2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bende çarşamba gunu dogum yapicam basipse canim tabi bebegim daha kucuk 2500kg 36+4 de alicak doktorum suyumdan dolayi rabbim hayirli dogumlar nasio etsin bize :)

Kaburgalarimmmm batiyoo artik iyice
Bide uzerine oglumun tepikleri
Sen hele bi buyu delikanli ol sabah 6 da uyandiricam
Bakalim nasil oluyomus
Hele bide off anne de

doğru da sona yaklaştıkça insanda gerilme duygusu daha çok oluyor çarşamba son kontrol var bakalım ne diyecek tam 39 oluyor o zaman....siz de sağ salim kucagınıza alın inşallah...

En guzeli bebegin belirti vermesi
Obur turlu dusunsene hic beklemedigi bir anda dunyanin en rahat yerinden disari cikariliyo
Benim dr da 39 dan sonra Alacak

biz hapları denedik ama beni ishal etti sonra emilene geçtik oda aynı şekilde hasta edince son çare şuruba geçtik o da olmasaydı diyorum ki halim ne olurmuş eşim kağıtta 8 yazısını görünce şok oldu dahile uzamanı artık doğum anında kan verilecek dedi notu düştü şuan vucuda damardan kan verilse dahi işe yaramaz yine senden çeker diyor hayırla alalım inşallah az kaldı güzel doğumlar sağlıklıo doğumlar dilerim....

ay maşallah anne olmuş gelmiş Rabbim hayırlı evlat etsin çok mutlu oldum darısı biz bekleyenlere olsun inşallah...

doğum yaklaştığı için eşimin ailesi bize geliyor bana yardımcı olmak için,artık giremem şimdiden tüm doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar sağlıklı doğumlar dilerim rabbim bir avazda kurtarsın hayırlı evlatlar nasip etsin dualarınızda yer verin lütfen Allaha emanet olun güzel mart ve şubat anneleri

Son düzenleme:
Gunaydin tatli anneler :)
Ayy dogumlar cogaliyor ne guzel!! Allah hepimize saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin..
Tum dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum

Benim bütün vücudum yara bere içinde parmağından ayak p armağına kadar her yer kaşiniyor uykudan uyandiriyor ama az kaldı sabır ediyorum

Allah bagislasin
Allah hayrlii evlat yetistirmeyi nasip etsin insallah

hepinize günaydın mart anneleri..çok aylar önce bu yolculuğa beraber çıkmıştık ama ben erken ayrılmak zorunda kalmıştım sizden..miniğimin kalbi durmuştu..şükürler olsun şimdi yeniden hamileyim bu sefer ağustosu bekliyoum:) şimdilerde doğurmuş olcaktım bu günlerde aklıma geldiniz bi bakiym dedim..kiminiz kawuşmuş yawrusuna kiminiz şafak sayıyo..anne olanları tebrik ederim Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin..bekliyen de inşallah sorunsuz kawuşurlar miniklerine..Allah kolaylık wersin..sewgiler..):

günaydın hamiledaşlarım
aayyy ne güzel ya aramızda doğum yapanlar olmuş:allah analı babalı büyütsün inşallah kızlar
ne mutlu size
9 ay geçtide şu son 15 gün gözümde nasıl büyüyor bir bilseniz
bir taraftan oğluşum biran önce doğsun istiyorum,bir taraftan yok diyorum ne kadar zamanında gelse o kadar gelişmeye devam edecek karnımda diyorum..hayırlısı artık
şuan 39 uncu haftamıza giriyoruz
bugün kontrolüm var ve çatı muayenem olacakgeçen bir arkadaş anlattı da korktum ya.ben normal muayenede vajina açık dursun diye takılan o çubuk varya o çubuk işte ondan 3 tane kırmış sadamım.kendimi çok kasıyorum ben muayenede.
dua edin bana
bu pek önemli değilde oğluşumun karnı 2 hafta geriden geliyordu inşallah normale dönmüştür bu önemli benim için

Gözün aydın canım. Analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün Mete Çağan. Darısı başımıza artık.

Günaydın herkese zaman az kaldı ama artık kaşıntılar dayanilmaz yarın çatı kontrolüm var inşallah normal doğuma uygun çıkar

elhamdülillah
canım çok sevindim rabbim sağlıkla imanla kucağına almayı nasip etsin inşallah
gözün aydın

Sezeryandan cok korkuyorum ama olacak arkadaslara da hevesleniyorum en azindan zamani belli planin belli bizim simdilik normal gozukuyor ama daha marta bile girmeden milletin cenesi acildi hala dogurmadin mi ne zaman geliyo diye annem bile gunde bin defa soruyor sancin var mi yok karnin asagi inmemis senin dogurcagin yok anne boyle yapacaksan git nolursun beni de kendini de germe dedim hey allahim yaa

Güzel haberlerle gelcnm inşallah Allah yardımcın olsun

Maşallah size cnm iyi olmanıza çok sevindim

Başka bir Dr a daha git cnm mutlaka için rahat etsin

naptın canım çok merak ettim seni

Canım ya merak ettim seni. En kısa zamanda güzel haberlerle gel inşallah.

Ben doğum yaptım cok şükür hepinize dua ettim dün oğlum 10.25te epidural normal dogumla dünyaya geldi Allah razı olsun dua eden etmeyen herkesten

Hayırlı olsun çok sevindim biri kolay dedi ya allaha şükür evde çok sancı çektin mi bide normal doğum için önceden birşey yaptın mi

Evde hic sancim olmadi duyum geldi sadece ama kramp gibi hafif arada kasilmalarim vardi ilk oldugu icin nasil bir surec olacagini bilmiyordum.dogum oncesi fazla bisey yap vemav vedim ama dogum sirasinda neler yapacagimi unuturum diye tekrarliyordum.bir de son gunlerdr egzersiz,hurma ve dua etmeye calistim.olmsuz seylere kulagimi kapattim.doktorum bulundugum yerde unlu bir doktor olmasina ragmen internette cok plumsuz yorumlar vardi.ama kulaklarimi kapamaya calistim.ben tedbirimi almaya calistim gerisini allaha havale ediyorum diye
Ama dogum sonrasi sutum gelmedi hala gece hic uyumadik kizim ve ben cook yorilduk mama da almiyor simdi ac ac uyuyorne yapilir bilemiyorim

hic endise etme canım yavas yavas gelir sutun zaten ilk baslarda oyle fosur fosur gelmiyor, birkac damla sarı sut geliyor.. belki de cekmiştir gogsunden sutu.. ac olsa ortalıgı ayaga kaldirirdi bence.

Kaçıncı haftada doğum yaptın.süt için bol bol bol su iç inşallah gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…