- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
seni de tebrik ederim. diğer topiklerden hatırlıyorum çok sevindim hayırlı olsun
mrb aynıyız sanırım kalp atışını duydunuzmu
merhabalar bende bugün öğrendim hamile olduğumub-hcg 1145 çıktı ama keseyi göremedi doktor. Sizin keseniz ne zaman görülmüştü? Benim son adet tarihim 20 haziran.
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin,Allah tamamına erdirsin inşallah
Oy oyy başıma neler geldi benim. Meğer bende 6cm büyüklüğünde miyom varmış. Doktor bekleyeceğiz dedi. Doğru düzgün bir bilgi de vermedi :'Canım kanama ne olursa olsun risk teşkil eder. Bende gidip doktıra görünmelisin bir an önce. Belki ilaç kullan dicek...
Canım senin bulantılar ne zaman başladı. Umarim geçer cidden zor olur. Simdilik benim öyle bir sıkıntım yok. Biliyor musun Bende miyom varmış hem de baya büyük. bütün gün ağladım :-(Selam kızlar,
topikle ilgilenemedim kusura bakmayın.
Yeni gelenler hoşgeldiniz. Benim bulantılar yine başladı zor duruyorum ayakta çok halsizim. Çalıştığım için biriken işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, bu yüzden sayfaya giremiyorum.
Nasılsınız ?
Öptüm hepinizi.
Canım bende de miyom varmış, gerçi seninki kadar büyük değil ama, önemli bişey değil dedi doktor bana. Umarım seninki de bi sorun teşkil etmez :26:Canım senin bulantılar ne zaman başladı. Umarim geçer cidden zor olur. Simdilik benim öyle bir sıkıntım yok. Biliyor musun Bende miyom varmış hem de baya büyük. bütün gün ağladım :-(
merhabalar bende bugün öğrendim hamile olduğumub-hcg 1145 çıktı ama keseyi göremedi doktor. Sizin keseniz ne zaman görülmüştü? Benim son adet tarihim 20 haziran.
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin,Allah tamamına erdirsin inşallah
benimkide 20 haziran
Canım bende de miyom varmış, gerçi seninki kadar büyük değil ama, önemli bişey değil dedi doktor bana. Umarım seninki de bi sorun teşkil etmez :26:
Benim kahverengi lekelenmem de oluyor :-( doktor erken doğum ya da düşük riski olduğunu söyledi.. bekleyecez sürekli yat dedi... Bakalım Mevlam neyler?
canım benımde dün akşam turuncumsu sarımsı lekeler oldu akıntım zaten cok fazla oluyor bugun dayanamadım doktora gıttım ultrasondan baktı doktor bı problem olmadıgını 9.5 mm oldugunu söyledı ama progestron ve fıtıl verdı ne olur ne olmaz bol bol dınlen ve ılacları kullan dedı sanırım uyku etkısı yaptı bende baya bi uyumusum ınsan korkuyo cnmm yaa senı anlıyorum:44::44:
Evet insan korkuyor elde değil... bende 6cm büyüklüğünde miyom varmış lekelenmem onun etkisiyle oluyor. Dün Ben gunde bir adet olmak üzere progestana başladım. Bugün yine koyu kahverengi leke geldi. Hiç iş de yapmıyorum. Galiba bebis durmayacak umarım korktuğum basima gelmez inşallah :'( :'( :'(
Haklısın canım ama elimde değil.. Sürekli bebeğimin de olduğu karnımda aynı zamanda nerdeyse yumruk büyüklüğünde bir maddenin olduğunu bilmek beni olumsuz düşünmeye sevk ediyor... İnternette daha büyük miyomlu kişilerin doğum yaptıklarını okusam da bu gelen lekeler endişe etmeme sebep oluyor.canım öyle şeyler dusunme kötu dusunup olumsuzluk çağırma bebişin inşallah senınle olur hep
Haklısın canım ama elimde değil.. Sürekli bebeğimin de olduğu karnımda aynı zamanda nerdeyse yumruk büyüklüğünde bir maddenin olduğunu bilmek beni olumsuz düşünmeye sevk ediyor... İnternette daha büyük miyomlu kişilerin doğum yaptıklarını okusam da bu gelen lekeler endişe etmeme sebep oluyor.Allah kimsenin başına vermesin hamilelik sevincimi yaşayamadım. Hamile olduğumu annem ve ablam dışında daha kimseye söyleyemedim Eşim ısrarla ailesine söylemek istiyor ben de biraz daha duralım diyorum çaresiz
canım hersey Allah ın takdırı inşallah korktukların olmaz bak rabbım o myomla hamıle haberını verdı sana sen sukret dua et bebişini de verır ınsallah ama myom yokken de kaybedebılıosun canım ben yasadım çok ağır bı tecrube bu umarım ınşallah sen yasamassın da alırsın kucaaana dr kesın duser mı dıo ne dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?