2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

merhaba canım biz de bugun benim ısrarım ile doktorla doğumu konuştuk büyük ihtimal 39.haftada sezeryana alacak haftaya gel konuşalım dedi bebiş sağlıklı ama tombik olacak dedi Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin umarım 24 şubatta sağ salim kucagına alırsın kuzunu

ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorum asiye uzun.. çok yoğun ama iyi bir doktor istersen ona gidebilirsin.. ama tel. ile ulaşamıyorsun haberin olsun :)

yeter ben sıkıldım gelsin artık bugun kasılmalarım çoğaldı daha 37 ama olsun.hastaneye 24 saatlik idrarı teslime gittim bugün sonuç yarın çıkacak bakalım nasıl gelcek umarım i iyi gelir

kızlarr fikir verebilir misiniz; SERDAR mı güzel MERT mi oğluşumun ismi için??

Serdar daha guzel bence mert o kadar cok var ki okula basladiginda falan ayni sinifta kac tane olucak allah bilir:)

kızlar aklıma takılan birşey var ben dün doktora gittim 36+2 de bebeğim 2950 g boyu 48cm çıktı gelişimi önde gidiyor demişlerdi 4kilonun üstünde olursa sezeryan dedi doktor. sizce iri bir bebek mi benim kuzucum 25gün kaldı 1kilo alır mı o sürede aklımdaki soru işaretlerini giderebilir misiniz doktorum net birşey söylemedi :44::44:

YAa kızlar yardımcı olun lütfenne yapacağımı şaşırdım ben.
Park yatak aldık 70*110 ölçülerinde. Ama bu ölçülerde nevresim takımı yok ne yapıcam ben yaa

Kızlaaaar 2 hafta kaldı bu kurbanlık koyunun kesilmesine tırsık tırsık oldum valla. İlk hamileliğimde korku yktu ama bunda geleceği günü bilmek yaşanacakları bilmek tırstırıyo adamı gerçi ilk doğumumj çoooooook şükür rahattı ama kesilmeyi bekleyen kurbanlık koyun gibi beklemekde sinirlerimi zıplatıyo. Çat kemiğime sanki şark sofrası kurmuş tepiniyo benm sıpa nasıl ağrıyo anlatamam ayrıca iç çamaşırı yan bacak kısmını tahriş ederde yanar ya aynen öyle yanıyo.. cuma akşamı bugün heberaber birbirmize dua edelim

YAa kızlar yardımcı olun lütfenne yapacağımı şaşırdım ben.
Park yatak aldık 70*110 ölçülerinde. Ama bu ölçülerde nevresim takımı yok ne yapıcam ben yaa

bizim park yatağımızda 70*110 uyku seti aldım zorlanmadan buldum netten filan baktın mı?

masallah ikinizede hayirlisi olsn hakkinizda canm.bebisin kilosu da iyiymis masallah.sezeryan oncesi tahliller neler oluyor.neler yaptilar mesela.

Oyle bir yazmişsinki benide korkuttun zaten korkuyordum dahada kotu oldum benimde sezeryan ama ilk uykularim kaçiyor valla :/

Bebeğin ne kadar alır bilmiyorum ama benim iki haftada 1 kilo almış 3600 olmuş doktor iki hafta sonraya gün verdi 4ü geçecek gibi görünüyo dedi. Yani bebeğe göre değişiyo sanırım gelişim.

Mart annesiyken Şubat annesi oluyorumm

Oyle bir yazmişsinki benide korkuttun zaten korkuyordum dahada kotu oldum benimde sezeryan ama ilk uykularim kaçiyor valla :/

ayhh kuzum benm yaaa ben esprisine yazdım Benim ilk sezeryanım o kadar rahat geçtiki zaten hep yazdımda konularda ameliyattan 2 saat sonra cin gibi fıldır fıldır dolanıyordum koridorda (tabii koştur koştur değil ama yardımsız dolanıyodum) ağrıya gelince ben uyandığım andan sonra birdaha hiç ağrı hissetmedim

oyy masallah benimki 36+3 te 2500du.
ben 1 kg almasini umuyorum aslinda doguma kadar.
alabilir ama yavaslayabilir de kilo alimi su durumda net bir sey soylemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…