- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
ben bilmiyorum kesenin boyutunu.özellikle bir şey söylemedi.ama seninkinden küçüktür herhalde.benimki geç döllenme çünkü..ben 3'ünde gidicem kalp atışına inşallah..4'ü de doğumgünüm.güzel bir hediye olacak inşallah
mrb bende dün gittim benimki 7.2 küçükmü acaba? ayın 2 sinde gidicem doktora.inş duyarız kalp atışını.beklemek çok zorgerçekten.progestanda verdi 2 tane günde yalnız ağızdan alınmayacak dedi sizindemi öyle.
ekledim ama tabloda görünmüyor bi sıkıntı var anlamadım
yooo bence küçük degıl cnnm sanırım benımkı erken döllenme ben agız yoluyla gunde 3 defa progestan kullanıyorum ve bende ınanılmaz uyku yapıyo bende çokta ıyı oluyooo zaten hiç halim yok kolumu kaldıramıyorum evet beklemek çok zor allahın ıznıyle ayın 5 inde kalp atıslarını duymaya gıtcez sız ne zaman gıtceksınııızzz
2 sinde gidicem bende inş. duyarız hepimiz kalp atışını bebişlerimizin.bana ilacı günde 2 defa vajinal alıcaksın dedi ilginç geldi banada ama.uyku yapsa ii olur ben normalde çok uykucuyum ama hamile kaldığımdan beri gece 4 te 5 te uyanıyorum.bu sabahta bulantıyla uyandım zaten.hangi şehirden? ben ankara
istanbuldaym cnm bende banada vajınal akıntı ve bı defa turuncu lekelenmem olmustu onun ıcın vajınal hap verdı ama kullanmadım sanırım mantardan suphelendı ..
neler yiyorsunuz ben süt içemiyorum yoğurt yiyorum.
bende süt içemıyorum ama yoğurt ve ayranı rahat tuketıyorum ekmeği makaranayı pılavı az yemeye calısıyorum kılo sorunum var çok olmada ama yınede dıkkat etmek lazım sağlık ıcın
inşşalah cnm sana guzl bır hedıye olsun bebişinın kalp atıslarııdoktor o tarıhımı verdı sıze bbanada 1 hafta sonra dedı ama ben eşimin gelmesını beklıcem 10 gun sonra gıtcem
boşver canım kiloyu doğumdan sonra verirsin.ben normalde ne yiyorsam aynı yiyorum.hamur işinede bayılırım ama
53 kiloyum bakalım kaç kilo alıcaz. of bide ben çalışıyorum.daha kimdeye söylemedim hamile olduğumu çünkü çok korkuyorum kalbini duyamam diye Allah korusun.hala hamile olduğuma inanamıyorum o yüzden.haftaya görürüz inş.bu arada doktor 12 haftaya kadar ilişki yo dedi.
aynen cnm banada doktorum aynı seyı söyledı sasırdım cok genelde düşük tehlıkesınde olmuyo ama doktor 3 aya kadar yasak dedıııı
Tehlike yokken bile mi yasak? Sadece düşük tehlikesinde yasaklanıyor diye biliyordum?
benim doktor ilk gebeliklerde düsüklerin 3 nedeni vardir : cinsel iliski, agir kaldirma, hizli hareket demisti. en azindan 10 hafta yasak. zaten bizde bisey olacak diye korkuyoruz. ilk gebeliklerde ilk haftalarda dusuk riski hep varmis. bebegin iyi tutunup tutunmadigi hemen belli olmazmis.
Tehlike yokken bile mi yasak? Sadece düşük tehlikesinde yasaklanıyor diye biliyordum?
bende 23 yaşındayım 1 senelik evliyim 5+0 haftalık hamileyim inş bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur
Dikkat etmek lazım o zaman :26:
aynen canım, bende de vardı çok, doktorum normal dedi. şimdi aşırı kalmadı ama yorulunca kasıklarımda bi ağrı oluyor...kızlar ben sankı her an adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum herdefasında hıh bu defa geldı dıye lavaboya gıdıyorum sızde de varmı bu acaba?
canım benim de yaşım 29, listeye yaşımı ekleyebilir misinGünaydın:)
Listeye ekledim ama sanırım tablolarda sıkıntı var, son 2 satır kayıtlı olmasına rağmen görünmüyor.
benimki de 8.3 mm di, bence bu dönemde bu boyutlar normal canımmrb bende dün gittim benimki 7.2 küçükmü acaba? ayın 2 sinde gidicem doktora.inş duyarız kalp atışını.beklemek çok zorgerçekten.progestanda verdi 2 tane günde yalnız ağızdan alınmayacak dedi sizindemi öyle.
hayırlı uğurlu olsun senin debende 23 yaşındayım 1 senelik evliyim 5+0 haftalık hamileyim inş bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur
benim saatim saatime uymuyo nikicim , bak 1 saat önce midem bulanıyordu, yemek hayali bile içimi kaldırıyordu, şimdi deli gibi acıktımGünaydın kızlar, midem yine berbat. Kendimi hiç iyi hissetmiyorumSizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?