• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Benim ablam kullandı bu ürünü çatlakları oluşmaya başlamıştı hamileyken faydasını çok gördü hatta birakmayip doğumdan sonra bile devam etti kullanmaya şuanda çatlak diye birşey kalmadi diyebilirim size

Canım bu ürün mü??

Eklentiler

• bio-oil-çatlaklar.webp
    bio-oil-çatlaklar.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 73
Çatlak işte canım onlar..benimde kırmızı mordu sonra beyaza dönüştüler..krem sürün acısını alır..bir de kaşınırsa kaşımayın kaşıdıkça çoğalıyomuş..
ayyy zeyy doğumgününün son saatleri ama ben anca kutluyom..meleklerin ve kocişinle nice mutlu senelere canmm:KK76:

Bugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hic pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi :KK48:
Bizden haberler boyle anneler..

canım bugün bende gittim doktora bebişim 2400 gr olmuş essniyordu çok tatlıydı:)) maşşallah oğluşlarımızaaa:))doğum pozisyonunda dedi bana.suyun iyi dedi,nst ye girdim sancı yok normal herşey..çok şükür Allahımaa

Maşallah tosuncuğaaaa :nazar:
Evde dinlenirsin artık canım işlerini bitirirsin ne güzel..

Helal olsun valla gözünaydınm..
Pes etmeyip hakkını arayınca hukuk artık çalışanların yanında tabi eskiye nazaran..hatta bazı firmalar sırf mahkemelik olmamak için çalışanınım hakkını mecburen koruyor..

Sağol canım..maşallah bebişine de :nazar:

Bende aç olduğumu hissetmiyorum mideye baskı yapıyolar ya ondan..ama o tepinmeleri de açlıktan annesi az az yemeye çalış..yemedikçe de mide yanması artar..
Sağol canım benim..
Allah kimsenin hakkını bırakmasın kimsede.
Benim bu cesaretim diğerler iş arkadaşlarıma örnek olsun istedim biraz da. Bu ülkede malum özel sektör zor.

maşallah bebişine ve sanada.artık iznini başlattığın iyi olmuş az kaldı sayılır doğumlarımıza.
benimde sol kaburgamın altında kafası var mahvediyor beni.kafamız vücudumuza göre büyükmüş biraz vücut 31 ken kafa 34 çıkıyor.kuzum dönsede rahatlasam artık

hakkını aradığın iyi olmuş sevindim senin adına.
bebişin uğur getiriyor şimdiden.kısmetinide getirmiş .
bende senin gibiyim haklıysam eğer sonuna kadar savaşırım savunurum kendimi
İşte bu!
Olması gereken de bu canım.
Tşk ederim :)

ohh canım hakkını aramışsınn ve almışsınn..
çok sevindim senin adına..
o para ile çocğuna birşeyler yaparsın hiç olmadı

Sağol canım..
Ona ayırdım zaten teyzesi. Ama kızım doğduktan sonra yurtdışına gidelim demiştik çekirdek aile olarak.
Aslında bu yaz da yunan adalarına gidecektik hanımefendiyi öğrendiğimizde iptal ettirdik. :)
Onauz bir yere gitmemizi istemedi demekki :)

Kızlar,
Kardeşim yurtdışından çikolata getirmiş, bir parça yiyeyim dedim benim bu kız beni mahvetti yaa. Sol tarafıma öyle tekmeler indiriyorkii..
Sanki içerisi tahriş olmuş o da iyice ayağını sürtüyor gibi. Şu an yatakta acıdan iki büklüm oldum resmen.
Sizinkiler de bu kadar acıtıyor mu?

canım bugün bende gittim doktora bebişim 2400 gr olmuş essniyordu çok tatlıydı:)) maşşallah oğluşlarımızaaa:))doğum pozisyonunda dedi bana.suyun iyi dedi,nst ye girdim sancı yok normal herşey..çok şükür Allahımaa
Ayy masallah ogulcuklarimiza nazar degmesinbizim de hersey yolunda teyzesi insalllah guzel dogumlarimiz olur

Arkadaslar catlak onleyici olarak ben 3 cesit kullandim simdiye kadar ama gobegim harita gibi oldu ustelik kasintidan olcem doktorum ilac yazdi valla jel seklinde
kullandigim urunlere ragmen catladim biraz da genetikmis sanirsam..bi de doktorum dedi ki catlicagi varsa her turlu catlar bisey fayda etmez dedi..
kullandigim urunler Bio oil , bepanthol catlak onleyici , bebe yagi
Bunlara ragmen catladi ama bu demek degil ki siz de catlicaniz :)

Kakao yagi da cok iyimis...

Kızlar,
Kardeşim yurtdışından çikolata getirmiş, bir parça yiyeyim dedim benim bu kız beni mahvetti yaa. Sol tarafıma öyle tekmeler indiriyorkii..
Sanki içerisi tahriş olmuş o da iyice ayağını sürtüyor gibi. Şu an yatakta acıdan iki büklüm oldum resmen.
Sizinkiler de bu kadar acıtıyor mu?

Canim face ine biraz bakma firsatim oldu...coooook tatlisin valla bayildim fotolara hele gs temalilara bittim

Back
X