- 8 Aralık 2012
- 10.603
- 6.966
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Azerinimm hoş geldin canımMerhaba kizlar bana da yer var mi aranizdaALLAH kismet ederse ben de mart annesi olucam
kızlar merhaba
bugün ilk kontrole gittim doktorun çağırdığı gün olarak ama kese görünmedi.sadece vajinal ultrasonda belli belirsiz birşey var ama kesin diyemem dedi.doktorum diyorki "sende çıkan bu değere göre bu kadar haftalık olman imkansız" diyor.haftaya yine gidicem bakalım ne olacak.ama beni bi korku aldı ya dış gebelikse diye ya da başka birşeymi acaba
size çıkan b-hcg değerlerimi yazıyorum sizinde fikirlerinizi almak isterim belki benzeri yaşayan vardır aranızda
13 temmuz : 10.92
19 temmuz :335
21 temmuz :857
25 temmuz :3754
kızlar merhaba
bugün ilk kontrole gittim doktorun çağırdığı gün olarak ama kese görünmedi.sadece vajinal ultrasonda belli belirsiz birşey var ama kesin diyemem dedi.doktorum diyorki "sende çıkan bu değere göre bu kadar haftalık olman imkansız" diyor.haftaya yine gidicem bakalım ne olacak.ama beni bi korku aldı ya dış gebelikse diye ya da başka birşeymi acaba
size çıkan b-hcg değerlerimi yazıyorum sizinde fikirlerinizi almak isterim belki benzeri yaşayan vardır aranızda
13 temmuz : 10.92
19 temmuz :335
21 temmuz :857
25 temmuz :3754
sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim
ANLAMI: Allah'a hamd ederek O'nu noksanlıklardan tenzih ederim, Yüce Al-lah'ı tenzih ederim
Elimizi karnımızın üzerine koyarak "Asr Sûresi"ni okuyoruz
Günaydın annişler
bugün kendimi dinç hissediyorum Elhamdülillah
Günaydın canım , paylaştıkların için çok teşekkürler
Bende dün gittim kan verdim , cumartesi doktora göstereceğiz bakalım..
Kan uyuşmazlığı var , onunla ilgilide yaptırdık
Bebeğinizin boyu yaklaşık 11-14 mm oldu. Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :)
Günaydın canım , paylaştıkların için çok teşekkürler
Bende dün gittim kan verdim , cumartesi doktora göstereceğiz bakalım..
Kan uyuşmazlığı var , onunla ilgilide yaptırdık
Gunaydin guzel hamisler
Beni de ekler misinizz adanada yasiyorum ilk gebeligim 26 yasindayim. 12 mart tahmini dogum tarihi
Günaydın canım, nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Bana yaşını söyler misin listeye yazcam :) Bi de bu ikinci çocuğun olacak dimi?
mrb nickim bu liste nerde acaba bız görebeılıyormuyuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?