• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kizlar ana kucagini hangi marka aldiniz?? Kullanisli olur mu sizce ?? Hastaneden cikarirken arabada vs kullanimi iyi olur diye dusunuorum ama.....bir fikir lutfen...
canım benim chicco bebek arabasının içindeydi. istersen bebek arabasına da takılyor. hastaneden çıkarken baya rahat olur diye düşündük bizde ya da biyere giderken de taşıması rahat olcak her yere bebek arabası olmaz diye düşünüyorum gittiğimiz yerde yatar kuzucuklar içinde

Kizlar ana kucagini hangi marka aldiniz?? Kullanisli olur mu sizce ?? Hastaneden cikarirken arabada vs kullanimi iyi olur diye dusunuorum ama.....bir fikir lutfen...

Canım ben chicco aldım, daha doğrusu kardeşimin hediyesi. Biz beğendik, kullanışlı görünüyor ve hafif. Bence hafif olması önemli, elde taşırken
7135_buyuk_zoom.webp

Benimki chicco liteway plus, puseti icine takiosun oyle kullanabliyosun, ben begenerek aldm.

merhaba bayanlarr ayyy çok yoruldum okulda eşimle birlikte giriyorum sınıfa ama çok yorucu belim ayaklarım haftaya kesin ayrılacam izne

Budur ve bu şekilde takılıyor ustune..

Eklentiler

• lite-way-plus-travel-sistem-l.webp
    lite-way-plus-travel-sistem-l.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 95
  • Oyuncak_3331193.webp
    Oyuncak_3331193.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 90
Amin canım inş daha çok vakit geçiricez burada böyle güzel hikayelerle motive olmak lazım boşboğazlardan uzak duralım:KK76:
hiç valla haklısın. doğumdan sonra inş, bebişleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız sonra dahep birlikte başlarız kiloları vermeye, birbirimizi gaza getire getire :rolleyes: az önce arkadaşa konuştum ben de doğum yapalı 30 gün oldu sezaryenle 10 kilosunu vermiş bile kilolarının, onu duyunca daha bir içim rahatladı, bebişi de zayıftı o da toparlamış maşallah, darısı başımıza inşşş

Kızlar ya bu kadar yoğun nefes darlığı için hastaneye gidilir mi yapacakları ne olabilir? Geçmedi sabahtan beri ya kötüyüm ben.. Mide yanması da başladı şiddetli şekilde.. Boğazıma ağzıma kadar yanıyor... Bezdim iyice :mad:

canım aşırı şekilde ise nefes alamama tabiki yapılır oksijen verilir rahat edersin..
birde serum bağlarlar miden için

Back
X