2014 Kasım Anneleri

günaydınnn..benim oğluş mesaiye başladı.. meme delisi oldu saniye bırakmıo devvamlı emmek istiyor ay napıcam çok halsiz kalıyorum kızlar ya.o kadar inat oldu ki 1 aydır herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. ilk hamilelik ne keyifli birşeymiş ahah
bulantın falan yok sanırım
inş olmaz
emzirmeye devam edıcek mısın
cıdden kucucuk cocukla zor bı durum
Allah'ım kolaylıgını verır ama

Çoğu bizim gibi galibaa burda bile ses seda cokkk yoruldum artikya su cocugun yemek ve uyku saatleri kabusum oldu gun icinde aglama sesleri herseye agla agla aksama kadar koltuk tepesinde nerde yuksek yer var ordan atlama derdinde baska odaya gitsem direk koltuğun en ucuna cikip bekliyor:KK43:gitmesemm dusecek oyy oyyy Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versin. Bizede sunlarin enerjilerine yetisebilelim
bak sen şu yaramaza
acaba buyuyunce yamaç paraşütçüsü mü olcak nedir :)

Çoğu bizim gibi galibaa burda bile ses seda cokkk yoruldum artikya su cocugun yemek ve uyku saatleri kabusum oldu gun icinde aglama sesleri herseye agla agla aksama kadar koltuk tepesinde nerde yuksek yer var ordan atlama derdinde baska odaya gitsem direk koltuğun en ucuna cikip bekliyor:KK43:gitmesemm dusecek oyy oyyy Allah yardimcimiz olsun guc kuvvet versin. Bizede sunlarin enerjilerine yetisebilelim
Bizimki de peteğin bittiği yerden sürekli yere atlamaya çalışıyor masa sandalye aldım sürekli üstünden düşüyor

Valla B belindamm fıstık gibi kız ben gördüm :KK56:
Bende 47.500 e düştüm yakında buharlaşıp uçucam bi hafta kolumda damar yolu ile süründüm çok hasta oldum 2.5 kilo verdim Rabbim sağlık versin kilo verilir
Cooook geçmiş olsun Allah iyilik versin canımmm
Rus diyeti ne kız Tatyana mı olacaksın başımıza:cool:
Hahah:KK53:niyetide bozmuştu biara gecelik falan olabilir yani.p :)))
Bizimki de peteğin bittiği yerden sürekli yere atlamaya çalışıyor masa sandalye aldım sürekli üstünden düşüyor
yaramaz bunlar yaa yerim onlarıı :)

selam kızlar nasılsınız..
bayadır giremedim neler yapıyosunuz pek girende yok heralde artık
şu havalar da bi ısınsaydı rahat etseydik ya tamam diyorum ince giyiyorum
dışarı çıkıyorum donuyorum yaa.
bebişler nasıll hasta değiller umarım..

Merhaba herkese hanımlar,
Bir zamanlar buradan çıkmazdım, ilk hamileliğimizi taaa doğuma kadar birbirimizi uğurladığımızı sonrasında emzirirken göğüs yaralarımızı, bebişlerin her türlü durumunu paylaştığımız efsane klubümüz..
Çoook uzun zamandır giremiyorum buraya, hepimizin kuzuları 17 aylık oldular :)
Tüm kuzucukları öpüyorum :KK46::KK200:

Evde bizi dövmeye Başlayan bi sıpa var. Buraya girmeye vakit kalmıyor malesef ama hep aklımdasınız kızlar. B belindamm 17 kiloyu nasıl verdin:KK57: acil püf Noktaları lazım bana. Gerçi ben bu boğazla biraz zor veririm. Gece bile acıkıp tatlı bişeyler yiyorum lohusa gibi:KK17: Ama eski halime dönmem için 10 kilo vermem lazım
Canım ben porsiyonlarimi azalttim. Tatlı çikolatayi vs azalttim. Spor yaptım ve burdaki diyet gruplarından birine üye oldum.
Kim o yalan yok öyle bişey :eek:
Bencede yok. Termal Otel mi hem de aa kim dedi onu:))))
Valla B belindamm fıstık gibi kız ben gördüm :KK56:
Bende 47.500 e düştüm yakında buharlaşıp uçucam bi hafta kolumda damar yolu ile süründüm çok hasta oldum 2.5 kilo verdim Rabbim sağlık versin kilo verilir
Sensin fıstık beybisi:KK74: Bacim ye iç kilo al azcık görüyorum zaten formundasın 10 numara.
Gunaydin kızlar keratalar hareketlendi telefonu elime bile vermiyor artik elimden alip sirinlik yapıyor ben de kiyamiyorum sonra gelsin kovalamacalar dizlerim agriyo vallahi.. bana annelik ağır geldi kilo vermek söyle dursun gittikce aliyorum ben:KK43: ikinci kez anne olan arkadaslarima hayranligim ve saygim sonsuz hepinizi optummm B belindamm tebrik ediyorum canım su diyeti bize de yaz zira durum vahim

Sağol canım. İşin sırrı boğazı tutup şu ve spora yüklenmek de canım.

Canım ben porsiyonlarimi azalttim. Tatlı çikolatayi vs azalttim. Spor yaptım ve burdaki diyet gruplarından birine üye oldum.

Bencede yok. Termal Otel mi hem de aa kim dedi onu:))))

Sensin fıstık beybisi:KK74: Bacim ye iç kilo al azcık görüyorum zaten formundasın 10 numara.

Sağol canım. İşin sırrı boğazı tutup şu ve spora yüklenmek de canım.
Hastalık beni yordu valla eşim sağolsun getirdi haftaya kısmetse Yaman'ı sünnet ettiriyoruz ondan önce bi dinlenelim dedik valla dünyayı başımıza yıkacak ne yapcaz bilmiyorum herşeye ağlıyor canı çok tatlı

ben bir ay gibi bir sürede diyetle 3 kg verdim
onun dışında geçen hafta bir diyetisyenin online detoksuna katıldım 5 günde 2,5 kg de öyle verdim
toplam 5,5 kg gitti kaldı 5,5 kg :)

önümüzde ki hafta da başka bir diyetisyenin detoks programını uygulayacağız eşimle

ama çalıştığım için spora vaktim yok maalesef eğer spor yapma imkanım olsa çok daha fazla ve hızlı kilo verirdim
fırsat buldukça youtube den leslie nin videolarını yapmaya çalışıyorum benim gibi spor yapamayanlara tavsiye ederim
Benim spor yapmaya takatim kalmıyor maalesef diyetle ne verebilirsem artık...eşinin de katılması güzel olmuş daha eğlenceli olur...inşallah güzel sonuç alırsınız yapabileceğimiz şeyler öğrenirsen bizimle de Paylaş dostum

Back
X