YAa kızlar yardımcı olun lütfenne yapacağımı şaşırdım ben.
Park yatak aldık 70*110 ölçülerinde. Ama bu ölçülerde nevresim takımı yok ne yapıcam ben yaa
Oyle bir yazmişsinki benide korkuttun zaten korkuyordum dahada kotu oldum benimde sezeryan ama ilk uykularim kaçiyor valla :/
canım benim bi akrabamın bebeği doğuma 10gün kala ultrasonda 3800 çıktı, doktor sezeryanla alalım 10 günde daha da büyür dedi kız kabul etmedi normal doğuracam dedi, bide o stresle geçirdi son günlerini ortalama 10 gün sonra dourdu ve bebek 3.500 kgkızlar aklıma takılan birşey var ben dün doktora gittim 36+2 de bebeğim 2950 g boyu 48cm çıktı gelişimi önde gidiyor demişlerdi 4kilonun üstünde olursa sezeryan dedi doktor. sizce iri bir bebek mi benim kuzucum 25gün kaldı 1kilo alır mı o sürede aklımdaki soru işaretlerini giderebilir misiniz doktorum net birşey söylemedi :44::44:
Oyle bir yazmişsinki benide korkuttun zaten korkuyordum dahada kotu oldum benimde sezeryan ama ilk uykularim kaçiyor valla :/
Mert güzel bence seslenirkende hoş, biz Erdem koyduk oğlumuzun adını isimleriyle yaşasınlar inşallah
bence mert , bende bunu düşünmüştüm ama, eşimin dayısının oğluna da bu ismi verdikleri için ben koymak istemedim ama çok güzel isim.
bence serdar güzel oğluşumun ismi çünkü
Serdar daha guzel bence mert o kadar cok var ki okula basladiginda falan ayni sinifta kac tane olucak allah bilir:)
Benim oyum Mert e cnm
teşekkür ederm kızlar anket sonuçlarını eşimle paylaşacağımikisi de güzel ama benim tercihim mert ten yana canım..
masallah ikinizede hayirlisi olsn hakkinizda canm.bebisin kilosu da iyiymis masallah.sezeryan oncesi tahliller neler oluyor.neler yaptilar mesela.
kızlar aklıma takılan birşey var ben dün doktora gittim 36+2 de bebeğim 2950 g boyu 48cm çıktı gelişimi önde gidiyor demişlerdi 4kilonun üstünde olursa sezeryan dedi doktor. sizce iri bir bebek mi benim kuzucum 25gün kaldı 1kilo alır mı o sürede aklımdaki soru işaretlerini giderebilir misiniz doktorum net birşey söylemedi :44::44:
Merhaba kızlar,
Bu sabah kontrolüm vardı. 34+5'de kızım 2.850 gr, 49 cm olmuş. Herhangi bir sorun yok çok şükür. Ne olur ne olmaz diye sezeryan öncesi yapılması gereken tahlilleri yaptırdık bugün. Büyük ihtimal 10 Martta sezeryan olacağım. Haydi hayırlısı :18::18:
teşekkür ederm kızlar anket sonuçlarını eşimle paylaşacağım4 mert 2 serdar oldu , ben mert eşim serdar istiyordu bakalım ne koyacağız
Günaydın tatlı göbişler
Benim sat 4 haziran normal doğum olacak ama ben şimdiden çok yorgun hissediyorum.ilk doğum olack gece olursa doktorum gelmiyornobetci doktor gelecek korkuyorum ama suni sancıdan suni sancı vermesinler kendi gelsin
günaydın Canım ama uyuycam ben tekrar 7 de uyandım
Genic ben de normal dogum istiyorum ve gunde yarim saat anca yuruyorumdur usengeclikten :) senin doktorun her yemekten sonra yuruyus mu onerdi? Gunde 2-3 saat? Yoksa 1 kez 1 saat mi? Ben de ona gore artirmaliyim saatlerimi sanirim bu sure cok az bana
Logofood a da bakın kızlar, istediğim şekilde seçip yükleyip ister çikolaya ister bonibon isterseniz şekerleme olarak yapabiliyorsunuz. Fiyat olarak çok çok ucuz hem de. Ben mevlütte yaptırmayı düşünüyorum.
