- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Seninle düğün tarihimizle bebişlerin muhtemel doğum tarihi birbirine ne kadar yakınbenim sabah kalkınca baya bulanıyor midem
cnm bende pazartesı gıtcem doktora sen baya beklemıssın kalp atısları ıcınnn bız dayanamıyoz aslında beklemek mantıklı ama ınsan duramıyo ıste
tatlım yanlış ifade ettim sanırım 7 haftalıkken ben duydum pıtpıtları. Ama eşim duyamadı.meraktan catlıyo insan; hersey yolunda mı, normal mi?
tatlım yanlış ifade ettim sanırım 7 haftalıkken ben duydum pıtpıtları. Ama eşim duyamadı.meraktan catlıyo insan; hersey yolunda mı, normal mi?
çok sukur cnm hersey yolunda ama ınsan yınede tedırgın oluyo duymadan rahat edemıcem galıba
EvetSeninle düğün tarihimizle bebişlerin muhtemel doğum tarihi birbirine ne kadar yakınyeni fark ettim Gece eşim için sahura kalkıyorum da gel bana sor öyle midem bulanıyor ki kusacak gibi oluyorum da kendimi topluyorum. Aynı şey sabah uyanınca da oluyor. Çok şükür sadece sabahları bulantım oluyor ya bir de hep olsa doğru düzgün bir şey yiyemem ayy :26:
ayyy inşallah darısı başımızakızlarr dün bebişimi gördüm ilk defa kalbi de atıyodu pıtt pıttt hızlı hızlı
daha görmemiş olan arkadaşlar da biran önce görür inşallah çok güzel birşeyy
Oyyyy kuzummm gelmişşşşşşmerhaba arkadaslar topiği yeni farkettim aranızda deryamıda görünce dahil olmak farz oldu :)
bende mart annesi olucam nasipse 5 bucuk haftalık bizim mercimek 13 agustosta kalp atıslarını dinlemek için tekrar cagırdı doktor umarım kalp atıslarınıda duyarız ozaman ciddi anlamda içim rahatlıyacak :))benden simdilik bukadar buarada aramızda izmirli olan arkadasımız varsa hangi hastane ve doktor paylasırsa cok sevinirim
merhaba arkadaslar topiği yeni farkettim aranızda deryamıda görünce dahil olmak farz oldu :)
bende mart annesi olucam nasipse 5 bucuk haftalık bizim mercimek 13 agustosta kalp atıslarını dinlemek için tekrar cagırdı doktor umarım kalp atıslarınıda duyarız ozaman ciddi anlamda içim rahatlıyacak :))benden simdilik bukadar buarada aramızda izmirli olan arkadasımız varsa hangi hastane ve doktor paylasırsa cok sevinirim
Oyyyy kuzummm gelmişşşşşşhoşgeldin
Sanki bütün gün hiç konuşmuyormuşuz gibi yazını görünce deli gibi sevindim
Aaa sen haftaya çağırdı dr demiştin, 13ünde mi çağırdı kalp atışı için? Aynı gün dinlicez yani he
İnşallah duycaz kuzum inşallah güzel bi hamilelik geçirip alıcaz yavrularımızı kucağımıza
Merhabalar canım izmirdenim bende..
Konaktaki özel hayat hastanesine gidiyorum şimdilik. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inş..
benim 2. hamileliğim 13 aylık kızım var birde.
senin ?
tabiki de kuzucumkuzum benim aynen bende seni görünce sevindim hemen yazayım dedim nede ortak yonlerimizden biride mart annesi olmamız burasıda bizsiz olmaz :)
merhaba canım bende egepol hakan beye gidiyorum ilk dogumum olucak benimde simdilik memnunum sıkıntı yok.sen doktorundan memnunmusun peki özel olarak mı gidiyorsun ?
merhaba canım bende egepol hakan beye gidiyorum ilk dogumum olucak benimde simdilik memnunum sıkıntı yok.sen doktorundan memnunmusun peki özel olarak mı gidiyorsun ?
kızlar 2014 mart anneleri diye bi sayfa zaten var bence gelin o sayfadan devam edelim ayrı ayrı sayfaları takip etmeyelim.orada daha fazla anne adayı ve daha fazla paylaşım var gelin oraya derim ben:)
tabii tercih sizin
canım ben daha bu topik yokken de oraya yazıyordum ama orda çoğu zaman yazılanlar arada kaynıyor, kimse cevap vermiyor. Mesela evelki gün yazdığım günaydın mesajıma bile bi Allah'ın kulu cevap vermedi. Öyle olunca da insan orada paylaşım yapmaya çekiniyorkızlar 2014 mart anneleri diye bi sayfa zaten var bence gelin o sayfadan devam edelim ayrı ayrı sayfaları takip etmeyelim.orada daha fazla anne adayı ve daha fazla paylaşım var gelin oraya derim ben:)
tabii tercih sizin
GünaydınGünaydın anne ve anne adayları nasılsınız...2 gündür şükür bulantım yok rahatım sadece midemde bir şişkinlik var o kadar....
İnşallah bitmiştir bulantı olayım :))
sizde durumlar nasıl?
Günaydın
Benim de bugün daha iyi gibi sanki midem, azcık bulantım vardı ama bişşiler yememe engel olmadı en azından
İnşallah bitmiştir ya :)
Günaydın anne ve anne adayları nasılsınız...2 gündür şükür bulantım yok rahatım sadece midemde bir şişkinlik var o kadar....
İnşallah bitmiştir bulantı olayım :))
sizde durumlar nasıl?
Günaydıngünaydın canım,
bulantısı olanların allah yardımcısı olsun. eminim çok sıkıntılı bir durumdur. benim 2. hamileliğim ve ikisindede hiç bulantım olmadı şükür. sadece folik asit haplarını aldığımda hazımsızlık gibi bir durum oluşuyor sıkıntı yapıyor onun dışında hiçbir sıkıntım yok şükürler olsun miğdemde.
unutmadan birde deli gibi bir bel ağrım var. beni yatıracak ölçüde diyebilirim. sol kalça kemiğimin belime bağlantı yerinde hareket ettirmeyen bir ağrı tutuyor birkaç günde bir. rahat 3-4 gün yatırıyor ama beni. neyse bunada şükür diyorum napayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?