2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

bu sabh bende bebişimi görmeye gittim. son 1 haftada 2 kere kanamam olmuştu. korkuyla girdim odaya ama doktor gayet iyi dedi. eğer kasık ağrılı kanaman olursa risk var dedii.
yavrumun kol ve bacakları tomurcuk seklinde oluşmuş.1 haftada ne kadar çok değişmiş şaşırmamak elde değil.

Rabbim yavrunu sana bağışlsin

selamlar herkese
bende inşallah mart annesi olacağım
bende 6 hsafta 3 günlük hamileyim
sadece aşırı halsizliğim var ve raporla şimdilik işe gitmiyorum
sıcak havada çok bunaltıyor beni
allah hepimize sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

sanırım bebeğin kanına göre 28. haftada ve doğumdan sonra iğne yapılıyormuş :26:
yarın gittiğimde detaylı bilgi alıcam

arkadaşlar eşimle bendede kan uyuşmazlığı var ve ilk bebeğim doğduğunda onun kan grubu pozitif çıktı. benimki ise negatif olduğu için hemen bana bir iğne yapıldı. ilk bebekte sıkıntı olmuyor, iğne ikici cocukta sıkıntı olmaması için vuruluyor.

günaydin kizlar! dün bir haftadan sonra nihayet disari ciktim. bu doktorum normal yasantina devam et deyince, vurdum kendimi yollara :)
bu arada listede bende olayim. 29 yasindayim.haftaya 30 olucam :) ilk bebegim olacak insallah /

kızlar ben sankı her an adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum herdefasında hıh bu defa geldı dıye lavaboya gıdıyorum sızde de varmı bu acaba?

kızlar ben sankı her an adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum herdefasında hıh bu defa geldı dıye lavaboya gıdıyorum sızde de varmı bu acaba?

bende adet sancisi vardi. doktoruma soyledim. progestan verdi. iki gundur epey rahatladim masallah. sen keseyi gordunmu bu arada? ! biz persembe gunu gorduk. haftaya cuma yada cumartesi. kalp atisi icin gidicez insallah

Gunaydin hamislerya ben de hic bi hamilelik belirtisi yok ufak agrilar disinda sizce normal mi kizlar:26::26:
Günaydın azoşum. Gayet normalsin merak etme :) Hatta imrendiğim hamilelerdensin, ben ilk 5 ve 6. haftayı çok zor geçirdim çünkü.

Ben de başta öyleydim baya adet sancısı gibi ağrım oldu sonra yok denecek kadar azaldı. Sanırım rahim kasılıyor bebek için yer hazırlıyor ya, ondan olsa gerek. Yine de doktoruna söyle sen çok tedirgin oluyorsun çünkü.

günaydin kizlar! dün bir haftadan sonra nihayet disari ciktim. bu doktorum normal yasantina devam et deyince, vurdum kendimi yollara :)
bu arada listede bende olayim. 29 yasindayim.haftaya 30 olucam :) ilk bebegim olacak insallah /

Günaydın:)

Listeye ekledim ama sanırım tablolarda sıkıntı var, son 2 satır kayıtlı olmasına rağmen görünmüyor.

bende adet sancisi vardi. doktoruma soyledim. progestan verdi. iki gundur epey rahatladim masallah. sen keseyi gordunmu bu arada? ! biz persembe gunu gorduk. haftaya cuma yada cumartesi. kalp atisi icin gidicez insallah

canım bızde gorduk keseyı progestan kulllanıyorum bende gunde 3 defa ayın 5 ınde gıtcez kalp atısı ıcın kesenın boyutu ne kadardı cnm? benım 9.4 cm 4 gun önce

canım bızde gorduk keseyı progestan kulllanıyorum bende gunde 3 defa ayın 5 ınde gıtcez kalp atısı ıcın kesenın boyutu ne kadardı cnm? benım 9.4 cm 4 gun önce

ben bilmiyorum kesenin boyutunu.özellikle bir şey söylemedi.ama seninkinden küçüktür herhalde.benimki geç döllenme çünkü..ben 3'ünde gidicem kalp atışına inşallah..4'ü de doğumgünüm.güzel bir hediye olacak inşallah

mrb bende dün gittim benimki 7.2 küçükmü acaba? ayın 2 sinde gidicem doktora.inş duyarız kalp atışını.beklemek çok zorgerçekten.progestanda verdi 2 tane günde yalnız ağızdan alınmayacak dedi sizindemi öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…