2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
YAa kızlar yardımcı olun lütfenne yapacağımı şaşırdım ben.
Park yatak aldık 70*110 ölçülerinde. Ama bu ölçülerde nevresim takımı yok ne yapıcam ben yaa

park yatağa nevresim takımı bulamayabilirsin,kızımda annem ölçüye göre dikmişti,sen de beğendiğin kumaştan diktirebilirsin

Oyle bir yazmişsinki benide korkuttun zaten korkuyordum dahada kotu oldum benimde sezeryan ama ilk uykularim kaçiyor valla :/

korkmayın kızlar,heyecan hepimizde var ama korkuya gerek yok,benim ikinci olacak kısmetse genel anestezi olacaklar için en rahat doğum şekli diyebilirim,diğerleri hakkında bilgim yok çünkü,uyu ve uyan bebek kollarında,daha ne olsuninşallah Allahın izni ile hepimiz o mutlu anı yaşarız.

canım benim bi akrabamın bebeği doğuma 10gün kala ultrasonda 3800 çıktı, doktor sezeryanla alalım 10 günde daha da büyür dedi kız kabul etmedi normal doğuracam dedi, bide o stresle geçirdi son günlerini ortalama 10 gün sonra dourdu ve bebek 3.500 kg yani bazen ultrasonda da hata olabiliyor ,hakkında hayırlısı olsun canım inşallah rahat bi doğum geçirirsin..

Oyle bir yazmişsinki benide korkuttun zaten korkuyordum dahada kotu oldum benimde sezeryan ama ilk uykularim kaçiyor valla :/

bende çok korkuyorum şafak 22 :18: sende 8 martta doğum yapacaktın demi canım yanlış hatırlamıyorsam? bende o tarihe aldım sezeryanımı

Benim sat 4 haziran normal doğum olacak ama ben şimdiden çok yorgun hissediyorum.ilk doğum olack gece olursa doktorum gelmiyor nobetci doktor gelecek korkuyorum ama suni sancıdan suni sancı vermesinler kendi gelsin

Mert güzel bence seslenirkende hoş, biz Erdem koyduk oğlumuzun adını isimleriyle yaşasınlar inşallah

bence mert , bende bunu düşünmüştüm ama, eşimin dayısının oğluna da bu ismi verdikleri için ben koymak istemedim ama çok güzel isim.

bence serdar güzel oğluşumun ismi çünkü

Serdar daha guzel bence mert o kadar cok var ki okula basladiginda falan ayni sinifta kac tane olucak allah bilir:)

Benim oyum Mert e cnm

ikisi de güzel ama benim tercihim mert ten yana canım..
teşekkür ederm kızlar anket sonuçlarını eşimle paylaşacağım 4 mert 2 serdar oldu , ben mert eşim serdar istiyordu bakalım ne koyacağız

masallah ikinizede hayirlisi olsn hakkinizda canm.bebisin kilosu da iyiymis masallah.sezeryan oncesi tahliller neler oluyor.neler yaptilar mesela.

Sağol canım. Kan değerlerine, Karaciğer enzimlerine ve özellikle pıhtılaşma değerlerine filan bakıyorlar son kez.

Canım öncelikle ultrason ölçümlerinde 200-400 gram arası oynama oluyor ve bu fark genelde eksi yönde oluyor. Ben hiç ultrason ölçümünden fazla kiloda doğan bebek görmedim şu ana kadar. Yani doğum öncesi ultrasonda atıyorum 3700 gram çıkan bir bebek genelde 3300-3500 gram arasında doğuyor.
O yüzden senin durumun için kilonun normal doğumu engelleyecek bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

iyi maşallah canım Allah mutlulugunu bebişinle taçlandırsın

teşekkür ederm kızlar anket sonuçlarını eşimle paylaşacağım 4 mert 2 serdar oldu , ben mert eşim serdar istiyordu bakalım ne koyacağız

Ben de %100 Mert derim, orijinal mesaja bakmadım bile ama pek olumlu Serdar tanımadım.
Kocası, çocuğu Serdar olanlar kusura bakmasın.

Benim sat 4 haziran normal doğum olacak ama ben şimdiden çok yorgun hissediyorum.ilk doğum olack gece olursa doktorum gelmiyor nobetci doktor gelecek korkuyorum ama suni sancıdan suni sancı vermesinler kendi gelsin

Nöbetçi doktor olmasına çok takılma bence.
Asıl olay hemşire ve ebede bitiyor. Doktorlar Allah korusun acil bir durum için aslında genelde doğumda bulunuyor.
Allah isteyen herkese normal ve doğal doğum nasip etsin.

