- 8 Aralık 2012
- 10.603
- 6.966
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına
Bende de felaket gaz var.:26:
Ben folik asit haricince bir de elevit kullanıyorum
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına
Bende de felaket gaz var.:26:
Ben folik asit haricince bir de elevit kullanıyorum
amin teşekkür ederim,sizde sağlıkla kucagınıza alın inşallah,bana dr.um sadece folik asit dedi,elevitin görevi nedir onu dahi bilmiyorum,şöyle ki dr umu değiştirmeyi düşünmeye başladım,ultrasonla muayene yapıp yolluyor,ben soruyorum bana yapmanız gerken uyarılar varmı diye,cehaletin zirvesinde oldugum bir konu netice de ilk gebeliğim,ne tansiyonumu ölçüyor ne boy,kilo takibi gibi şeyler,medipol de Bahar hanım dr.um,bu konuda değişmeyi düşünmelimiyim dersiniz *
Canım elevitte domuz jelatini varmış :26:
nikcim nasıl giidiyor gebelik, bebek nasıl? inşallah sorun yoktur?
benim her zamanki halsizliğim üzerimde
dün bebişimin kalp atışını duyduk sonunda
sık idrara çıkmaya başladım bu aralar
Canım domuz olduğuna emin misin? sığır jelatini olmasın o.
belki de miyom olduğu için günde 1 demiştir canım, hani progestan miyomu büyütür fln diye mi düşündü acaba:26: Kafana takılıyorsa doktoruna telefon etsen, benim lekelenmem geçmedi, günde 2 kez alayım mı fln desen.
iyiyim kuzum sen nasılsın? kalp atışını sesli olarak duyabildin mi ben duyamadım? doktor ekrandan mı gördü anlamadım ama kalbi atıyor çok şükür. ben de halsizim ama bebişime uygun bir ortam oluşturabilmek için çalışmak zorundayım işteyim anlayacağın. bulantılarım bazen çok zorluyor, bazen nazar değmesin çok iyi oluyorum. Bir de duygusal dalgalanmalarım var.
Kızlar sizde de acaba bebeğim sağlıklı mı diye yoğun bir endişe var mı? Ben çok endişeleniyorum eli yüzü düzgün olacak mı diye Allahım sağlık versin :26:
bende iyiyim çok şükür canım, ben sesli olarak duydum belki senin doktor sesini açmamıştır. Baya bi hızlı atıyordu, kalp atışları düzene girmiş dedi doktor. Büyük ihtimal seninde öyledir. Hamileyken çalışabildiğin için tebrik ediyorum canım ya benim çok fena halsizliğim oluyor akşama kadar evde yatıyorum çalışmam mümkün değil diyebilirim. Ama belki çalışıyo olsaydım iş ortamında halsizliği fazla farkedemeyebilir daha dinç olabilirdim. Allah sana güç ve sabır versin inşallah.
Dediğin durum bende de var ve her anne mutlaka aklından geçiriyordur. Tam olarak durumunu bilemediğimiz için bebeği tabiki merak ediyoruz. Sen içini ferah tut annesi inşallah bebişin sağlıklı bi tosuncuk olarak gelecek
elevit multivitamin canım, benim saçlarım çok dökülmeye başladı, o yüzden de verdi.amin teşekkür ederim,sizde sağlıkla kucagınıza alın inşallah,bana dr.um sadece folik asit dedi,elevitin görevi nedir onu dahi bilmiyorum,şöyle ki dr umu değiştirmeyi düşünmeye başladım,ultrasonla muayene yapıp yolluyor,ben soruyorum bana yapmanız gerken uyarılar varmı diye,cehaletin zirvesinde oldugum bir konu netice de ilk gebeliğim,ne tansiyonumu ölçüyor ne boy,kilo takibi gibi şeyler,medipol de Bahar hanım dr.um,bu konuda değişmeyi düşünmelimiyim dersiniz *
elevit multivitamin canım, benim saçlarım çok dökülmeye başladı, o yüzden de verdi.
Sormadan anlatan doktor bulmak biraz zor arkadaşım. Yine de sen bilirsin, içine sinmiyorsa değiştir. Önemli olan senin içine sinmesi
Hımmm, olabilir canım, sağol uyarın içinFacebookta bir sayfaya üyeyim orda tartışıyorlardı bu konuyu, ben de ordan öğrendim yoksa ilacın ismini bile bilmezdim. Sığır jelatini de olsa helal kesim olmadığı için haram diyorlar kimse önermiyor, onun yerine sebze meyve ile karşılayın vitamin ihtiyacınızı diyor ordaki anneler.
İnşallah canım inşallah :!6:derya doktor bana gunde 3 defa agız yoluyla verdı ama o kadar halsızımkı yerımden hıc kalkmıyomm hep uyuyorum lekelenmem çok belırgın dedı akıntım devam edıyor şu an sanırım bu da östrojen hormonlarının çalıştıgını gosterıyormus inşaalah hersey yolunda gıder cnm hepımız kucagımıza alırız tatlı bebışlerımızı
Firmayı arayıp sormuşlar, elevitin jelatini hayvansalmış. Bilmeden yediklerimizi Rabbim affeder de, bildikten sonra tüketmemek lazım bence şüpheli şeyleri.Hımmm, olabilir canım, sağol uyarın içinHelal kesim değilse de günahı onların boynuna artık. Ama benim bu ilacı içmem gerekiyor yoksa ya bebeğim çinkosuz kalacak ya da ben saçsız Ayrıca bu jelatin denilen madde sadece elevitte değil, bir çok ilaçta ve gıda maddesinde var. Bilmeden neler yedik ve yiyoruz canım ya. Et ve et ürünlerinde, süt ve süt rürünlerinde, bulyonlarda, şekerlerde, yoğurtlarda, lokum, kos helva, et sosları harçları, hazır çorbalarda, krem peynirlerde, pudinglerde, dondurmalarda, kozmetik ürünlerde .... vb.
Birde elevitin içindeki jelatinin türü belirtilmemiş, yani belki de bitkisel jelatindir, hayvansal değildir
Ne güzel :) Benim de ara ara sancım oluyor, riskli bir durum mu? Kanamam falan yok çok şükür.merhaba kızlar! Bugün ilk kontrolümüze gittik..doktor amcamız çok olumlu konuştu bizimle.keseyi gördük,şükürler olsun!fotoğrafını bile çektik kesenin sadece adet sancılarım ara ara devam ediyor deyince progestan verdi.ağız yoluyla günde iki defa alıcam..hepimiz için hayırlısı olsun..Sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza..
Tamam canım sağolFirmayı arayıp sormuşlar, elevitin jelatini hayvansalmış. Bilmeden yediklerimizi Rabbim affeder de, bildikten sonra tüketmemek lazım bence şüpheli şeyleri.
Ne güzel :) Benim de ara ara sancım oluyor, riskli bir durum mu? Kanamam falan yok çok şükür.
Firmayı arayıp sormuşlar, elevitin jelatini hayvansalmış. Bilmeden yediklerimizi Rabbim affeder de, bildikten sonra tüketmemek lazım bence şüpheli şeyleri.
Ne güzel :) Benim de ara ara sancım oluyor, riskli bir durum mu? Kanamam falan yok çok şükür.
seninkide hayırlı olsun.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
hayır daha değil.doktorumuz perşembe gününe randevu verdi.siz duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?