• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Gunaydin annislerrr

Dun gece uyudum yoktum burada ne mutlu bana :)

Ama sabahtan beri oturamiyrm bebek baski yapiyyr sanki aciliyorda bebfk kayip gitcek gibi hissedyrm

Oturdugumda idrarimi tutamiyrm durmadan wc gitme hissi doguyr

Gecer mi acaba, ben boyle nasil caliscam :s

canım Allah kolaylık versin biz evde baş edemiyoruz Rabbim yardımcın olsun dün ben de aynen böyleydim

Doğar doğmaz bende takarım canım zaten elleri ve ayakları soğuk oluyormus bebeklerin üsümesin.emzirirken birde banyo yaptırırken tutmak isterim bebekler içinde o anlar güven duygusu için önemliymis.Seni emzirirken düsündüm bi an birini doyur ohh demeden diğerini alırsın herhalde emzirme yastığı sart sana.
Hastayim onlarin emerken elleriyle gogsu tutmasina offf dogsada sevsek
Dmlzcn cnm ben evdeyimde ptesi is var, calisip aktarmak istyrm eger bu sekilde baski devam ederse calisamam :(

Bercemgull gelince mutlaka yaz, oglusunun belirginlesmis yuzunu gosterr bugun sana dr ne guzell oyy yesinler kuzuyu

Artik dolgunlasti yuzleri meleklerin :)

Doktora soracaklarini da kagida yaz insan unutuyor

Mesela gogus ucu icin krem kullanmalimisin falan hep sor, bi sonraki kontrol iki hafta sonra bende, bakalim seni ne zaman cagircak
Gunaydiiinnn izin alabilip yatip dinlenebilsen keske bugun. Yok mu oyle bir imkan?

ınş cnm 1 ay gectı baya heyecanlandım her randevuda oğluma bıraz daha yaklasıyorum:KK46::KK71:

günaydın annişler güzel bir haftasonu diliyorum

dün gece hastalıktan sanırım biraz daha fazla uyumuşum iyi de gelmiş hani
bugün biraz daha iyiyim tüm hastalara acil şifalar bal,limon c vitamini yapa yapa ancak bu kadar düzelebildim darısı tüm hastaların başına
dün gece bir de kabızlık olayım var dı ki sormayın içim dışarı çıkacak sandım şimdilik onu da atlattım öyle zahmet çekmişim ki normal ağrı ve sancıları bugün takmıyorum bile beterin beteri varmış :KK66:

Günaydın annişler bu gecede uyku uyuyamadık bacağıma çok fena kramp griyor maden suyu içiyorum magnezyum kullanıyrum ekstra muzda yiyorum ama yinede her gece bu kramp beni öldürüyo sizce başka napmalıyım;-(

Günaydın annişler bu gecede uyku uyuyamadık bacağıma çok fena kramp griyor maden suyu içiyorum magnezyum kullanıyrum ekstra muzda yiyorum ama yinede her gece bu kramp beni öldürüyo sizce başka napmalıyım;-(

canım valla benim de bildiklerim onlar ama bir de yürüyüşü dene yürüyor musun bilmiyorum ama belki de fayda eder diye düşünüyorum yürüdüğüm akşamlar ayaklarım daha bi rahat sanki

canım valla benim de bildiklerim onlar ama bir de yürüyüşü dene yürüyor musun bilmiyorum ama belki de fayda eder diye düşünüyorum yürüdüğüm akşamlar ayaklarım daha bi rahat sanki
Yapıyorum canım ya ama yok bi çözüm bulamadım;-(

Yapıyorum canım ya ama yok bi çözüm bulamadım;-([/QUOTE
KRAMPLARI ÖNLEMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ?
  • Kurutulmuş meyve, yeşil sebzeler, domates, avokado, muz gibi potasyum bakımından zengin içerikli şifalı bitkiler le beslenmeye dikkat etmeliyiz,

• Kahve, çay, kola ve sigara tüketimini azaltın,

• Düzenli olarak egzersiz yapın. Çünkü düzenli egzersiz kaslarınızın kuvvetlenmesini sağlayacaktır.

• Dolaşımın devamı ve Laktik asitin( yorgunluğa sebep olan madde) kaslardan uzaklaşması için bol su tüketin. Düzenli su içme alışkanlığı kazanmalısınız.

• B grubu vitaminleri bakımından zengin olan tam tahıllı ekmekler yiyin.

• Kas çekilmelerinin düzenlenmesi için az yağlı süt ve yoğurt tüketin.

• Enerji verici besinler tüketin.

• Alkol içmeyin.

• Sebzeleri pişirme suyunu atmayın. Yemeklerinizde kullanın. Pişirme suyunun atılması önemli derecede vitamin ve mineral kaybı demektir.

Hastayim onlarin emerken elleriyle gogsu tutmasina offf dogsada sevsek
Dmlzcn cnm ben evdeyimde ptesi is var, calisip aktarmak istyrm eger bu sekilde baski devam ederse calisamam :KK43:

Bercemgull gelince mutlaka yaz, oglusunun belirginlesmis yuzunu gosterr bugun sana dr ne guzell oyy yesinler kuzuyu

Artik dolgunlasti yuzleri meleklerin :)

Doktora soracaklarini da kagida yaz insan unutuyor

Mesela gogus ucu icin krem kullanmalimisin falan hep sor, bi sonraki kontrol iki hafta sonra bende, bakalim seni ne zaman cagircak
Canım bu açılmayla ilgili yazmıştım sana alıntılarına bi bak istersen..
Eitl. Da evde diye biliyorum neti yok sanırım bi kaç gündür konuşmadım ama dün face de aktifti..

aynı derdi bugün bende ilk defa 3 4 kez şiddetli yaşadm allahtan eşim yanımdaydı yda her defasında kalktı masaj yaptı çok kötü birşeymiş ya kıpırdayamıyrsun o kadar magnezyum içiyrm muz yiyiorm egzersiz yapıyrm ama nafile sanıırım doğuma kadar bununla yaşamayı öğreneceğiz:KK43:

Gunaydin kizlarrr dun nst ye girdim sancim cikmadi cok sukur fakat dun geceden beri burunlarim tikali bogazlarim aciyor ve hslsizim grip mi oluyordu bu nezle mi soguk alginligi mi bilemedim hepsini karistiririm zaten... İnsallah cabuk atlatirim...
Herkeze iyi hafta sonlariiiii.
geçmiş olsun daha da ilerlemez inşallah.. ne kadar erken girmişsin nst.ye bir sorun oldu da mı girdin yoksa doktorun sancı var mı diye bakmak mı istedi? ben 34.haftamdayım ama hala hiç girmedim salı kontrolümüz var o zaman bakılır belki..

Back
X