- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Merhaba hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar;
bizde size katılabilir miyiz??? yasım 26 ilk bebeğim bdt 12 Mart ,Bursa da yaşıyorum... allaha şükür halsizlik dişinda bir sıkıntım yok inşallah hepiniz iyisinizdir...
herkese günaydınlar
Heyecandan olmuş olabilir. Bi arkadaşımda da ilk haftalar çarpıntı oluyordu, sanırım vücuttaki değişikliklerin etkisi:26: Geçmiş olsun cnm
ben de 5 haftalık olana kadar hiç doktora gitmemiş olucam, ilk randevum bu cumartesi ve hesabıma göre 5+2 olacak. 4+2de 1 kez kan tahlili yaptırmıştım bende. Inşallah herşey yolundadır, ben de zamanı gelince duyarım o pıtpıtları
Günaydın kızlar, midem yine berbat. Kendimi hiç iyi hissetmiyorumSizler nasılsınız?
Merhaba hayırlı olsun
Ben de Bursa'da yaşıyorum. Doktorun kim acaba?
Sağol hepimize inşallahhayırlı olsun canım.bende 26 martta hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıcam. Cumartesi gittinmi? Kalp atışlarını duyabildinmi ultrasondo gözüktümü?
Sağol canımçok saol canım seninkide hayırlı olsunben İnegöldeyim medice hastanesinde Hakan Bey'e gittim oraya devam etmeyi düşünüyorum... Eğer İnegöldeysen tavsiye ederim...
Tehlike yokken bile mi yasak? Sadece düşük tehlikesinde yasaklanıyor diye biliyordum?
sağol hepimize inşallahCumartesi gittiğimde kese görülmedi, 4 gün sonra yani geçen çarşamba tekrar çağırdı. O zaman görüldü Ama ben kendimi 6 haftalık hesaplarken doktor 5 haftalık dedi. Kalp atışları için de 2 hafta sonra gideceğim, o zaman 8 haftalık olmuş olacak, inşallah kalp atışını da duyarım
Sağol canım
Yok inegölde değilim. Benim doktorum da yıldırım doruk'da nuray boyar, şimdilik memnunum ben de
inşallah görürsünüz canımne güzel keseyi görmüşün bende yarın gidicem inşallah bizde görürüz.bende 6 haftalık olarak hesaplıyorum ama bakalım ne olucak?doktorum sapmalar olur demişti.
inşallah görürsünüz canım
Evet sapmalar olabiliyor
Günaydın canlar.
Sabah kontrolüm vardı, çok şükür gayet iyiymiş bebeğim. 3 hafta sonraya randevu verdi 2li tarama testi yapılacak. İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla geliriz buraya.[/QUOT
ben de bu cumartesi eşimle gitcem.eşim cok merak ediyo kalp atışlarını.... eşiyle kontrole gelenlere çok imreniyorum walla. akşama anlatmak yetmiyo ona :)
bakalım bize ne diyecek doktorumuz.
benim sabah kalkınca baya bulanıyor midemKızlar benim sabah uyandığımda hafif midem bulanıyor. Sizde de oluyor mu
Günaydın canlar.
Sabah kontrolüm vardı, çok şükür gayet iyiymiş bebeğim. 3 hafta sonraya randevu verdi 2li tarama testi yapılacak. İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla geliriz buraya.[/QUOT
ben de bu cumartesi eşimle gitcem.eşim cok merak ediyo kalp atışlarını.... eşiyle kontrole gelenlere çok imreniyorum walla. akşama anlatmak yetmiyo ona :)
bakalım bize ne diyecek doktorumuz.
cnm bende pazartesı gıtcem doktora sen baya beklemıssın kalp atısları ıcınnn bız dayanamıyoz aslında beklemek mantıklı ama ınsan duramıyo ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?