Mrb kızlar uzun zaman oldu giremeyelli nette sorun oldu çarşamba günü doğum yapcam allah kısmet ederse prenses uç buçuk kg enson epidural sezeryan olcak sabah olcak şekerim düşmeden olması lazimmis dua edin olurmu herşey yolunda gitsin kimleer doğum yaptı bilmiyorum ama gözlerim aydın olsun
Kaburgalarimmmm batiyoo artik iyice
Bide uzerine oglumun tepikleri
Sen hele bi buyu delikanli ol sabah 6 da uyandiricam
Bakalim nasil oluyomus
Hele bide off anne de
En guzeli bebegin belirti vermesi
Obur turlu dusunsene hic beklemedigi bir anda dunyanin en rahat yerinden disari cikariliyo
Benim dr da 39 dan sonra Alacak
Malesef kan şuruplarının demir içeriği düşükmüş.ben de kan şurubu kullanıyordum.son 3 ay bebek anneden fazla beslendiği için yetersiz olmuş.ben hapa geçtim.tabi dr hatası,şurubun düşük olduğunu söylemedi.dahiliye uzmanı neden öyle dediki,sonuçta damar yoluyla takviye yapabilir.neyse stres yapma,herşeyin çözümü var,Allah'a şükür.Allah'a emanetiz.İnşallah herşey yolunda gider.
meraba kızlar en son kuaförde sancımın tuttuğunu yazmıştım....ertesi gün dr'uma gittik yine nst'ye gönderdi tam kalkarken suyum geldi beni tahmin edersiniz ful telaş hemen dr'umun yanına gittim 2 santim açılma varmış ..acil sezeryana alındım ..ameleyithande bkelrken hepinize dua ettim allah kabul etsin......24ünde değil 20sinde kavuştum oğluma .......
korktuğum kadar zor olmadı çok şükür oğlumda bende gayet iyiyiz...
mete çağan 3150 gram ,51 santim doğdu...
şu anda oğluşum uyuyo ..hepinizi çoooook öpüyorum doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim allahım hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin .....o kadar değişik ve güzel bi duyguymuşki oğluma baktıkça gözlerim doluyo..
Benim bütün vücudum yara bere içinde parmağından ayak p armağına kadar her yer kaşiniyor uykudan uyandiriyor ama az kaldı sabır ediyorumkızlar merhaba
bende son 1,5 aydır bu kaşıntılardan bıktım usandım.. yaptırmadığımız test kalmadı hatta 3 gün önce bi daha baktırdık karaciğer safra kesesi değerlerime ama bi sorun yok.. dermatolağa gitmiştim hamileliklerde bunun olabilceğini söylemişti ve 1 yane ilaç yazdı..ama ne ilaç ne merhem hiç bişey faydalı olmadı6 mart sezeryan tarihim ama cuma doktorumu aradım ve artık dayanamıyacağımı söyledim.. yarın kontrol var yine ve doğumu 28 şubat yada 1 mart tarihlerine aldırcam.. bakalım hayırlısı .. allah yardımcınız olsun
meraba kızlar en son kuaförde sancımın tuttuğunu yazmıştım....ertesi gün dr'uma gittik yine nst'ye gönderdi tam kalkarken suyum geldi beni tahmin edersiniz ful telaş hemen dr'umun yanına gittim 2 santim açılma varmış ..acil sezeryana alındım ..ameleyithande bkelrken hepinize dua ettim allah kabul etsin......24ünde değil 20sinde kavuştum oğluma .......
şu anda oğluşum uyuyo ..hepinizi çoooook öpüyorum doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim allahım hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin .....o kadar değişik ve güzel bi duyguymuşki oğluma baktıkça gözlerim doluyo..
hastaneye gidiyorum. doğum olabilirde olmayabilirde emin değilim. kolaylıkla oğlumu kucağıma alayım; dua edin
hepinize günaydın mart anneleri..çok aylar önce bu yolculuğa beraber çıkmıştık ama ben erken ayrılmak zorunda kalmıştım sizden..miniğimin kalbi durmuştu..şükürler olsun şimdi yeniden hamileyim bu sefer ağustosu bekliyoum:) şimdilerde doğurmuş olcaktım bu günlerde aklıma geldiniz bi bakiym dedim..kiminiz kawuşmuş yawrusuna kiminiz şafak sayıyo..anne olanları tebrik ederim Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin..bekliyen de inşallah sorunsuz kawuşurlar miniklerine..Allah kolaylık wersin..sewgiler..):
Güzel haberlerle gelcnm inşallah Allah yardımcın olsun
Maşallah size cnm iyi olmanıza çok sevindim
Başka bir Dr a daha git cnm mutlaka için rahat etsin
naptın canım çok merak ettim seni
Canım ya merak ettim seni. En kısa zamanda güzel haberlerle gel inşallah.
Hayırlı olsun çok sevindim biri kolay dedi ya allaha şükür evde çok sancı çektin mi bide normal doğum için önceden birşey yaptın mi
Bende çarşamba gunu dogum yapicam basipse canim tabi bebegim daha kucuk 2500kg 36+4 de alicak doktorum suyumdan dolayi rabbim hayirli dogumlar nasio etsin bize :)
Evde hic sancim olmadi duyum geldi sadece ama kramp gibi hafif arada kasilmalarim vardi ilk oldugu icin nasil bir surec olacagini bilmiyordum.dogum oncesi fazla bisey yap vemav vedim ama dogum sirasinda neler yapacagimi unuturum diye tekrarliyordum.bir de son gunlerdr egzersiz,hurma ve dua etmeye calistim.olmsuz seylere kulagimi kapattim.doktorum bulundugum yerde unlu bir doktor olmasina ragmen internette cok plumsuz yorumlar vardi.ama kulaklarimi kapamaya calistim.ben tedbirimi almaya calistim gerisini allaha havale ediyorum diye
Ama dogum sonrasi sutum gelmedi hala gece hic uyumadik kizim ve ben cook yorilduk mama da almiyor simdi ac ac uyuyorne yapilir bilemiyorim
Evde hic sancim olmadi duyum geldi sadece ama kramp gibi hafif arada kasilmalarim vardi ilk oldugu icin nasil bir surec olacagini bilmiyordum.dogum oncesi fazla bisey yap vemav vedim ama dogum sirasinda neler yapacagimi unuturum diye tekrarliyordum.bir de son gunlerdr egzersiz,hurma ve dua etmeye calistim.olmsuz seylere kulagimi kapattim.doktorum bulundugum yerde unlu bir doktor olmasina ragmen internette cok plumsuz yorumlar vardi.ama kulaklarimi kapamaya calistim.ben tedbirimi almaya calistim gerisini allaha havale ediyorum diye
Ama dogum sonrasi sutum gelmedi hala gece hic uyumadik kizim ve ben cook yorilduk mama da almiyor simdi ac ac uyuyorne yapilir bilemiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?