- 3 Mart 2014
- 1.838
- 2.076
- 178
olmuşla ölmüşe çare yokmuş canım Rabbim can sağlığı versin diyelim öyle teselli olursun belki
oldu bitti evet canım bundan sonra ne desek ne yapsak zor.bu düşünce çok mantıklı ama bir süre sonra gene gene üzülüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmuşla ölmüşe çare yokmuş canım Rabbim can sağlığı versin diyelim öyle teselli olursun belki
Eki Görüntüle 1248651
bu da çantamız :)
teşekkür ederim :)iyi günlerde kullanınız pek şekerler
günaydın anneleer... yine ve yine uyuyamadım.. pazar sabahı bu saatte uyanık olunur mu ya..Kızlar ezirme sütyeni alcak olanlara duyrulur nbb nin ki gerçekten güzelmiş ben diğerlerinide inceledim ama en iyisibı toparlıyorda hem alt kısmıda sıkı tutuyor tavsiye ederim
günaydın canım ben çok beğendim ama kadının başkasının fotosunu koyup satış yapmaya çalışması çok enteresan gerçekten.. neyseki son anda kurtulmuşsun :) bence de görerek alması en iyisi iyi alışverişler şimdiden..Günaydın benim çilekeşşşş kasım analarım ( bağrı yanık bir giriş olsun bugün de)
Napıonuz kuzular ve kuzucukları?
Ayy ben dün giremedim yaa foruma.Meraktan öldüm be.
Herkes iyidir inşallahhhhh?
Bu bebeği görmeye hediye vercez ya hani dün bi kadınla anlaştım,sonra aklıma şüphe düştü bu foto size mi ait baskasına mı dedim, baskasına ait ama aynısını yapıyorum dedi. Ahan da fotoyu ekleyip yorumu size bırakıom. Az daha parayı da yatırıyordum.
Artık araştırmaktan sinirlerim bozuldu. Kv ile suluhana ve nikah sekeri yapanlara gidip bakacagız. Gozumle gorup alicam.
Eki Görüntüle 1248695 Eki Görüntüle 1248696
[QUOiçine ubbaa, post: 36994066, member: 466164"]içine ne koyacaksın canımm?
günaydın anneler dün foruma hiç giremedim güncellenmektedir diyordu nasılsınız kuzularınız nasıl dün çalışamaz raporumu aldım erkenden uyandık kızımla şimdi temizlik yapacaz babamız kalkana kadar kışlıkarı yıkayacaz çünkü hava çok soğuk burda ayrıca dün ilk defa bu kadar net hissettim yalancı sancıları 2 saat uzaklıkta hastanem 2 saat git 2 saat gel yoruldum doğumda ne yapacagız Allahım yardımcımız olsun inşallah
Günaydın kızlar ben gece uyuyamadım lavaboya kalktım 1 damla kan gelmiş napıcam ne olacak kararsızım aynı zamanda doğum başladımı diye de korkuyorum daha erken ama yaa Dr la görüşmeyi düşünüyorum ilk duygularımı sizlerle paylaşmak istedim facedeki ark orada birşey yazmayın ailemden saklıyorum telaşlanmasinlar diye haberiniz olsun uzakdalar çünkü hayırlısı bakalım benden haberler böyle siz ne yapıyorsunuz
Bilmiyorum canım netten bakıyorum hiç başka birşey yazmıyor şimdilik hafif bir sancı var 2gündür ufak ufak sancı vardı cuma şiddetli oldu ama yalancıdir dedim hayırlısı bakalımcanım başka bir sebepten kan gelmiş olamaz mı
ağrın sancın var mı kendini nasıl hissediyorsun
Bilmiyorum canım netten bakıyorum hiç başka birşey yazmıyor şimdilik hafif bir sancı var 2gündür ufak ufak sancı vardı cuma şiddetli oldu ama yalancıdir dedim hayırlısı bakalım