2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

uzun zamandır forumları takip ediyordum ilk defa yazmak kısmet oldu .. 25 yaşındayım 10 aylık evliyim 6 haftalık hamileyim inş bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar;

bizde size katılabilir miyiz??? yasım 26 ilk bebeğim bdt 12 Mart ,Bursa da yaşıyorum... allaha şükür halsizlik dişinda bir sıkıntım yok inşallah hepiniz iyisinizdir...

hayırlı olsun canım.bende 26 martta hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıcam. Cumartesi gittinmi? Kalp atışlarını duyabildinmi ultrasondo gözüktümü?

mrb lar. sayfanın başlarında yazmıştım bende mart annesi olacağım inş. yaşım 25 ilk hamileliğim. sat 15 haziran normalde şuan 7 haftanın içinde olmam gerek fakat cumartesi doktora gittik ve doktor 4 haftalık dedi.kesemiz de daha 1 cm. sanırım geç döllenme benimkisi. umarım bir sorun çıkmaz arife günü tekrar gideceğim sanırım kalp atışı için.

hayırlı olsun canım.bende 26 martta hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıcam. Cumartesi gittinmi? Kalp atışlarını duyabildinmi ultrasondo gözüktümü?
Sağol hepimize inşallah Cumartesi gittiğimde kese görülmedi, 4 gün sonra yani geçen çarşamba tekrar çağırdı. O zaman görüldü ama ben kendimi 6 haftalık hesaplarken doktor 5 haftalık dedi. Kalp atışları için de 2 hafta sonra gideceğim, o zaman 8 haftalık olmuş olacak, inşallah kalp atışını da duyarım

çok saol canım seninkide hayırlı olsun ben İnegöldeyim medice hastanesinde Hakan Bey'e gittim oraya devam etmeyi düşünüyorum... Eğer İnegöldeysen tavsiye ederim...
Sağol canım
Yok inegölde değilim. Benim doktorum da Yıldırım Doruk'da Nuray Boyar, şimdilik memnunum ben de

Günaydın canlar.

Sabah kontrolüm vardı, çok şükür gayet iyiymiş bebeğim. 3 hafta sonraya randevu verdi 2li tarama testi yapılacak. İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla geliriz buraya.

ne güzel keseyi görmüşün bende yarın gidicem inşallah bizde görürüz.bende 6 haftalık olarak hesaplıyorum ama bakalım ne olucak?doktorum sapmalar olur demişti.

merhaba arkadaslar topiği yeni farkettim aranızda deryamıda görünce dahil olmak farz oldu :)
bende mart annesi olucam nasipse 5 bucuk haftalık bizim mercimek 13 agustosta kalp atıslarını dinlemek için tekrar cagırdı doktor umarım kalp atıslarınıda duyarız ozaman ciddi anlamda içim rahatlıyacak :))benden simdilik bukadar buarada aramızda izmirli olan arkadasımız varsa hangi hastane ve doktor paylasırsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…