Bende oluyorum kasinmaktan yarin tahlil yaptiracagim karacigerde sikinti olabili dediiler gecw dahada artiyo kasinti
Ne kadara aldınız acaba?
ben süpermarketten depend aldım, bebek bezinin kilot gibi giyileni large almıştım ama sanırım büyük gelecek. almasam da olurmuş sanırım zaten hstanelerin kantininde satılıyor, herkese ihtiyaç olmuyormuş ped ile geçirenler de varmışMerhaba hanımlar, hastane için hasta bezini nereden aldınız acaba? Depend marka söyleniyordu ama o nasıl bir şey ped gibi bir şey mi yoksa külot gibi mi?
Ben de dogum yaptim bebegimiz iki hafta oncesinde geldi.normal dogum oldu ilk dogumum ama kolay oldu sukur.normal dogumdan ben de cok korkuyordum dun olumlu dogum hikayeleri okurken bi den suyum geldi sonra hastanede sancim basladi.suni sanci vermediler 2 saat sonra da dogum gerceklesti.simdi evimdyim iyiyiz sukur.normal isteyenler sadece biraz sabir,ebe ve hemsirilerin talimatlarina uymak ve doktora birakmak zaten doktor son 15dk da yanimdaydi.ve hersey bitti hepinize hayirli guzel dogumlar biran once bebeklerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle hepinizi opuyprum
aynen benim de öyle banyo yaptım şimdi ama yok devam ben de yarın doktora söyleyeyim
meraba kızlar en son kuaförde sancımın tuttuğunu yazmıştım....ertesi gün dr'uma gittik yine nst'ye gönderdi tam kalkarken suyum geldi beni tahmin edersiniz ful telaş hemen dr'umun yanına gittim 2 santim açılma varmış ..acil sezeryana alındım ..ameleyithande bkelrken hepinize dua ettim allah kabul etsin......24ünde değil 20sinde kavuştum oğluma .......
korktuğum kadar zor olmadı çok şükür oğlumda bende gayet iyiyiz...
mete çağan 3150 gram ,51 santim doğdu...
şu anda oğluşum uyuyo ..hepinizi çoooook öpüyorum doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim allahım hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin .....o kadar değişik ve güzel bi duyguymuşki oğluma baktıkça gözlerim doluyo..
perşembe sabahı sezeryan oldum ilk uyanma anı değil de beni yatağıma koyarlarken canım çok yandı. sezeryan korkulacak birşey değilmiş.. ben çok soğuk kanlıydım veya.. yürümek için ilk kalkarken biraz zorlanıyosun ama 2. de o da olmuyo. ben çok acı çekmedim çok şükür.. o değil de sütün ilk gün gelmiyo ona rağmen bebeğini emzirmek için sürekli zorluyosun bebek de sinir oluyo süt gelmediği için sinirden ağlıyo.. benim kız emiyo emiyo süt gelmiyo bi de çenesi yoruluyo ama hemşireler de sürekli ısrar ediyo emzir sen sütün gelir diye bebeği aç bırakıyorlar.. Allahtan yanımda süt pompası götürmüştüm sütümü sağa sağa ilk akşam sarı süt gelmeye başlamıştı. bugün ise çok şükür çok geliyo sütüm pompa sayesinde...
ilk uyanma anlarından çok korkuyorum cnm, senin için zormuydu nasıl geçti ilk zamanlar, bide ben zaten ufacık baş ağrısına bile dayanamayan biriyim bünyem zayıf ağrı eşiğim düşük, genelde uyanmalar çok ağrılı oluyor diyorlar korkuyorum. her bünye bir değil tabiki ama ne bileyim işte uyuma ve uyanma anları korkulu rüyam resmen
meraba kızlar en son kuaförde sancımın tuttuğunu yazmıştım....ertesi gün dr'uma gittik yine nst'ye gönderdi tam kalkarken suyum geldi beni tahmin edersiniz ful telaş hemen dr'umun yanına gittim 2 santim açılma varmış ..acil sezeryana alındım ..ameleyithande bkelrken hepinize dua ettim allah kabul etsin......24ünde değil 20sinde kavuştum oğluma .......