kızlarrr benim karnım küçüldübebek tamamen aşağı indi sanırım çünkü karnım göğsümle birleşikti şimdi inanılmaz aşağıda duruo. zaten 3 gün önce gece bi baktım benim ufaklığın kafası benim kasıklarımda yağ gibi kayıyo hareket ederken ve inanılmaz yırtılma acıları yaşıyorum hareket ettikçe ve dakka başı tuvalete gitmekten helak oldum.hareket ettiği anda altıma kaçıracağım sanıyorum.hele bide arada bi kafa atıo oraya off gözlerim yerinden çıkıp geri girio görenler sen öyle 40 gün falan bekleme 15 gün saymaya başla diyorlar beni korkutuyorlar yaa bide kasılmalarım çok olunca şu şekerlerini bitirmeden gelecek diye ödüm kopuyor..daha erken değilmi bunlar acaba benim gibi yaşayan varmı acaba? off gelmesin daha çok işim var beklesin az daha
İnşallah arkadaslar yatıyoruz bakalım desteğiniz için çok teşekkür ederim nstde sancı falan çıkmıyo kalp de normal diyorlar hayırlısıyla yarın sabah eve gidip beklerim umarım. Hastanede olmak zor Allah tüm hastalara şifa versin.
Dışarda da bahar havası havayı görünce mi hareketlendi bizimki ne yaptı:)
Görüşmek üzere
Herkese sevgiler
dipteyim sondayim depresyondayim... sikiliyorummmm bunaliyorummmm kotuyum bennn evdeyim artik jaftanin 2 gunu gidiyoum ise. diger gunlerde telefonla hallediyorum. ama sikintidan patlayacagim. hala eksiklerim var. hesapta olmayan seyler cikti paramizda bitti resmen. yarin bizim evlilik yil donumumuz ama ben daha hediye bile almadim. karnimda cok buyudu hareket edemiyoum davul gibi sisiyoum. bebegim iyi cok sukur cok hareketli. yarin gorcem kuzumu. halilarida yikanaya gonderdim ev temizlenecek kim yapacaksa
Çok sevindim canım görüşmenin iyi geçmesine. Hem için rahatladı hem doktora güvenini tazelemiş oldun. Bebişin keyfide yerindeymiş. Daha ne olsun
Merhaba kızlar,
Bu sabah kontrolüm vardı. 34+5'de kızım 2.850 gr, 49 cm olmuş. Herhangi bir sorun yok çok şükür. Ne olur ne olmaz diye sezeryan öncesi yapılması gereken tahlilleri yaptırdık bugün. Büyük ihtimal 10 Martta sezeryan olacağım. Haydi hayırlısı :18::18:
kızlarr fikir verebilir misiniz; SERDAR mı güzel MERT mi oğluşumun ismi için??
Günaydın tatlı göbişler
günaydın Canım ama uyuycam ben tekrar 7 de uyandım
Nöbetçi doktor olmasına çok takılma bence.
Asıl olay hemşire ve ebede bitiyor. Doktorlar Allah korusun acil bir durum için aslında genelde doğumda bulunuyor.
Allah isteyen herkese normal ve doğal doğum nasip etsin.
Benim bebişin dönmesini bekliyorum heyecanla.
Dönerse Allah kısmet ederse normal doğum çok istiyorum, suni sancısız, epiduralsiz vs...
Ben de gün içinde uyuyorum son günlerde 2 saat kadar : )
İyi uykular
canım dualarımız seninle lütfen moralini yüksek tut
bak dr kontrolündesin 3 hafta dediğin nedir ki bak bu zamana kadar geldi bebeğin
lütfen bizi de bilgilendir merakta bırakma
hediyesini almıştım ama iş yerine bir şey gönderebileceğimi beklemiyordur eminim
çünkü bu sene sadece hediye var başka da bir şey bekleme dedim önceden
şimdi buradaki çikolataları görünce -ki bayılır çikolataya zaafı var- eminim şaşırır
dur bir derin nefes al sorularının hepsini yaz sonra da dr konuş canım
içini rahatlat inşallah çok güzel haberlerle geleceksin
hayır etkilemiyor sen 5 haftayı aktarabiliyorsun
sevgililer günü için miiiii:)))) Yaa benim 14 şubat anlayışım olmadığı için idrak edemedim ne hediyesi diye:)
müthiş bir hediye olur bence canım. yazılı çikolatalar da var onlar da çok güzel.
günaydın canım nasılsın ?
tabiii hatta benim yerime de uyuyun olmaz mı 2 gündür başladım yine sabah 6 olmadan uyanmaya
schaqa cım kocaman ve canı gönülden bir aminnnnnn diyorum sana
ohhhh iyi uykular uyuyun tabii kızlar
cnm bende çikolata yaptırcam.baktım hoşuma gitti.fiyatıda baya uygun.ama üstüne nasıl bişey yaptırcama karar veremedim.sen nasl bişey yaptırcan fikir olması açısından soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?