2014 Kasım Anneleri

Merhaba. Gecmis olsun. Benzer bir sikinti bende yasadim. Gebelikten once. Kortizonlu ilaclar vs. Acillere gidip serum yemeler...biliorum ve seni anliorum. Biz careyi soyle yapmakta bulduk. Esim bi legen hazirliodu. Elma sirkesini pamukla kasinan yerlerime suruodu. Bir de salatayi rendeleyip yine kasinan yerlere suruosun. Kasinti azalio. Inan ilaclardan daha cok sifa buldum. Tabi dr ye danismak lazim. Bunlari yaparken hamile deildm.

canım neler denemedim ki şu son 3 gündür mesela az önce iki tanıdık eczacı da sodayla bildiğim maden suyu ile duş alır gibi yap dedi..eşim gitti kasayla soda aldı denedik ama yok sonuç yine aynı :(
öğlen de sirkeli su yaptık,sonra akşam üstü tuzlu su falan...ıı ııı hiç bişey fayda etmedi şimdiye kadar...
yarın sabah cildiyeye gidicem ....

yine de teşekkür ederim önerilerin için

İlk resimdeki nevresim takımı ikinci yan korumalık ben çok beğenerek aldım fiyatlarıda uygundu...
Yan korumalık arkasını çevirip beyaz olarak da kullanılabiliyo...

canım benim de bir yan korumam eksik kaldı sorması ayıp boyutu ne kadar uzunluğu falan bir de fiyatı ???

ben diktirmeyi düşünüyordum da fiyatı uygunsa hazır da alabilirim

Selam bacılarrr :)
Biz kırmızı oluyoruz sanırsam? :nazar::KK36:

Eki Görüntüle 1248698
Bu ablada hata var poposu ile memikleri ilk ay ile aynı büyüklükte :)
Carputi yaa senin oğluşda aşağılarda hareket edince böyle sızı gibimi desem sancı gibimi desem bi acı hissediyomusun kasıklarda yada tam göbeğin altında o bikini bölgesinde ya benimki çok acıyo bu iki üç gündür kafasını hareket ettirince:-(
Canim.ani kalktığimda yada ters hareket ettiğimde oluyor bende[/QUOTE]
Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.

Merhaba kizlar..
Bugun agrili bir dönemden gectk.. bir anda sırt batmam arttı.. aglamama sebep olack kadar.. doktora gittm bebegıme bakti, ters duruyormus.. ayaklar asagıdaymis..
Bu forum gene mi degsti.. yazı yazarken zorlandim.

Selam bacılarrr :)

Bu ablada hata var poposu ile memikleri ilk ay ile aynı büyüklükte :)

Canim.ani kalktığimda yada ters hareket ettiğimde oluyor bende
Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.[/QUOTE]

Çok tuhaf gelebilir ama benimde popom ve göğüslerim aynı büyümediler ;)

Resim 002.webp
Resim 003.webp
Resim.webp
Resim 001.webp
Resim 002.webp
Resim 003.webp
20140921_213702.webp
20140921_213805.webp

kızlarrr hamileliğimn başından beri yaptığım polar üstüne keçe işleme yastıklarm :)
işi büyütüp satmayı düşünyorum ilglenen varsa eğer :) bazılarına astar dikip içlerini doldurcam bekliyorlar bi kösede

kızlar basıma neler geldı hemen anlatıyorum bugun gezmeye gıttık arabayla sehır dışı 1 saatlık yola sora hafiften kasıklarıma bı sancı gıbı bısey gırdı hep olan sancılardan cok onemsemedım tuvaletım geldı dıye duşundum alısverıs merkezınde tuvalete gırdım ıdrarımmı cok gelmıstı yoksa bı anda suyummu geldı paçamdan asagı şarıltt dıye aktı yanımda ablam vardı ona sordum o da anlamadı ebemin teli var bende hemen onu aradım o da altıma bı bez koymamı sızıntı seklınde devam ederse doğumumun başlamış olacağını soyledı bezi koydum bızde donus yoluna koyulduk bu sefer karnımda aşırı bı gerılme ve belımde bı agrı oldu cok korktum hemen hastaneye gıttık doğumhaneye gırdım bı yandan korku stres heyecan hepsı karıştı nobetcı hemsıre benı doğum masasına aldı once suyumun gelıp gelmedıgıne baktı sonra çatımı muayene ettı ama su yok açıklık da yok dedı yınede nst cekelım dedı yarım saat nstde kaldım hafıf sayılabılcek bı sancı cıktı bebısımın kalp atışları hareketlerı normaldı cok sukur doktoruma haber verıldı ve ıstırahat etmem söylenerek eve gerı geldım ama kızlar o kadar korktumkı sıze anlatamam bugünkü yasadıgım olayı asla unutmucam cok sukur erken doğum olmadı oglusum birazcık bızı korkuttu ve uyardı anne bıraz dınlen artık dıye..

