• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

bu arada kızlar cnr yeşilköyde (İstanbul) anne bebek fuarı var ben şimdi gittim geldim genelde kıyafet olarak bizimkilerden küçük bebeklere hitap ediyo pek fazlada satıcı yoktu bebek arabaları falan o tarz şeyler var ihtiyacı olanlar için
bilginize
bi bebek odaları vardı bayıldım bebisroom da galiba marka
süperdi tabi fiyatlarıda süper 16000 tl
ama harikaydı ya

Son düzenleme:
Kizlar demstiniz ya aktivite masasini ters cevirip ustune cikiyor die ayni valla butun cocuklar benmkide aynisini yapiyr bu aralar hep biselere basip koltuklara cikiyr geri kendi iniyor koltuklarm yuksk dusecek die korkyrum ayrica yatagindan bazaya atliyr kendi inip salona yanima geliyr insallh bi kaza gecirmeyz hep korku icindeyim valla
aynen benimkide öyle koltuklara inip inip çıkıyo yürümediği halde yürüyünce napıcaz acaba bide kız çocuğu çok hareketli olucak galiba anasına hiç çekmemiş :)

Maşallah...
Zaten yerlerinde dursalar ne mümkün..
CCanım yatağı öyle yükske mi ki nasıl çıkıyor içinden..
Oğlumun kendi yatağından çıkması imkansız alta indirmiştik...
benimkide çıkıyormuş ama tam en altta değil altını biraz yükseltmiştim eğilip almak zordu şimdi büyüdü iyice indirmek gerek

cnm mahremıyet egıtımını okuyorum su an
orada ogrendıgım bu konularla alakalı bırsey olursa paylasıırım
benımde bu konuda net bır bılgım yok
ama bızım yaptıgımız sey onu herseye dahıl etmek
mesela cok guzel camasır asıyor :KK70:
bıde elıne gecen camasırla toz alma huyu var:KK70:
annemden gormus
gecen gun camları sılıyordu cıtcıtlı bodysı ıle puhahaha:KK70:
benimkide çok gzel toz alıyor anneannesinden görmüş çok tatlılar ya çok seviyorum

aaa ne olduki çok merak ettim şimdi anlatsana
Boşver hiç anlatıp eskiye dönmeyeyim şimdi yazdıkça sinirim bozulacak ama en basitinden şunu diyeyim kolumda takılı kırmızı bileklikte penisiline alerjisi var Yazısı varken ameliyathane de Penisilin türü ilaç yapmışlardı bana Allah korudu da bişey olmadı böyle bir hastane

Kızlar napiosunuzzzzz..
Sevgili kasım anneleri bir konu dikkatimi çekti ve paylaşım dedim.fikrimi yazıyorum kapılırsınız katılmasını ama en azından bir araştırın derim. Konu erker bebeklere oynasın diye alınan süpürge vilada vb oyuncaklarla ilgili.bildiğim kadarıyla insanların beyin ve ruhsal gelişimlerinin çoğu bebeklikten gelişiyor.Bu nedenle erkek bebeklere genelde kadınların kullandığı eşyaların oyuncağının almak sanki ilerisi için zararlı olabilirgibi geldi bana.erkek çocuğa nasıl etek giydirmiyorsak toka takmıyorsak o tür oyuncaklar da bence uygun değil.katılmayan arkadaşlar ola bilir bir araştırma yapsın lar.konu ile ilgili bende aydınlanmış olurum.üniversitede ders veren hocam (psikoloji bölümünden di) erkek çocukların altını değiştirirken bile çok uğraşmayı bırakın biraz pis kalsın demişti.hatta bebeklerde kullanılan fitilinde bu sebepten artık çok Dr tarafından yazılmadığını söylemisti
Canim bebeklerde cinsiyet ayrimi 3 yaşına kadar oluşmaz. Fitil vb diger bahsettiğin şeyler başka bi konu ;)

Boşver hiç anlatıp eskiye dönmeyeyim şimdi yazdıkça sinirim bozulacak ama en basitinden şunu diyeyim kolumda takılı kırmızı bileklikte penisiline alerjisi var Yazısı varken ameliyathane de Penisilin türü ilaç yapmışlardı bana Allah korudu da bişey olmadı böyle bir hastane
aaaa ALLAH Korumuş valla geçmiş olsun

Kızlar bu domuz gribi belasi beni acayip korkutuyor ya.

Üstelik sömestrda memlekete gideceğiz orda salgin var :( ben gitmek istemiyorum eşim birsey olmaz diyor. Kavga çıkacak evde yakında:KK11:

Yuh yani... gercekten de Allah korumuş. Doğumdan sonra başıma gelenler yüzünden ben ikinciye korkar oldum ya :(

Kızlar bu domuz gribi belasi beni acayip korkutuyor ya.

Üstelik sömestrda memlekete gideceğiz orda salgin var :KK43: ben gitmek istemiyorum eşim birsey olmaz diyor. Kavga çıkacak evde yakında:KK11:
Az önce özel bir hastaneye gittim bir yakını muayeneye götürdüm aman Allah'ım çocuk acil ana baba günü hepsi Ateşli ve grip şok oldum çok dikkatli olmalıyız özellikle AVM'ler den uzak duralım

Yuh yani... gercekten de Allah korumuş. Doğumdan sonra başıma gelenler yüzünden ben ikinciye korkar oldum ya :KK43:
Ah sorma arkadasım Allah korudu ne bileyim arkadaş tavsiyesiyle gittim ama çok pişman oldum en güzel günlerim de çok ağlattılar beni

Az önce özel bir hastaneye gittim bir yakını muayeneye götürdüm aman Allah'ım çocuk acil ana baba günü hepsi Ateşli ve grip şok oldum çok dikkatli olmalıyız özellikle AVM'ler den uzak duralım

Aynen ya... cok cok kotu. Ben eczaneye dezenfektan almaya gidecektim vazgeçtim. Diş ağrım var hastaneye gitmeye cekiniyorum.
Nasil koruyabilirim bilmiyorum ama Emir icin evde sirkeli su hazirladim. Ellerini yikiyim duruluyorum onunla.

Ben böyle telaş yapmisken uçakla o kadar insan içinde yolculuk yapmak ay o şehre gitmek valla düşündükce fena oluyorum..

Ah sorma arkadasım Allah korudu ne bileyim arkadaş tavsiyesiyle gittim ama çok pişman oldum en güzel günlerim de çok ağlattılar beni

Rabbim korudu yavrucaklarimiza bagisladi bizleri. Bende çok aglamistim hala düşündükce gözlerim doluyor. En son o kadar emindimki gidecegimden esimle anneme bebegime iyi bakin. Anne sen bak ona dedigimi hatırlıyorum.. Allah'a bin şükür bu günleri gördüm.

Rabbim korudu yavrucaklarimiza bagisladi bizleri. Bende çok aglamistim hala düşündükce gözlerim doluyor. En son o kadar emindimki gidecegimden esimle anneme bebegime iyi bakin. Anne sen bak ona dedigimi hatırlıyorum.. Allah'a bin şükür bu günleri gördüm.
Sende kötü Şeyler yaşamışsın keşke hiç yaşanmasaydı böyle Şeyler ben duygusal olarak çok yıprandım artık canımın yanmasını da geçtim ama Allah a havale ediyorum

Back
X