nedr ?
benm de bazen göbek deliğimn çevresi kızarıyo snra bakıyrm morumsu gbi renk almış.bazen de snn dedğn gbi bi bakıyrm göbeğm kıpkırmızı.ama sebebinibilmyorum hç

Hhahah benimki de öyle panda diyo penguen diyo :KK70:

Canım çatlaktır onlar netten bak istersen
kremlerin ihmal etme acısını alır..

Oytt maşallah size :nazar:

Benimde öyle..elimle bile dokunamıyorum :KK43:

Tesekkur ederiz sekerim ... bu arada dogumgunun kutlu olsun canim sevdiklerinle ve bebislerinle musmutlu yillar diliyorum..:D

anaammmm..koca bebiş olmuş..maşallahh:KK76:

oyle olduk tatlim:oops:

benm de bazen göbek deliğimn çevresi kızarıyo snra bakıyrm morumsu gbi renk almış.bazen de snn dedğn gbi bi bakıyrm göbeğm kıpkırmızı.ama sebebinibilmyorum hç

Çatlak işte canım onlar..benimde kırmızı mordu sonra beyaza dönüştüler..krem sürün acısını alır..bir de kaşınırsa kaşımayın kaşıdıkça çoğalıyomuş..

Çatlak işte canım onlar..benimde kırmızı mordu sonra beyaza dönüştüler..krem sürün acısını alır..bir de kaşınırsa kaşımayın kaşıdıkça çoğalıyomuş..
hemen baslamalıyım o zman kreme kaşınıyo ya evet ama kaşımıyorm dayanabldğm zmanlar.

Kizlaaaar ya bacagim ile bikini bölgesinin birlestigi yer sag taraf özellikle çok ağrıyor. Üstüne birde orada pisik olmusum. Sivilce gibi seyler cikmis deri altindan. Benim gibi olan var mi ? Sirt agrim ve kaburga agrim gene sağ tarafta iyice artti. Son 2 gündür birde sağ taraf kalça kemiğim ağrıyor.

Ay ne dert yandim ya üvey nenem gibi... pufff...

canım benim de 2 haftadır var et kesmiş gibi ağrıyor tam bacağımla bikini bölgesinin kesiştiği yerde sanki bir yere bilmeden vurmuşum şimdi o ağrıyor gibi normal sanırım

Canim benim kasikda degildw vajinamda icerde bir aci oluyo agri oluyo doktor basi asagi gelince baski olcak demisti acaba ondanmi yolsa ters gidce biseymi var endiselendim birde bugun cok yurudum alisveris yaptim onunda etkisi oldu sanirim yarinda bu sideette olursa aricam doktoru

Kizlaaaar ya bacagim ile bikini bölgesinin birlestigi yer sag taraf özellikle çok ağrıyor. Üstüne birde orada pisik olmusum. Sivilce gibi seyler cikmis deri altindan. Benim gibi olan var mi ? Sirt agrim ve kaburga agrim gene sağ tarafta iyice artti. Son 2 gündür birde sağ taraf kalça kemiğim ağrıyor.

Ahhh cnim o kasik agrisina sukret 2hafta once ordaydi dunden beri vajinamda agri var icerde benimde yururken cok zorluyo kasigimda iken tam birlesme yerindeydi doktorum ayaklari asagida ondan dedi donuncede basi baski yapicak demisti saniri. O baski bu cekiyorum dunden beri ama bugun cok zorladi beni yururken dinlwndikce azalio ayaga kalkinca baslio gene baski cok fazla var bendede pisik ici pudra kullan istersen kurutr hemde tahris olmasini engeller daha fazla

Y
Ahhh cnim o kasik agrisina sukret 2hafta once ordaydi dunden beri vajinamda agri var icerde benimde yururken cok zorluyo kasigimda iken tam birlesme yerindeydi doktorum ayaklari asagida ondan dedi donuncede basi baski yapicak demisti saniri. O baski bu cekiyorum dunden beri ama bugun cok zorladi beni yururken dinlwndikce azalio ayaga kalkinca baslio gene baski cok fazla var bendede pisik ici pudra kullan istersen kurutr hemde tahris olmasini engeller daha fazla
Ya canim valla pisik deri altinda boyle sivilce gibi bezelye büyüklüğünde bir sey var :/ korktum valla

Ben badem yağı kullanıyorum ara ara oda ama doğum yapan bi yakınım biooil kullandı karnında çatlaklar hep vardı
Benim ablam kullandı bu ürünü çatlakları oluşmaya başlamıştı hamileyken faydasını çok gördü hatta birakmayip doğumdan sonra bile devam etti kullanmaya şuanda çatlak diye birşey kalmadi diyebilirim size

Kızlar bio-oil kullanan var mı çatlak önleyici? suana kadar kullandığımyağın kokusu sonradan sevmemeye başladım.bio-oil nasıldır?
Benim ablam kullandı bu ürünü çatlakları oluşmaya başlamıştı hamileyken faydasını çok gördü hatta birakmayip doğumdan sonra bile devam etti kullanmaya şuanda çatlak diye birşey kalmadi diyebilirim size

Canım sivilcedir onlar bendede var akıntıdan oluyo ıslak kalıyo ya..

Canim benim kasikda degildw vajinamda icerde bir aci oluyo agri oluyo doktor basi asagi gelince baski olcak demisti acaba ondanmi yolsa ters gidce biseymi var endiselendim birde bugun cok yurudum alisveris yaptim onunda etkisi oldu sanirim yarinda bu sideette olursa aricam doktoru

Bende de hem ağrı var hemde alttan iğne batıyomuş gibi oluyo..biri baş aşağı biri ayaklar aşağıda durduğundan sanırım her türlüsünü yaşıyorum :(

Hadi yaaaa bende alsammı çok çatlamaya başladımo_O

Back
X