2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba hanımlar, hastane için hasta bezini nereden aldınız acaba? Depend marka söyleniyordu ama o nasıl bir şey ped gibi bir şey mi yoksa külot gibi mi?

Merhaba hanımlar, hastane için hasta bezini nereden aldınız acaba? Depend marka söyleniyordu ama o nasıl bir şey ped gibi bir şey mi yoksa külot gibi mi?
ben süpermarketten depend aldım, bebek bezinin kilot gibi giyileni large almıştım ama sanırım büyük gelecek. almasam da olurmuş sanırım zaten hstanelerin kantininde satılıyor, herkese ihtiyaç olmuyormuş ped ile geçirenler de varmış

Hayırlı olsun çok sevindim biri kolay dedi ya allaha şükür evde çok sancı çektin mi bide normal doğum için önceden birşey yaptın mi

meraba kızlar en son kuaförde sancımın tuttuğunu yazmıştım....ertesi gün dr'uma gittik yine nst'ye gönderdi tam kalkarken suyum geldi beni tahmin edersiniz ful telaş hemen dr'umun yanına gittim 2 santim açılma varmış ..acil sezeryana alındım ..ameleyithande bkelrken hepinize dua ettim allah kabul etsin......24ünde değil 20sinde kavuştum oğluma .......

korktuğum kadar zor olmadı çok şükür oğlumda bende gayet iyiyiz...
mete çağan 3150 gram ,51 santim doğdu...

şu anda oğluşum uyuyo ..hepinizi çoooook öpüyorum doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim allahım hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin .....o kadar değişik ve güzel bi duyguymuşki oğluma baktıkça gözlerim doluyo..

cok tebrik ederim.Anali babali buyutun insallah

Canım beni hatırladın umarım gebeliğin en başından beri görüşüyoruz seninle sonra ara verdik doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün çok sevindim darısı bize

diyorumya uyudum uyandım :) hatta rüya görüyodum unutmuşum doğumda olduğumu :)) ismimle seslenince uyandım baktım geçmiş olsun dedi başımdaki bayan bitti mi dedim bitti dedi bebeğim nasıl iyi mi dedim iyi herşey yolunda dedi.. tabi bi sersemlik hali oluyo ama okadar olması normal.. bana da anlatmışlardı uyanırken ağlayan bağıran vs varmış şükür öyle bişeyim olmadı sadece ameliyathanenin önünde tüm ailemi görünce ve annemi ağlarken gördüğüm için duygulandım ve ağladım okadar.. onun dışında herşey çok güzeldi oyüzden druma hiç epiduralmi spinal mi olsun vs konuşmasına girmedim oda bişey demedi ama büyük ihtimal genel olacak o şekil istiyorum.. uyurken anlamıyosun zaten damar yolu açıyolar anestezi uzmanı hazırmıyız diyo ekibe sana da bakıyo hazırmısın diye :))) veriyorum anesteziyi diyo damardan veriyo zaten ondan sonrası olduda bitti maşallah :)))

aaaa destinacım gözün aydın canım benim hiç haberim olmadı sancının olduğundan falan gözümden kaçmış demek ki 4 gün önce geldi yani oğluşun, hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün, size bağışlasın evladınızı..sezeryanı nasıl oldun canım? genel mi spinal falan mı? uyanman falan nasıl oldu? sütün hemen geldi mi?:) çok sordum bi ara müsait olduğunda detayları yaz canım..oğluşunu kokla bizim için, darısı başımıza inşallah..

canım senin doktorunun dediklerinin hiçbirini demedi benim doktor valla..seninki ne kadar korkutmuş, bunları bana söylese kesinlikle spinal falan istemezdim zaten:26::26::26:beynine pıhtı atması, omurilik ameliyatı vs..ayyy :18::18::18: ben de vazgeçecem spinalden bu gidişle yaa:26:

geçmiş olsun canm Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına

herkez uzman oluyo şekerim doğru... yenidoğan bebek acıkınca uyanmaz aç kalırsa da sarılık olur uyandırmak lazım.

Destina çok şükür sağlıkla aldın kucağına çok sevindim tebrik ediyorum
Sağlıkla huzurla büyüsün yavrun

Oyyy Canimm hoss gelmiss dunyaya oglusun saglikla büyüsün inşallah .. rabbim bizede nasip etsin kucagimiza almayi .. cok sevindim cok mutlu olduumm

Aaa cok sevindim Allah anali babali buyutsun.saglikli ömrü olsun insallah

Canim hayirli olsun allah anali babli buyutsun.bize de kolay ve guzel dogum nasip etsin rabbim

Ben 4 aydır kaşiniyorum hiç birşey çıkmadı ilaç vermediler artık son kez2 hafta kaldı inşallah hemen geçer
kızlar merhaba
bende son 1,5 aydır bu kaşıntılardan bıktım usandım.. yaptırmadığımız test kalmadı hatta 3 gün önce bi daha baktırdık karaciğer safra kesesi değerlerime ama bi sorun yok.. dermatolağa gitmiştim hamileliklerde bunun olabilceğini söylemişti ve 1 yane ilaç yazdı..ama ne ilaç ne merhem hiç bişey faydalı olmadı 6 mart sezeryan tarihim ama cuma doktorumu aradım ve artık dayanamıyacağımı söyledim.. yarın kontrol var yine ve doğumu 28 şubat yada 1 mart tarihlerine aldırcam.. bakalım hayırlısı .. allah yardımcınız olsun

Malesef kan şuruplarının demir içeriği düşükmüş.ben de kan şurubu kullanıyordum.son 3 ay bebek anneden fazla beslendiği için yetersiz olmuş.ben hapa geçtim.tabi dr hatası,şurubun düşük olduğunu söylemedi.dahiliye uzmanı neden öyle dediki,sonuçta damar yoluyla takviye yapabilir.neyse stres yapma,herşeyin çözümü var,Allah'a şükür.Allah'a emanetiz.İnşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…