Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde temizlik var bebegin yatagini odamiza getirdik esyalarini yerlestirdik kedimizi odaya sokmuyoruz bu saatten sonra ama delirdi resmen odanin kapisinda ciglik cigliga bagiriyor valla nasil aliscak bilmiyorum![]()
KIZLAR RESMEN İŞKENCEYMİŞ BU KAŞINTI ALLAH'IM HİÇ BİRİNİZE VERMESİN CANLARIM ÇOK ZOR....
ÜÇ GÜNDÜR AĞLIYORUM RESMEN....
BİTTİM BEN BİTTİM..........................................
Tikitacım Allah yardımcın olsun inş hemen geçer
Doktorun verdikleri işe yaramadımı peki hiç?
maşallah cnm , kız olduğu ne kadar bellimerhabalar herkese,dün doktora gitmiştik.doktor amcamız bize kızımızın 3 boyutlu videosunu kaydedip verdi.
çok şekerdi ya maşallah.
Eki Görüntüle 1248863 Eki Görüntüle 1248864 Eki Görüntüle 1248865 Eki Görüntüle 1248866 Eki Görüntüle 1248867
sizin için içinden bi kaç kare seçtim.3 boyutluda bu kadar net görünce kilosu ve boyunu soramadım bile.
başının önünde kolları ve bacakları yanyana kızımın içerde top gibi yuvarlak duruyormuş.son resimde önünde duran bacağı..
hala başı yukarda dönmemiş kuzum.bizden bu kadar güzel teyzelerimiz
Yaramadı canım maalesef,çıldırcak gibiyim şimdi gel bebeği alalım dese aldıracak duruma geldim o derece..![]()
maşallahhh cnmBu da bizim görüntümüz ilki 22. hafta ayrıntılı daki görüntüsü diğeri de 33. hafta nedense 22. haftadakinde yüzü diğerine göre daha iyi çıkmıs bir de siz bakın teyzeleri...22.hafta Eki Görüntüle 1248912 ................................bu da 33. hafta Eki Görüntüle 1248913
Yaramadı canım maalesef,çıldırcak gibiyim şimdi gel bebeği alalım dese aldıracak duruma geldim o derece..![]()
canım Allah yardımcın olsun Allah şifalar versinKIZLAR RESMEN İŞKENCEYMİŞ BU KAŞINTI ALLAH'IM HİÇ BİRİNİZE VERMESİN CANLARIM ÇOK ZOR....
Allah iyiliğini versin canım takma burnuna kuzucuğun oda öyle tatlı yerim ben onun burnunuYok ya bariz büyük ne babasının ne de benim burnum böyle değil babamın burnuna benzetiyorum ben pegasusun kızına bak aynı haftalardaki görüntü ama masallah fındık gibi burnu hani desem suyun içinde sislikten yok anacım![]()
Ahh be canım Allah yardımcın olsun. Başka bir ilaç veremiyor mu?
Maşallah subhanallahmerhabalar herkese,dün doktora gitmiştik.doktor amcamız bize kızımızın 3 boyutlu videosunu kaydedip verdi.
çok şekerdi ya maşallah.
Eki Görüntüle 1248863 Eki Görüntüle 1248864 Eki Görüntüle 1248865 Eki Görüntüle 1248866 Eki Görüntüle 1248867
sizin için içinden bi kaç kare seçtim.3 boyutluda bu kadar net görünce kilosu ve boyunu soramadım bile.
başının önünde kolları ve bacakları yanyana kızımın içerde top gibi yuvarlak duruyormuş.son resimde önünde duran bacağı..
hala başı yukarda dönmemiş kuzum.bizden bu kadar güzel teyzelerimiz
birgecast: 37004519 .!.:Güle güle kullansın yaman eşyalarınbenımBizde odayı bitirdik eşyaları yerleştirdik çok şükür artık paşalara hazırız ekimde buyursunlar gelsinler
![]()
canım Allah yardımcın olsun Allah şifalar versin
Ahh be canım şu an yaşadığın çaresizliği tahmin edebiliyorum dualarım seninle hep
İnş allah şifasınıda verir hemen
KIZLAR RESMEN İŞKENCEYMİŞ BU KAŞINTI ALLAH'IM HİÇ BİRİNİZE VERMESİN CANLARIM ÇOK ZOR....