Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin annislerrr
Dun gece uyudum yoktum burada ne mutlu bana :)
Ama sabahtan beri oturamiyrm bebek baski yapiyyr sanki aciliyorda bebfk kayip gitcek gibi hissedyrm
Oturdugumda idrarimi tutamiyrm durmadan wc gitme hissi doguyr
Gecer mi acaba, ben boyle nasil caliscam :s
Hastayim onlarin emerken elleriyle gogsu tutmasina offf dogsada sevsekDoğar doğmaz bende takarım canım zaten elleri ve ayakları soğuk oluyormus bebeklerin üsümesin.emzirirken birde banyo yaptırırken tutmak isterim bebekler içinde o anlar güven duygusu için önemliymis.Seni emzirirken düsündüm bi an birini doyur ohh demeden diğerini alırsın herhalde emzirme yastığı sart sana.
Gunaydiiinnn izin alabilip yatip dinlenebilsen keske bugun. Yok mu oyle bir imkan?
ınş cnm 1 ay gectı baya heyecanlandım her randevuda oğluma bıraz daha yaklasıyorum![]()
Cnm h sonu evdeyim de dun cok zorlandim, haftaya oyle olursa ayrilcam izinecanım Allah kolaylık versin biz evde baş edemiyoruz Rabbim yardımcın olsun dün ben de aynen böyleydim
Günaydın annişler bu gecede uyku uyuyamadık bacağıma çok fena kramp griyor maden suyu içiyorum magnezyum kullanıyrum ekstra muzda yiyorum ama yinede her gece bu kramp beni öldürüyo sizce başka napmalıyım;-(
Yapıyorum canım ya ama yok bi çözüm bulamadım;-(canım valla benim de bildiklerim onlar ama bir de yürüyüşü dene yürüyor musun bilmiyorum ama belki de fayda eder diye düşünüyorum yürüdüğüm akşamlar ayaklarım daha bi rahat sanki
Yapıyorum canım ya ama yok bi çözüm bulamadım;-([/QUOTE
KRAMPLARI ÖNLEMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ?
- Kurutulmuş meyve, yeşil sebzeler, domates, avokado, muz gibi potasyum bakımından zengin içerikli şifalı bitkiler le beslenmeye dikkat etmeliyiz,
- Kahve, çay, kola ve sigara tüketimini azaltın,
- Düzenli olarak egzersiz yapın. Çünkü düzenli egzersiz kaslarınızın kuvvetlenmesini sağlayacaktır.
- Dolaşımın devamı ve Laktik asitin( yorgunluğa sebep olan madde) kaslardan uzaklaşması için bol su tüketin. Düzenli su içme alışkanlığı kazanmalısınız.
- B grubu vitaminleri bakımından zengin olan tam tahıllı ekmekler yiyin.
- Kas çekilmelerinin düzenlenmesi için az yağlı süt ve yoğurt tüketin.
- Enerji verici besinler tüketin.
- Alkol içmeyin.
- Sebzeleri pişirme suyunu atmayın. Yemeklerinizde kullanın. Pişirme suyunun atılması önemli derecede vitamin ve mineral kaybı demektir.
Canım bu açılmayla ilgili yazmıştım sana alıntılarına bi bak istersen..Hastayim onlarin emerken elleriyle gogsu tutmasina offf dogsada sevsek
Dmlzcn cnm ben evdeyimde ptesi is var, calisip aktarmak istyrm eger bu sekilde baski devam ederse calisamam
Bercemgull gelince mutlaka yaz, oglusunun belirginlesmis yuzunu gosterr bugun sana dr ne guzell oyy yesinler kuzuyu
Artik dolgunlasti yuzleri meleklerin :)
Doktora soracaklarini da kagida yaz insan unutuyor
Mesela gogus ucu icin krem kullanmalimisin falan hep sor, bi sonraki kontrol iki hafta sonra bende, bakalim seni ne zaman cagircak
Ben görüştüm geçen iyiydi..Eitly yok ya napio acaba
aynı derdi bugün bende ilk defa 3 4 kez şiddetli yaşadm allahtan eşim yanımdaydı yda her defasında kalktı masaj yaptı çok kötü birşeymiş ya kıpırdayamıyrsun o kadar magnezyum içiyrm muz yiyiorm egzersiz yapıyrm ama nafile sanıırım doğuma kadar bununla yaşamayı öğreneceğizGünaydın annişler bu gecede uyku uyuyamadık bacağıma çok fena kramp griyor maden suyu içiyorum magnezyum kullanıyrum ekstra muzda yiyorum ama yinede her gece bu kramp beni öldürüyo sizce başka napmalıyım;-(
evet canım var biz iki gün önce kurduk beşiğimizi ama uyku setini fln takmadım daha bugün kendimde hal bulabilirsem yapacağım inşallah foto paylaşırım..kızlar bu babytech beyaz beşiğin sallanma özelliği varmı bilen varmı aranızda?????
cnm sen hangi boyutnu aldn bnde almyı düşünyrmda henüz karar vermedmevet canım var biz iki gün önce kurduk beşiğimizi ama uyku setini fln takmadım daha bugün kendimde hal bulabilirsem yapacağım inşallah foto paylaşırım..
geçmiş olsun daha da ilerlemez inşallah.. ne kadar erken girmişsin nst.ye bir sorun oldu da mı girdin yoksa doktorun sancı var mı diye bakmak mı istedi? ben 34.haftamdayım ama hala hiç girmedim salı kontrolümüz var o zaman bakılır belki..Gunaydin kizlarrr dun nst ye girdim sancim cikmadi cok sukur fakat dun geceden beri burunlarim tikali bogazlarim aciyor ve hslsizim grip mi oluyordu bu nezle mi soguk alginligi mi bilemedim hepsini karistiririm zaten... İnsallah cabuk atlatirim...
Herkeze iyi hafta sonlariiiii.