2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

benim sabah kalkınca baya bulanıyor midem
Seninle düğün tarihimizle bebişlerin muhtemel doğum tarihi birbirine ne kadar yakın yeni fark ettim Gece eşim için sahura kalkıyorum da gel bana sor öyle midem bulanıyor ki kusacak gibi oluyorum da kendimi topluyorum. Aynı şey sabah uyanınca da oluyor. Çok şükür sadece sabahları bulantım oluyor ya bir de hep olsa doğru düzgün bir şey yiyemem ayy :26:

kızlarr dün bebişimi gördüm ilk defa kalbi de atıyodu pıtt pıttt hızlı hızlı
daha görmemiş olan arkadaşlar da biran önce görür inşallah çok güzel birşeyy

Evet Ben de kendimi zor tutuyorum, tutmasam kusarım:26:
Ama benim gün içinde de olabiliyor bazen, yani ne zaman bulanacağı pek belli olmuyor Ama bulanmadığı zamanlarda hemen bişey yemem lazım, yemeyince de bulanıyor çünkü

kızlarr dün bebişimi gördüm ilk defa kalbi de atıyodu pıtt pıttt hızlı hızlı
daha görmemiş olan arkadaşlar da biran önce görür inşallah çok güzel birşeyy
ayyy inşallah darısı başımıza

Oyyyy kuzummm gelmişşşşşş hoşgeldin
Sanki bütün gün hiç konuşmuyormuşuz gibi yazını görünce deli gibi sevindim
Aaa sen haftaya çağırdı dr demiştin, 13ünde mi çağırdı kalp atışı için? Aynı gün dinlicez yani he
İnşallah duycaz kuzum inşallah güzel bi hamilelik geçirip alıcaz yavrularımızı kucağımıza

Merhabalar canım izmirdenim bende..

Konaktaki özel hayat hastanesine gidiyorum şimdilik. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inş..
benim 2. hamileliğim 13 aylık kızım var birde.
senin ?

kuzum benim aynen bende seni görünce sevindim hemen yazayım dedim nede ortak yonlerimizden biride mart annesi olmamız burasıda bizsiz olmaz :)

Merhabalar canım izmirdenim bende..

Konaktaki özel hayat hastanesine gidiyorum şimdilik. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inş..
benim 2. hamileliğim 13 aylık kızım var birde.
senin ?

merhaba canım bende egepol hakan beye gidiyorum ilk dogumum olucak benimde simdilik memnunum sıkıntı yok.sen doktorundan memnunmusun peki özel olarak mı gidiyorsun ?

kızlar 2014 mart anneleri diye bi sayfa zaten var bence gelin o sayfadan devam edelim ayrı ayrı sayfaları takip etmeyelim.orada daha fazla anne adayı ve daha fazla paylaşım var gelin oraya derim ben:)
tabii tercih sizin

merhaba canım bende egepol hakan beye gidiyorum ilk dogumum olucak benimde simdilik memnunum sıkıntı yok.sen doktorundan memnunmusun peki özel olarak mı gidiyorsun ?

mrb canım bende izmirdenim. hayırlı olsun ayrıca bebişin. doktor önerisi istemissin ? 2. bebeğim olacak kısmetse benim. 4 yaşında bir kızım var. kızımı bornova şifa hastanesinde doğurdum. doktorrum esra hanımdı. çok memnundum fakat hastanenin yeri evime çok ters oludğu için bu sefer bende kararsızım. şu anda egepol den ayşen hanıma ve bornova şifa dan esra hanıma gidiyorum. birkaç ay her ikisiyle devam edeceğim bakalım sonrasında karar vereceğim.

egepol için fikrimi sorarsan;
hastane farkındaysan doğumhane gibi çalışıyor :) çok fazla doğum yapan var ciddi anlamda tutundu bence, hastanede tanıdığım bir çalışandan hakan beyin ultrasyon bilgisinin çok iyi olduğunu duymuştum. öneriyordu. temiz titiz bir hastaneye benziyor. geçmişini araştırdıysan bundan 5 yıl önce felan pek önerilmiyordu doğum kısmında çok aksaklıklar olduğu yazıyor nette ama artık kaldığını sanmıyorum.

