- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Aleykum selam cnmGunaydinnn canlar..nasilsiniz..bebisler nssil..biz oglusla yatak keyfindeyiz size skm verelim dedik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleykum selam cnmGunaydinnn canlar..nasilsiniz..bebisler nssil..biz oglusla yatak keyfindeyiz size skm verelim dedik
Bu arada baba nerede ? :)Günaydın oglumla 6 dan beri suren yatak keyfimiz sonunda uykuya yenik dusmesi sonucu bitti :) ama benim uykum kacti![]()
Allah kavustursun vnmBabamiz 1 yildir Güneydoğu da sinirda gorevli ben ve oglum yalniziz evde. Dun gece 1 de yattik her gece değişiyor.
1 yil daha kalacak teşekkür ederim.:)Allah kavustursun vnm
Oo sen baya uykusuzsu o zaman yat dinlen![]()
Canım buz aksam 12 yada 1 de yatış. Gece bikaç kere emme ve sabah bazen 7 bazen 9 da uyanıyo. Emme ve alt degıstırme sonrası babayla aramıza alıp konuşma otun oynama. Sonra tekrar emme uyku. Kızım gunduz genelde ıkı yada bir sattte bir emip uyyo 5 dkda olsa uyyo. Aralarda yıne sarkı oyun evı gezdırme derken gecıyo. Cok durmasa 5 dk falan oyun halısında oyalanıyo oyuncaklsra agu gugu diyo. Bazen uyandıgında kendı kendını oyalıyo guluyo. BaZende çok huyuz oluyo. Yanı anı anını tutmuyo cımcımenın. Yanı yaptıgımız seyler saatlı degıl hanımefendı ne neAman isterse ozaman oluyoArkadaslar bebek bakim rutinniz nasil merak ettim
Yani bilgilenmek icin, eksik birsey varsa duzeltmek icin
Bizim uyanisimiz 5 ya da 6 bazen 7
Uyaninca alt degistiriyrm ve asla emmiyor agliyor
Sonra oyun oynuyor bira seviyrm
830 da, uzerindeki kiyafetleri degisiyor, saci taraniyor, pamuklayuzu siliniyor tekrar alt degistiriliyor, pisen yerlerine krem suruluyor, kulac kepcesi ve boynu siliniyor falan
Bi gun arayla banyo yapiyor oda saat 730 da ben ise gitmeden
Hafta ici
Uyku saati 9
9-10 arasi uyku
10-10:30 beslenme ve alt degistirme
Sonra oyun saati
1200 yatis 1300 uyanis ( bu ara tam ben eve girmis oluyrm)
Bi sonraki yatis 1500
16 kalkis ve beslenme vs
Bida uymuyor ben gelene kadar bende 1830da geliyrm yine emmek istemiyor
1930da yatiyrm
Acikinca yyanio, emip emip yatio
Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda kavuşun inşallah..Babamiz 1 yildir Güneydoğu da sinirda gorevli ben ve oglum yalniziz evde. Dun gece 1 de yattik her gece değişiyor.
Arkadaslar bebek bakim rutinniz nasil merak ettim
830 da, uzerindeki kiyafetleri degisiyor, saci taraniyor, pamuklayuzu siliniyor tekrar alt degistiriliyor, pisen yerlerine krem suruluyor, kulac kepcesi ve boynu siliniyor falan
Hafta ici
Uyku saati 9
9-10 arasi uyku
Sonra oyun saati
Bi sonraki yatis 1500
16 kalkis ve beslenme vs
1930da yatiyrm
Arkadaslar bebek bakim rutinniz nasil merak ettim
Hafta ici
Uyku saati 9
9-10 arasi uyku
Sonra oyun saati
Bi sonraki yatis 1500
16 kalkis ve beslenme vs
1930da yatiyrm
Aynı şeyi yaşıyoruz carputi ya benim oğlan da hiç düzelmio . Korkuyorum geniz eti falan olmasın. Her gün temizliyorum . Gene de hır hır.Her bebek kendine özel kitaplara kurallara uymuyor yaşadıkça huylarini kesfedicez..
Günaydın hayırlı pazarlar arkadaşlar ya şu burun tıkanıklığı için bi öneriniz var mi 4 aydır tikaligi çocuğun burnu
Aynı şeyi yaşıyoruz carputi ya benim oğlan da hiç düzelmio . Korkuyorum geniz eti falan olmasın. Her gün temizliyorum . Gene de hır hır.
tonimer filan kullandın mı canm o çok işe yarıyor biz ilk baştan beri kullanıyrz her gün olmasada 2 güne bir sıkıp düzenli çekiyrm çok şükür tıkanıklığımız hiç olamdıAynen hic duzelmiyo inşallah öyle bi durum yoktur iki uç defa muayene oldu Dr boyw bisey söylemedi ama artik herkesin ayy burnu ne kadar tıkalı demesine sinirleniyorum
tonimer filan kullandın mı canm o çok işe yarıyor biz ilk baştan beri kullanıyrz her gün olmasada 2 güne bir sıkıp düzenli çekiyrm çok şükür tıkanıklığımız hiç olamdı
Tatlım normal almamamış mı çünkü artık hızlı büyüme döneminden çıktılar ve daha yavaş kilo alacaklarBeslenmesi aynı bende şok oldum işte;( 4 ay 5 günlük