Gecmis olsun cnim gercekten korkutmus oglus seni cok sukur gelmeye niyetlenmesun daha cnim.nekadar dururlarsa okadar iyi

Bu durum bu ara bendede oluyo, klozetten kalkmadan ah belim diye belimi oynatırsam kukuş kısmımda bi kafa hissediyorum hatta.

Çok tuhaf gelebilir ama benimde popom ve göğüslerim aynı büyümediler ;)[/QUOTE]
Çok tuhaf, sendede terslik var bence Nil :) biz türkler nasıl diyor sen, ımm koca popo ve koca meme oluruz, olmayanı sevmeyiz hiç :)) şaka bi yana özellikle 5. Aylıkken devasa popom vardı şimdi indi allahtan

kızlar basıma neler geldı hemen anlatıyorum bugun gezmeye gıttık arabayla sehır dışı 1 saatlık yola sora hafiften kasıklarıma bı sancı gıbı bısey gırdı hep olan sancılardan cok onemsemedım tuvaletım geldı dıye duşundum alısverıs merkezınde tuvalete gırdım ıdrarımmı cok gelmıstı yoksa bı anda suyummu geldı paçamdan asagı şarıltt dıye aktı yanımda ablam vardı ona sordum o da anlamadı ebemin teli var bende hemen onu aradım o da altıma bı bez koymamı sızıntı seklınde devam ederse doğumumun başlamış olacağını soyledı bezi koydum bızde donus yoluna koyulduk bu sefer karnımda aşırı bı gerılme ve belımde bı agrı oldu cok korktum hemen hastaneye gıttık doğumhaneye gırdım bı yandan korku stres heyecan hepsı karıştı nobetcı hemsıre benı doğum masasına aldı once suyumun gelıp gelmedıgıne baktı sonra çatımı muayene ettı ama su yok açıklık da yok dedı yınede nst cekelım dedı yarım saat nstde kaldım hafıf sayılabılcek bı sancı cıktı bebısımın kalp atışları hareketlerı normaldı cok sukur doktoruma haber verıldı ve ıstırahat etmem söylenerek eve gerı geldım ama kızlar o kadar korktumkı sıze anlatamam bugünkü yasadıgım olayı asla unutmucam cok sukur erken doğum olmadı oglusum birazcık bızı korkuttu ve uyardı anne bıraz dınlen artık dıye..
Geçmiş olsun inş bir daha böyle bir korku yaşamazsın

Günaydın benim çilekeşşşş kasım analarım ( bağrı yanık bir giriş olsun bugün de) :p

Napıonuz kuzular ve kuzucukları?
Ayy ben dün giremedim yaa foruma. :stop:Meraktan öldüm be. :KK17:Herkes iyidir inşallahhhhh?

Bu bebeği görmeye hediye vercez ya hani dün bi kadınla anlaştım,sonra aklıma şüphe düştü bu foto size mi ait baskasına mı dedim, baskasına ait ama aynısını yapıyorum dedi. Ahan da fotoyu ekleyip yorumu size bırakıom. Az daha parayı da yatırıyordum.
Artık araştırmaktan sinirlerim bozuldu. Kv ile suluhana ve nikah sekeri yapanlara gidip bakacagız. Gozumle gorup alicam. :KK20:

Eki Görüntüle 1248695 Eki Görüntüle 1248696
Canım elinden dikiş işi biraz geliyorsa bunu kendin yapabilirsin basit yani bizde annmle beraber yaptık ben yuvarlak olanından yaptım

Çok tuhaf gelebilir ama benimde popom ve göğüslerim aynı büyümediler :KK66:
Çok tuhaf, sendede terslik var bence Nil :) biz türkler nasıl diyor sen, ımm koca popo ve koca meme oluruz, olmayanı sevmeyiz hiç :)) şaka bi yana özellikle 5. Aylıkken devasa popom vardı şimdi indi allahtan[/QUOTE]
Yavrucummm:KK15: Nasılsınız paşayla sen

Yavrucummm:KK15: Nasılsınız paşayla sen
İyiyiz valla birgen kuzu, muhabbet halindeyiz, ben konuşurken o dinliyo, o oynarkende ben dinliyorum böyle yuvarlanıp gidiyoruz. Bu arada farkettimki oğlan arabada gezince neşesi pek bi yerinde ne hareketler aman görme :) senin oğlan napıo bakalım

Back
X