aklımı karıştıran şifa hastanesinde belli haftalarda radyoloji bölümüne yönlendiriyorlar detaylı ultrasyon için egepolde böyle birsey söylemedi doktorum bana. açıkcası bir kadındoğumcunun ultrasyon konusunda çok iyi olduğunuda sanmıyorum. mesela, ense kalınlığı, fetal anomali taraması yani 4 boyutlu, doppler usg gibi özel çekimler yapılıyor şifa da. bunları egepolde kadın doğumcu yapıyorsa bence eksik kalıyordur. daha detaylı bir tarama yapılmalı. bunları araştır istersen.

ilk doğumumda şifa hastanesinde kadındoğumcum hiçbir şekilde ultrasyonla bakmıyordu. her seferinde radyolojide ultrasyon yapılıyor sonucu kadın doğumcu değerlendiriyordu. o zamanlar şifa daha sakindi tabi. şimdi yoğunluk artınca kadındoğumda ultrasyonuna doktor bakıyor. sadece özel haftalarda radyolojiye gönderiyorlar.

umarım yardımcı olabilmişimdir biraz uzun oldu kafan karışmaz inşallah. yine bir sorun olursa görüşebilirz canım. tekrar hayırlı olsun...

kızlar 2014 mart anneleri diye bi sayfa zaten var bence gelin o sayfadan devam edelim ayrı ayrı sayfaları takip etmeyelim.orada daha fazla anne adayı ve daha fazla paylaşım var gelin oraya derim ben:)
tabii tercih sizin

Ben iki tarafada yazıyorum
Diğer topik çok kalabalık olduğu için bazen yazılanlar arada kaynayabiliyor

tabii tercih sizin
canım ben daha bu topik yokken de oraya yazıyordum ama orda çoğu zaman yazılanlar arada kaynıyor, kimse cevap vermiyor. Mesela evelki gün yazdığım günaydın mesajıma bile bi Allah'ın kulu cevap vermedi. Öyle olunca da insan orada paylaşım yapmaya çekiniyor

Günaydın anne ve anne adayları nasılsınız...2 gündür şükür bulantım yok rahatım sadece midemde bir şişkinlik var o kadar....
İnşallah bitmiştir bulantı olayım :))

sizde durumlar nasıl?

Günaydın
Benim de bugün daha iyi gibi sanki midem, azcık bulantım vardı ama bişşiler yememe engel olmadı en azından
İnşallah bitmiştir ya :)

günaydın canım,

bulantısı olanların allah yardımcısı olsun. eminim çok sıkıntılı bir durumdur. benim 2. hamileliğim ve ikisindede hiç bulantım olmadı şükür. sadece folik asit haplarını aldığımda hazımsızlık gibi bir durum oluşuyor sıkıntı yapıyor onun dışında hiçbir sıkıntım yok şükürler olsun miğdemde.

unutmadan birde deli gibi bir bel ağrım var. beni yatıracak ölçüde diyebilirim. sol kalça kemiğimin belime bağlantı yerinde hareket ettirmeyen bir ağrı tutuyor birkaç günde bir. rahat 3-4 gün yatırıyor ama beni. neyse bunada şükür diyorum napayım :)

Günaydın
Ben 3 aydır folik asit kullanıyorum, bi yan etki yaşamadım çok şükür.Sen hangisini kullanıyorsun? Benimki folbiol.
Birkaç gündür ben de diz ve omuz eklemlerimle sorun yaşıyorum. Dün omzum sanki çıkmış gibi acıyordu. Halbuki hiç bi ters hareket de yapmadım, durduk yere kolulumu kıpırdatamamaya başladım :26: ondan önce de iki dizim ayn şekilde oldu, merdiven çıkmakta, oturup kalkmakta zorlanıyorum walla :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…