2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

kızlar kan testimin sonucu hcg 2557 çıktı daha küçük olduğu için haftaya git doktora dediler nasıl geçecek zaman ya

slm bende mart annesiyim.7+3 oldum.İkinci hamileliğim.Hiçbirşey yiyemiyorum,hergün serum takılıyor.Tiksinme,bulantı ve mide ağrısı yaşıyorum.İlk hamileliğimde 6.aya kadar birşey yiyememiştim,umarım bu öyle olmaz.

merhabalar bende bugün öğrendim hamile olduğumu b-hcg 1145 çıktı ama keseyi göremedi doktor. Sizin keseniz ne zaman görülmüştü? Benim son adet tarihim 20 haziran.

Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin,Allah tamamına erdirsin inşallah

selam kızlar bende nasip olursa mart annesi olucam ilk hamilelik yaş 26 :) tahmini doğum 06.03.2014

merhaba ..benim sat 16 haziran olmasina ragmen daha gormedim.doktorum persembeye randevu verdi. insallah gorebiliriz.

Canım kanama ne olursa olsun risk teşkil eder. Bende gidip doktıra görünmelisin bir an önce. Belki ilaç kullan dicek...
Oy oyy başıma neler geldi benim. Meğer bende 6cm büyüklüğünde miyom varmış. Doktor bekleyeceğiz dedi. Doğru düzgün bir bilgi de vermedi :''(

Canım senin bulantılar ne zaman başladı. Umarim geçer cidden zor olur. Simdilik benim öyle bir sıkıntım yok. Biliyor musun Bende miyom varmış hem de baya büyük. bütün gün ağladım :-(

Canım senin bulantılar ne zaman başladı. Umarim geçer cidden zor olur. Simdilik benim öyle bir sıkıntım yok. Biliyor musun Bende miyom varmış hem de baya büyük. bütün gün ağladım :-(
Canım bende de miyom varmış, gerçi seninki kadar büyük değil ama, önemli bişey değil dedi doktor bana. Umarım seninki de bi sorun teşkil etmez :26:

Nasipse bende mart annesi oluyorum.. Dün doktora kasık ağrısı şikayeti ile gittim kontrol yapıldı.Her şey normal dedi doktor.Veee bebişimin kalp atışlarını dinletti o kadar sakin geliyorduki mucizem benim...Çok faklı bir duygu 2.hamileliğim olmasına rağmen çok saskın durumdayım açıksası.... bugün 6+3 olduk
Sat tarihimi bilmiyorum doktor bebeğin ölçümüne göre hafta ve günü söyledi.Bazı sitelerden baktığımda satın 9 haziran olduğunu görüyorum ama mümkün değil ogün kızımın 1yaş doğum günü mümkün değil unutmam.Amann neyse hayırlısı belki geç döllenme belki başka bişey herşey hayırlısı.

Darısı diğer hamiş arkadaşlarıma. Kısa zamanda pıt pıtları duymanız dileğiyle....

benimkide 20 haziran

Canım bende de miyom varmış, gerçi seninki kadar büyük değil ama, önemli bişey değil dedi doktor bana. Umarım seninki de bi sorun teşkil etmez :26:

Benim kahverengi lekelenmem de oluyor :-( doktor erken doğum ya da düşük riski olduğunu söyledi.. bekleyecez sürekli yat dedi... Bakalım Mevlam neyler?

Benim kahverengi lekelenmem de oluyor :-( doktor erken doğum ya da düşük riski olduğunu söyledi.. bekleyecez sürekli yat dedi... Bakalım Mevlam neyler?

canım benımde dün akşam turuncumsu sarımsı lekeler oldu akıntım zaten cok fazla oluyor bugun dayanamadım doktora gıttım ultrasondan baktı doktor bı problem olmadıgını 9.5 mm oldugunu söyledı ama progestron ve fıtıl verdı ne olur ne olmaz bol bol dınlen ve ılacları kullan dedı sanırım uyku etkısı yaptı bende baya bi uyumusum ınsan korkuyo cnmm yaa senı anlıyorum:44::44:

Evet insan korkuyor elde değil... bende 6cm büyüklüğünde miyom varmış lekelenmem onun etkisiyle oluyor. Dün Ben gunde bir adet olmak üzere progestana başladım. Bugün yine koyu kahverengi leke geldi. Hiç iş de yapmıyorum. Galiba bebis durmayacak umarım korktuğum basima gelmez inşallah :'( :'( :'(

canım öyle şeyler dusunme kötu dusunup olumsuzluk çağırma bebişin inşallah senınle olur hep

canım öyle şeyler dusunme kötu dusunup olumsuzluk çağırma bebişin inşallah senınle olur hep
Haklısın canım ama elimde değil.. Sürekli bebeğimin de olduğu karnımda aynı zamanda nerdeyse yumruk büyüklüğünde bir maddenin olduğunu bilmek beni olumsuz düşünmeye sevk ediyor... İnternette daha büyük miyomlu kişilerin doğum yaptıklarını okusam da bu gelen lekeler endişe etmeme sebep oluyor. Allah kimsenin başına vermesin hamilelik sevincimi yaşayamadım. Hamile olduğumu annem ve ablam dışında daha kimseye söyleyemedim Eşim ısrarla ailesine söylemek istiyor ben de biraz daha duralım diyorum çaresiz

canım hersey Allah ın takdırı inşallah korktukların olmaz bak rabbım o myomla hamıle haberını verdı sana sen sukret dua et bebişini de verır ınsallah ama myom yokken de kaybedebılıosun canım ben yasadım çok ağır bı tecrube bu umarım ınşallah sen yasamassın da alırsın kucaaana dr kesın duser mı dıo ne dıo

Doğrusu gittiğim doktor pek içime sinmedi. Bana doğru düzgün bir sey söylemedi. Sadece bekleyeceğiz dedi bir de erken doğum olabilir dedi. Miyomu ben o an öğrendim ne olduğunu bile bilmiyordum. Doktor benden daha çok sadirdi. Çünkü benim hiç agri sızı adet düzensizliği gibi bir şikayetim yoktu. Üstelik Gebelik düşündüğüm ayda hamile kaldım. Doktorun gözlerinde umut göremedim. Öyle bir bekleyeceğiz dediki ben de neyi bekleyecez dedim sertce şimdi bir şey söylemek için erken daha çok küçük büyüyünce sana çok sıkıntı verir dedi. Başka bir doktora gidecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…