• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Benimde kasikta sancı değil de ağrım var.. uzanirken, yataktan kalkarken falan bayagi canimi yakıyor.
Bende de var ozellikle geceleri. Bacagimi ordan oraya koyamiom. Tam arada agri. O bolgede. Dr ye sordum. Vucut kendini normal doguma hazirlafigi icin damarlar gevsio dedi. Nasil bi gevsemeyse oldum walla.

günaydın anneleer... yine ve yine uyuyamadım.. pazar sabahı bu saatte uyanık olunur mu ya.. :KK43: canım ben de nbb.nin emzirme atletini aldım çok beğendim.. birini de başka markadan almıştım ama onu da keşke ordan alsaymışım..
Ayy bende emZirme atleti yazcaktım sütyen yazmışum:-)

Selam kızlar yorgunluktan gebermek üzereyim:-) kocişle evi temiledik ya temizlikçi tutmama izin vermiyo onun yapcağı işin daha güzelini yaparmış kociş öle dedi öylede oldu valla:-) bende arada yardım ediym dedim ama çok yorulmuşum sırtım belim ağrıyo hastane çantamızı hazırlycktm yine kaldı bu gidişle hazırlayamadab doğuma gtcem:-) amaaan evimi temizledm ya içim rahat artık doğurabilirim:-) sizlerden naber?

bizde kışlıkları yıkadık kızımla temizlik yaptık şimdi de yemek hazırlayacam kocama ayrıca benim sıpa 32. hafta dönmüştü zaten vurmalarından hiseidiyom kuzumun

Selam kızlar yorgunluktan gebermek üzereyim:-) kocişle evi temiledik ya temizlikçi tutmama izin vermiyo onun yapcağı işin daha güzelini yaparmış kociş öle dedi öylede oldu valla:-) bende arada yardım ediym dedim ama çok yorulmuşum sırtım belim ağrıyo hastane çantamızı hazırlycktm yine kaldı bu gidişle hazırlayamadab doğuma gtcem:-) amaaan evimi temizledm ya içim rahat artık doğurabilirim:-) sizlerden naber?

sen en büyük işi halletmişsin sanırım derinleme bir temizlikti
sen selametle doğur da çantan da arkadan gelir merak etme sen evel Allah selametle inşallah

Selam bayanlar herkese iyi pazarlar. Dünden beri sitede güncelleme var diyordu giremedim. Umarım herkes iyidir.

sen en büyük işi halletmişsin sanırım derinleme bir temizlikti
sen selametle doğur da çantan da arkadan gelir merak etme sen evel Allah selametle inşallah
Sağol canım inş hepimiz selametle kurtuluruz, valla baya derin bi temizlikti mutfak mahvetti beni ama işte kötü yanı 3 gün sonra geri batıyo ya sinir oluyorum:KK62:

Sağol canım inş hepimiz selametle kurtuluruz, valla baya derin bi temizlikti mutfak mahvetti beni ama işte kötü yanı 3 gün sonra geri batıyo ya sinir oluyorum:KK62:

temizlik nankör işte hele mutfak en zoru en çabuk batanı güle güle kirlensin ne diyelim darısı başıma:KK48:

Ay ne güzel çıkmıs ya kız olduğu nasıl belli lokum gibi masallah:nazar: Bizim de var 33 hafta usg miz ama oğlusumun ağzı burnu net değil böyle.

oy oy oy maşallah maşallah ALLAH bağışlasın çok tatlı yaaaa

41 kere maşallah annesi ne kadar tatlı narin bir bebeğin var çok güzel çıkmış :KK33:

Benim bebişte dönmemiş ya, Dr bu haftada normalde çoğu döner dedi. Bakalım hayırlısı Allah'tan.. Bu arada kızına maşallah çok şeker görünüyor gerçekten:nazar:

teşekkürler arkadaşlar,doktorumuzun dediği dönmüş olsaydı eğer yüzünü bu kadar net göremeyebilirdik dedi.kafası bildiğiniz midemle kaburgamın orda.dönüp dönmemesi bizim için çok sorun değil çünkü doktorum sezeryan planladı
doğsunlar da artık yiyelim totolarını.kardeşime hamileyken annemde 37.hafta da dönmüş.

teşekkürler arkadaşlar,doktorumuzun dediği dönmüş olsaydı eğer yüzünü bu kadar net göremeyebilirdik dedi.kafası bildiğiniz midemle kaburgamın orda.dönüp dönmemesi bizim için çok sorun değil çünkü doktorum sezeryan planladı
doğsunlar da artık yiyelim totolarını.kardeşime hamileyken annemde 37.hafta da dönmüş.

hayırdır br rahatsızlık mı var sezaryan dedi doktorun geçmiş olsun

kızlar merhaba yelek hırka almadım ben hiç babaanne ve anneannemiz yapmadı bize almam lazım nerden aldınız kızlar yelek ve hırkaları

Kizlaaar yaaa 29+4 te dr yine suyun fazla dedi 27+5 te de demisti :( bu kez farkli bi dr a gittim ayni sey :( kendi dr.um 27+5 te ilac falan vermemisti bu dr. Magvital (mgnezyum takviyesi) bi de suyu azaltmak icin endol fitil verdi..endol fitilin prospektsnde gebelikle ilgili bi kisim yok ve korkuyorum kullanmaya :( bi akil verseniz cok kotuyum erken doum riskim var dualarnzi bekliorm...

En son kontrolümde doktorum 39 haftalık hastam var yeni döndü dedi. Geçte dönebilir demek ki. Ama eğer sezaryen düşünüyorsan o zaman fark etmiyor zaten.

Kizlaaar yaaa 29+4 te dr yine suyun fazla dedi 27+5 te de demisti :KK43: bu kez farkli bi dr a gittim ayni sey :KK43: kendi dr.um 27+5 te ilac falan vermemisti bu dr. Magvital (mgnezyum takviyesi) bi de suyu azaltmak icin endol fitil verdi..endol fitilin prospektsnde gebelikle ilgili bi kisim yok ve korkuyorum kullanmaya :KK43: bi akil verseniz cok kotuyum erken doum riskim var dualarnzi bekliorm...

suyu az olanı biliyorum da canım fazla olanı bilemedim şimdi başına gelmiş y ada duymuş arkadaşlar muhakkak yorum yazarlar hayırlısı inşallah üzme kendini vardır bir çaresi

Slm kızlar biz geldik oturduğum ilçede ki hastaneye acile gittik nst çekildi bebisin kalp atışları düzensiz çıktı yarın sabah erkenden kendi Dr ma gitmemi söylediler bende öyle yapıcam bakalım yarın ne söyleyecek Dr um bizden haberler böyle ark

Slm kızlar biz geldik oturduğum ilçede ki hastaneye acile gittik nst çekildi bebisin kalp atışları düzensiz çıktı yarın sabah erkenden kendi Dr ma gitmemi söylediler bende öyle yapıcam bakalım yarın ne söyleyecek Dr um bizden haberler böyle ark

geçmiş olsun canım kanaman yoktur bir daha inşallah
ağrın devam mı çıktı mı nts de sabah ola hayrola güzel haberler inşallah

Back
X