kızlarr fikir verebilir misiniz; SERDAR mı güzel MERT mi oğluşumun ismi için??
evet canım çok z kaldı...benim durumum biraz karışık biz tüp bebek yaptırdık dr şimdiye kadar normal doğum yapabilirsin diyodu..bugün kontrol vardı dr'um bu sefer normal doğum konusunda pek emin konuşmadı bende fikir değiştirdim bebğimi riske atmıycam sezeryan olucam 24 şubatta olacak..
39+3 'e geliyo banada biraz geç gibi geldi benim bdt 28 şubat ... ..seninde belli olmuş allahım hayırlı doğumlar nasip etsin....kiloya takılma diycemde aynısından bendede varbu hafta bi dolu bişeyler yedim ama bizim sıpa sadece 60 gram almış...3160 gram ,52 santim olmuş kuzucum....
Arkadaşlar takibinde olduğum doktorum geri geleceğini söyleyerek izne ayrılıp gitti. Gebelerini yönlendirdiği diğer doktorumuzda hastaneden ayrıldıAnlayacağınız ortada kaldım 33. haftanın içindeyim mart sonu doğum olacak Allahın izniyle sizden ricam bana önerebileceğiniz istanbul avrupa yakasında doktor-hastane var mı? İlk gebeliğim kendimi ortada kalmış çocuklar gibi hissediyorum
Ay valla sıkıldım beklemektenbir an önce doğsun istiyorum offf
bence serdar güzel oğluşumun ismi çünkükızlarr fikir verebilir misiniz; SERDAR mı güzel MERT mi oğluşumun ismi için??
bende bu çatı muayenesini anlamıyorum dr. un iki parmağıyla yaptığı muayeneden şu kadar cm açıklık var fln gibi ölçülere nasıl ulaşılıyo, o ölçüyü nasıl biliyo? bilen varsa söylesin lütfen, birde şunu anlayamamışımdır hep 'bu sefer bebeğim kilo almış ama ben almamışım' o nasıl oluyo yani bebek kilo aldıkça anneninde kilosunda artış olmuyo mu? yada bebeğim 3, 5 kilo doğdu ben 6 kilo aldm fln muhabbetlerini anlayamıyorum, nasıl oluyo yani?
YAa kızlar yardımcı olun lütfenne yapacağımı şaşırdım ben.
Park yatak aldık 70*110 ölçülerinde. Ama bu ölçülerde nevresim takımı yok ne yapıcam ben yaa
Bakmadığım site kalmadı kibizim park yatağımızda 70*110 uyku seti aldım zorlanmadan buldum netten filan baktın mı?
Merhaba kızlar,
Bu sabah kontrolüm vardı. 34+5'de kızım 2.850 gr, 49 cm olmuş. Herhangi bir sorun yok çok şükür. Ne olur ne olmaz diye sezeryan öncesi yapılması gereken tahlilleri yaptırdık bugün. Büyük ihtimal 10 Martta sezeryan olacağım. Haydi hayırlısı :18::18:
Kızlaaaar 2 hafta kaldı bu kurbanlık koyunun kesilmesinetırsık tırsık oldum valla. İlk hamileliğimde korku yktu ama bunda geleceği günü bilmek yaşanacakları bilmek tırstırıyo adamı gerçi ilk doğumumj çoooooook şükür rahattı ama kesilmeyi bekleyen kurbanlık koyun gibi beklemekde sinirlerimi zıplatıyo. Çat kemiğime sanki şark sofrası kurmuş tepiniyo benm sıpa nasıl ağrıyo anlatamam ayrıca iç çamaşırı yan bacak kısmını tahriş ederde yanar ya aynen öyle yanıyo.. cuma akşamı bugün heberaber birbirmize dua edelim
kızlar aklıma takılan birşey var ben dün doktora gittim 36+2 de bebeğim 2950 g boyu 48cm çıktı gelişimi önde gidiyor demişlerdi 4kilonun üstünde olursa sezeryan dedi doktor. sizce iri bir bebek mi benim kuzucum 25gün kaldı 1kilo alır mı o sürede aklımdaki soru işaretlerini giderebilir misiniz doktorum net birşey söylemedi :44::44:
Oyle bir yazmişsinki benide korkuttun zaten korkuyordum dahada kotu oldum benimde sezeryan ama ilk uykularim kaçiyor valla :/
kızlar aklıma takılan birşey var ben dün doktora gittim 36+2 de bebeğim 2950 g boyu 48cm çıktı gelişimi önde gidiyor demişlerdi 4kilonun üstünde olursa sezeryan dedi doktor. sizce iri bir bebek mi benim kuzucum 25gün kaldı 1kilo alır mı o sürede aklımdaki soru işaretlerini giderebilir misiniz doktorum net birşey söylemedi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?