Evet canım gördüm maşallah ne ikramlıklar yapmışsın öyle..
Cumastesi oldu evet.. Annemler de perşembe geldi pazar döndüler kısa oldu ya baya... Malum ikisi de çalışıyor..
Hediyelerimiz küçük ananemiz bondigo eğitici aktivite masası almıştı, büyük ananemiz fisher price tuvalet çok şirin...
Amcası altın getirdi... Komşularım da ayakkabı, takım, atkı bere takım, çorap vs. geldi... : )
iyi cnm maşallah hediyeleri paylaşmıştın zaten burda onları gördük
bize hediye az geldi genelde para verdiler bize kıyafete ihtiyacı vardı aslında ama
napalım dedik kendimiz alırız.öyle benim annemde cumartesi sabah geldi pazartesi
karşıya abime gitti cumartesi inş.ben yanına gidicem öle.
Doğumgünümüzde tek sıkıntı fotoğraf oldu ya.. Allah'tan oğlumla var yine güzel.. Eşimle çok az oldu zaten içerde çok kalabalık kadın çok diye duramadı bile iki dk.. Akşam gelmiş her şey toplanmış salonda foto çektiriyor dedim ne kadar tuhafsın : )))
Eki Görüntüle 1686268
Oğluşum benim misafirler gelmeden çektik biraz
Eki Görüntüle 1686269
Gülücüğümüz...
Eki Görüntüle 1686270
Balküpüm..
Eki Görüntüle 1686271
Eki Görüntüle 1686272
Süsleri felan hiçkimse çekmemiş : ) Afişi girişe asmıştım..
Bayraklarla da masanın arkasına "birtanemizin 1. yaşgünü" yazmıştık.. Diğer perdede bir yaş bayrakları vardı.. Balonlar renkli çeşitli her yerdeydi... Güzel görünüyordu oda..
oyy gülüşünü yerim ben çoğu fotoğrafımızı görmedim makineden
telle çekilenleri attılar onlarda pek iyi değil benim eşimde cenaze vardı mahallede
ona gitmişti geldi çocuk uyuyodu dedim gitti biz yemekleri yiyelim uyanınca pastayı keseriz
gelirsin 2 saat sonra falan çocuık uyandı geldi eşim biraz çekindik gitti oda çok durmadı kadın var die
ama gene oldu biraz resimler kalabalıkta olmuo ya fazla resim
herşey güzel olmuş süsleri bizimde pek çıkmadı genelde masa tarafı çekildiğinden orası olmuş bi perdeye ben
de 1 yaş bayrak amıştım köşelere balon aynaya yine öle benm konsolumla masam aynı yerde olmuo küçük olduğundan
ayrı ayrı oldu oyüzdenn birde paraşüt iyi doğdun vardı avizede o hiç çıkmamış galiba..
kıyafetinizde güzel olmuşş paşanın.