Benim bebişin dönmesini bekliyorum heyecanla.
Dönerse Allah kısmet ederse normal doğum çok istiyorum, suni sancısız, epiduralsiz vs...

canım her yemekten sonra değil günde bir saat dedi zaten günde bir saat yürüyebiliyorsan harika

hımmm oraya da baktım

canım sen milletin söylediğin söylediğine kulak asma bana da diyorlar iyice indi senin yakın diye
ben de oğluşuma annecim zamanını bekle en azından tüm hazırlıklarımız bitsin ondan sonra gel
bak ben daha izne bile ayrılmadım diyorum inşallah annesinin sözünü dinleyecek

tekrar geçmiş olsun canım eve geçince de lütfen dinlen sakın hareketlenme

aaaaa codulucum depresyonda neymiş canım
bebeklerimize kavuşmamıza az kaldı ve tüm hazırlıklarımız onlar için
sen zaten yoğun çalışıyordun bebeğim dinlen tabii ama sıkıntı yapma kendine
evi temizlemeyi de takma herşey derli topluysa nasıl olsa temizlenir

Çok sevindim canım görüşmenin iyi geçmesine. Hem için rahatladı hem doktora güvenini tazelemiş oldun. Bebişin keyfide yerindeymiş. Daha ne olsun

canım bebişine. tahlillerde yapılmış herşey hazır ne güzel
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

kızlarr fikir verebilir misiniz; SERDAR mı güzel MERT mi oğluşumun ismi için??

tabii ki de MERT biraz geç bir cevap oldu ama

aaaa korkma tatlım ben çarşamba kontrole gittiğimde nst de bir tane kız vardı yan yana yatıyorduk
bana sordu işte ilk mi ? ilki nasıl doğumdu diye? bende sakince cevapladım
onun doktoru normal diye ısrar ediyormuş kız da korkuyormuş. ona sadece her ikisininde eşit oranda
korkunç ve acı verici olduğunu birazda kişiden kişiye değiştiğini ama kararlı ise doktoru ile konuşup
korkularından bahsetmesini söyledim.
sende uykularını kaçırma lütfen

Günaydın tatlı göbişler

günaydın canım nasılsın ?

günaydın Canım ama uyuycam ben tekrar 7 de uyandım

tabiii hatta benim yerime de uyuyun olmaz mı 2 gündür başladım yine sabah 6 olmadan uyanmaya

schaqa cım kocaman ve canı gönülden bir aminnnnnn diyorum sana

Ben de gün içinde uyuyorum son günlerde 2 saat kadar : )
İyi uykular

ohhhh iyi uykular uyuyun tabii kızlar

sevgililer günü için miiiii:)))) Yaa benim 14 şubat anlayışım olmadığı için idrak edemedim ne hediyesi diye:)
müthiş bir hediye olur bence canım. yazılı çikolatalar da var onlar da çok güzel.

Bugün ne yapsak?

Benim seçeneklerim;
Bebişin hala ütülenecekleri var onları ütülemek
Cilt bakımı yapmak
Hastane çantasının kendim için olan bölümünü hazırlamak
Çekmeceleri düzenlemek

Aslında normal zamanlarda olsa hepsi yarım gün bile sürmez ama hamileyken her biri ayrı ayrı Ağrı dağına tırmanmak kadar zor geliyor :)

sevgililer günü için miiiii:)))) Yaa benim 14 şubat anlayışım olmadığı için idrak edemedim ne hediyesi diye:)
müthiş bir hediye olur bence canım. yazılı çikolatalar da var onlar da çok güzel.

bakma aslında benim de pek yok ama dediğim gibi jest olsun diye karışık kutudakilerinden bir de yazılılardan verdim siparişi gün içinde elinde olur diye düşünüyorum

işyerindeki arkadaş da üzerine baskı için model ayarladı bana sağolsun o da tamam
bugünde çikolataların siparişini halledeceğim umarım herşey hepimizin dilediği gibi olur

Geniccim son zamanlarda geceleri 1,5 -2 saatte bir uyanıp tuvalete gitmekten hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum.
Sanırım vücut emzirmeye hazırlanıyor.
İlk zamanlarda 2 saatte bir emzirmek gerekiyormuş ya...

Aminin için de çooook teşekkür ederim.
Ben hala çok umutluyum hamilelerin duaları kabul olur diye...

Sen nasılsın napiosun?

cnm bende çikolata yaptırcam.baktım hoşuma gitti.fiyatıda baya uygun.ama üstüne nasıl bişey yaptırcama karar veremedim.sen nasl bişey yaptırcan fikir olması açısından soruyorum.

canım ben balkaymak ın verdiği bir site var www.zazzle.com'da bir etiket tasarladım. Onu çikolatanın üzerine baskı olarak yaptırıcam ekliyorum sana da fikir olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…