2014 Kasım Anneleri

Aslında bizde tek olsun diyorduk. En iyi şartları sağlayalım elimizden geldiğince diye, ama eşim daha hamilelik zamanında ikinciden bahsetmeye başlamıştı. Benimde bir kız kardeşim var, kardeş candır biliyorum. O yüzden şu an ikinci de olsun diyoruz, ama bakalım Allah kısmet ederse diyelim.
İnş canım rabbım gonlumuze gore hayırlısını nasip etsin inşallah. Bizde üç kız kardeşız. Küçükken pek ıyı dgıldı ama şuan süper bişey biyiki varlar. Her anımda yanımda destekçimler Kızımında boyle her anında yanında olucagı bır kardeşı olsun isterım ama cok zor gercekten bu devırde. Geleği yetıştırmesı vs cok zor

Benimde adim esimin ailesinde saygisiza cikti ama bence saygi sevgi karsilikli biz saygisizlik yapiosak durduk yere degil heralde:KK62:
Aynen. Benım butun tanıdıklarım sana kımbilir neyaptılarkı onlara karşı boylesın diyolar. Sebepsız kımse kımseden nefret etmez.

canım ya peki ne zaman normal eskisi gibi kucağımıza alacağız ki çok korkuyorum ben sarılmaya bile canı acır bi şey olur diye

Şuan aynı korku bende de var, zaten kıpkırmızı sulu gibi duruyor. Köpük Bardağın ağız kısmını 3-4 parmak kalınlığında kesip oraya yerleştirdim canım, birde normalde 3 numara bez kullanırken şimdi iyileşene kadar 4 numara kullanıyorum. Köpük bardak gerçekten çok işe yarıyor, pipisi beze ya da bardağa temas etmiyor. Ben emdikten sonra gazını çıkarıp, yatağına bırakıyorum. Canı acır diye rahatça kucağıma alamıyorum. Sanırım 1 hafta falan sonra rahatça kucağımıza alabiliriz.

Kv bebegime bakmaya kalkar huzursuzluk cikar diye isimden vazgeciyorum ne insanlar var
Benımkı cesaret edemez korkuyo benden şükür. Arada gazA gelıyo cesaretlenıp laf soylemye calışıyo bakıyo benle baş edemıyo susuyo. O genelde arkamdan konuşuyo. Hesap sıruncad yalan asla soylemedım dıyo

Mrb bugün bizimde kontrolümüz vardı.bellerini emip emmediğini sordu bende sorcaktım zaten.çünlü emmesini engelliyırdum hatta emmesin fiye eldiven takıyordum doktorda bana sakın engelleme dedi onun tek oyuncağı keyif alacağı şey dedi.emzikde kullan dedi kullanmıyorsa alıştır dedi biraz rahat edersin dedi.

Ellerini emmesi zeka gelişimi için de çok önemli , demişti bizim doktorumuz. Yabancı cisimleri keşfetmeye ilk ellerinden başlarlarmış, şimdi eller, ileride ayaklar, sonra artık ne bulursa tv kumandası, cep telefonu :KK48: Valla benim kızım emziğin kenarından sokuyor yine sokuyor ellerini :KK48:

Geçiyor canım .şilikde iniyor yavaş yavas.bizim dikişler bir haftada attı gibi hepsi

Bir de 3 gündür sürekli memede durmak istiyor. Kıyamam sanırım kendini güvende hissediyor, rahatlıyor memede. Ama bir süre emip sonra emzik niyetine kullanıyor. Göğüs uçlarım çok fena oldu, acısına dayanamıyorum. Yavruma da kıyamıyorum, bol bol lansinoh sürüyorum.

Kızlar sorucam hep unutuyodum. Bebişlerınızın göbek baglarını naptınız

Birde ne çorbası yapımya. Seceneklerınızı beklıyorum

Kizimdan kendime bakamadigimdan hic sevmememe ragmen dusta kil dokucu krem kullandim pratik olsun diye.. Pratik oldu da benim zarari hic aklima gelmedi yaa.. Emziriyorum kizimi bir zarari olur mu sutume sizce kizlar?

Gobekbagini sakliyorum.. Corba da sehriye olabilir ben unlu yapiyorum guzel oluyor.. Yagda once unu sonra salcayi kavurup..

Kızımı oynasıl dıye oyın halısına koymuştum 5 dk oyalandı sonra emzıgı verdım uyumuş. Kaldrdım nasıl aglıyo ama. Şimdi tekrr yatırdım sakınce yatıyo orda.

bizim ki evde saklamayı düşünyrm ultrason görüntüleri filanda hepsi bir yerde büyüyünce kendisine vereceğm :KK24:çorba olarak da şehriye olablr :KK33:

Kizimdan kendime bakamadigimdan hic sevmememe ragmen dusta kil dokucu krem kullandim pratik olsun diye.. Pratik oldu da benim zarari hic aklima gelmedi yaa.. Emziriyorum kizimi bir zarari olur mu sutume sizce kizlar?
onların içinde etken maddesi var. Keşke kullanmasaydin jilet vursaydin. Bi dr a danış ıstersen yada eczacılar da yardımcı olur.

Merhabalar. Kizim iki gündür atesliysi ve cok huysuzdu. Bugün baktim her yeri küçük kucuk benek. Doktora goturdum kizamikcik geçiriyor dedi. Her yer mikrop dolu. Bir şeyi atlatiyoruz başka birşey basliyor:(

Kızlar bizde aşımızı olduk oğlum çok ağladı bu sefer zor susturdum ateş takibundeyim kafam çok karıştı bugün hem sağlık ocagina hemde doktora gittik ebe kan damlasina baslicamizi ve günde 9 damla vermemi söyledi ek gıdaya da 6 aydan önce başlama dedi fakat doktor kan damlasini günde 3 damla ek gıdaya başla dedi gıda derken 6 aya kadar tatirma evresi dedi sonra tam gecersin dedi bende 6 aydan önce baslamicami söyledim sen bilirsin ben kendi çocuklarıma da 4 ayda başladım 8. Aya kadar baslayamazsin geç kalırsın dedi bide calpol ver asidan önce bundan sonraki aşılar ağır dedi ben daha hiçbişey vermedim bu arada oğlum geçen ay 6.9oodu bu ay 7.550

Birde asidan kaç gün sonra banyo yapiliyo telastan sormayı unuttum

Back
X