2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
cnm sen kaçlık kullanıyorsun iğneyi? ben 0.3 lük kullanıyorum günde bir defa ama doktorum ona rağmen mesuliyet almıyorum 3 günde bebeğe birşey olursa dedi

ben hibor 3500 o da 0.3 e kabul ediyor günde bir defa göbekten yapıyorum almaz tabiiii
valla bana bir hafta dese de sanırım ben sezeryan gününden 2 gün önce anca bırakırım bilmiyorum

:)) âmin canım cümlemizin inşallah. Tahlilsiz kullandım aylarca clexane ı 0.4 lük vermişti doktor. Ama şöyle birşey var tüp bebek merkezinde çalışan bir akrabam var. Onda iki taraflı pıhtılaşma çıktı tahlilde hamileliği boyunca kullandı 0.4 31. Haftada doğdu bebeği bazı nedenlerden dolayı.bana dediki senin vücudun iğneyi kabul etti demekki yoksa kanaman olurdu dedi

valla bu iş zor iş başlasan bir dert bıraksan bir dert
yarın eski dr gideceğim o perinotolog bu işin uzmanı bakalım o ne diyecek bana

kızlar bir şey söylemek istiyorum size

mart annelerinden doğum yapanların listesini yapsak bir yerde

sonra unutuyoruz falan ya hem oraya girip güncelleme de yaparız

hemde bir birimizi takip edebiliriz ne diyorsunuz

Bence çok güzel olur.. Dediğin gibi birbirimizi takip ederiz..

Bu haftasonu çok iş var..
Ütüler yapılacak bebeğin odası yerleşicek, bebek şekerleri yapılacak..
Hepsini kocamla yapıcaz ne güzel...
Ama işi olmadığı halde sırf daha çok erken deyip son günlerimde yanıma gelmeyen annemede çok kırgınım o da ayrı konu..

Çok ayrıntılı olmuş güzel hiç bir eksik yok ama evlilik cüzdanı niye onu anlamadım gerekli mi dir acaba

ne demişler tırnağın varsa kendini kaşırsın canım kendin yapacaksın annen bile olsa çok şey beklememek lazım
ben doğuma bir gün kala gel dedim bir hafta kalır gidersin dedim yok kızım kalırım daha fazla bakarız annecim dedim babam gelmiyor doğal olarak eee adam tek mi kalsın memlekette hoş abilerim var sağolsun abimin eşi hiç bırakmaz ama babam gitmez bi de kalp hastası dikkat etmek lazım öyle işte canım

ah grnicim tek korkum o iğne
27si 3 farketmiyor sezeryan farketmiyor ama 1 hafta iğnesiz kafayı yicem

baloncuk canım sıkıntı etme sen canım beklesin bişey olmaz allahın izniyile

canım bir de anestezi dr u ile gorus istersen, bakalım o ne diycek igneyi bırakma konusunda.Dr una da bebegin biraz daha gec alınmasında mahsur olup olmadigini sorarsin.. benimkini de 38+5 iken alacak.. ilkini de 38+4 iken almıstı. Dr ile konusup tarihi ayarlarsin o konuda sıkma canını.

Geçmiş olsun canım, çoğu gitti azı kaldı, biraz daha dikkatli bir şekilde bu süreci de atlatıcaksın inşallah

hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum çünkü 3 hafta önce suyun biraz azalmş daha da azalmadan böyle giderse sorun olmaz dedi azalmış mıdır acaba öyle korkuyorum ki bebegimin hareketleri güzel çok şükür suyu da bol bol içtim ama bilmiyorum duanıza ihtiyacım var dostlarım

Kocaeli de olanlar doğum için hangi hastaneleri düşünüyor. ben derince devlet hastanesi ve umuttepe ye gittim.
ikisin dede kontrollerim oldu ama hangisinde doğum olsun karar veremedim.

Canım ben başından beri konak hastanesine gidiyorum.Büyük ihtimal de orada yapıcam doğumumu

Bende kan sulandirici igne kullaniyorum. Ve doktorum dogumdan 1 gun once birakmami soyledi. 1 hafta once birakmasini soyleyen doktor, o zaman hic kullandirtmasaymis demekki bizim son ana kadar kullanmamiz gerekiyor

kullandıran dr eski dr yeni dr bırak dedi bakalım yarın eski dr gideceğim o ne diyecek

Kizlarrrr bugun doktor randevum vardi doguma girecekmisim haberim yok :)))

Benim en basindan beri beklenen dogum tarihinde sorun vardi gec dollenmeden kaynakli olarak demislerdi su an son olarak 2 mart gozukuyor dedi doktor 37+5 gunluk olmusuz kanalin cok az ustunde dedi oglusum 52 cm 3.100gr olmus masallah ayagini agzina goturup durdu hep :))) nst falan baglandik sanci 10-20 arasinda cikti gerci tok karnina girmek gerekiyormus ben actim :/ sancim az diye sabah ogle aksam 1er saat yuruyeceksin dedi cok degisik hissediyorum yaa şaka maka geliyo bizimkiler :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…