şu anda oğluşum uyuyo ..hepinizi çoooook öpüyorum doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim allahım hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin .....o kadar değişik ve güzel bi duyguymuşki oğluma baktıkça gözlerim doluyo..
kızlar benim doktorumun dediklerini anlatayım ama birçok spinal yada epidural yapan var kan sulandırıcı kullanıp da, hani eğer doktorunuz belden uyuşturmadan yanaysa bence geneli hiç düşünmeyin derim, bana benim doktorum çok abartıyor gibi geldi, hatta anlatırken bile hastalara en kötüsünü söyleyeceksin ki ona göre kararlarını versinle diye diye anlalttı. ama elim kolum bağlı yapabileceğim birşey yok adam yapmam diyor genel anestezi dışında. kanaman fazla olabilir dedi doktorum, ayrıca beynine pıhtı atabilir ve beyin ameliyatı yada omurilik ameliyatı olmak zorunda kalabilirsin hatta felç olabilirsin dedi. ayrıca iğneyi bıraktığın 3 gün içinde bebek karnınnda ani bi şekilde ölürse mesuliyet almıyorum dedi. mavera benim doktorum epidural yada spinal ikisini de öönermiyor genel anestezi ol iğneyi bırakmana gerek yok dedi, bir gün önce akşamdan iğneni olursun sabah ameliyat yaparız dedi canım..
canım sen normalde acıbademe mi gidiyorsun yoksa sadece ameliyathanesini mi kullanacaksınız doktorunla? bide sen iğneyi günde bir mi yapıyorsun iki mi? bir yapıyorsan zaten 24 saatte bir yapıyorsun demektir 36 saate pek birşey kalmıyor. bana 72 saat demişti baya uzun bi süre
aynı şekilde loğusa psikoloji nasıl birşey anlamaya başladım ben de.. 20 şubat perşembe günü kızımı kucağıma aldım çok şükür ama 2 gündür kim ne dese zoruma gidiyor.. bana selam veren insanların 2. söylediği şey akıl vermek.. neymiş bebeğine şöyle yap şöyle olmasın böyle yap böyle olmasın ama herkes de mi aynı şeyi söyler.. haa bi de zaten öyle yapıyorum ona rağmen gelen giden akıl veriyor.. dün tutamadım kendimi ben de cvp verdim.. Allah aşkına doğum yapan kadına niye herkes aynı şeyleri tekrar eder ki zaten biliyorum.. annelik doğum yapınca başlamıyo ki bana bunları öğretmeye çalışıyosunuz ben sizden fazla kitap okudum bebek bakımı hakkında dedim. kırılan kırılsın bu psikolojiyle onlarla uğraşamıcam.. babam bile bana bebek bakmasını öğretecek.. yeni doğan bebeğimi her 2 saatte bir emzirmek için uyandırıyorum babam da buna karışıyo. bebek acıkınca uyanırmış.. bırak uyusunmuş.. herkese derdimi anlatmaktan yoruldum...
Oyyy Canimm hoss gelmiss dunyaya oglusun saglikla büyüsün inşallah .. rabbim bizede nasip etsin kucagimiza almayi .. cok sevindim cok mutlu olduummmeraba kızlar en son kuaförde sancımın tuttuğunu yazmıştım....ertesi gün dr'uma gittik yine nst'ye gönderdi tam kalkarken suyum geldi beni tahmin edersiniz ful telaş hemen dr'umun yanına gittim 2 santim açılma varmış ..acil sezeryana alındım ..ameleyithande bkelrken hepinize dua ettim allah kabul etsin......24ünde değil 20sinde kavuştum oğluma .......
kızlar merhabaBen 4 aydır kaşiniyorum hiç birşey çıkmadı ilaç vermediler artık son kez2 hafta kaldı inşallah hemen geçer
canımcım bugun yine doktora gittik bu sefer dahile uzmanı geç kaldınız artık bişey yapamam dedi 4 tane yakınını ayarla doğumda yanında olacak dedi kanımı aldı onlarda gidecek sarılık testi felan yapılacakmış uyuma bakılacakmış doğum anında yada öncesi kan verilecekmiş bebek her şeyini benden almış bide kan şurubu kullanmama rağmen bu haldeyim doktorun da ihmaline geldim sanırım daha önce dahiliyeye yönlendirmedi beni neyse varsın kan alayım da kuzum sağlıklı olsun doktorum dün tüp bebekle hamile kalan birine normal doğum yaptırmış bu hafta normal doğum olmazsa haftaya bebeğim sezeryanla evde olacak inşallah dualarınızı bekliyorum güzel anneler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?