2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

En guzeli bebegin belirti vermesi
Obur turlu dusunsene hic beklemedigi bir anda dunyanin en rahat yerinden disari cikariliyo
Benim dr da 39 dan sonra Alacak

bence kesınlıkle baska doktora gıt hatta baska bıtaneye daha gıt 2 farklı dr ye gıt bakalım kım ne dıo sonrada yaz lutfen merak ettım

Merhaba cadica, bende yarin suyum azaldigi icin sezeryana girecegim. Bebegimin gelisimi gayet iyiydi 35 haftadan sinra kilo alimi yavasladi ve doktorum yakin takibe aldi ve suyumun azaldigini tespit etti. Rahimde hic aciklik yok suyun azaldigini bizim anlamamiz cok zor bende senin gibi ikinci hi doktora gttim o da bana bi ped verdi bu pedi aksam taki sabaha eger rengi degismisse evvet sivi kaybiniz vaddir dedi ve gercekten sabah pede sanki camasir suyu drgmis gibi rengi acilmisti bikac damla kadar yani hergun bikac damla kayip olsa farketmemis mumkun deil icini ferah tut doktorun seni rakip ediyor suyun hamgi seviyedeydi ne kadar azalmis biliyor birke gittigin doktor suyun daha once ne kadar oldugunu ne kadar azaldigini bilemeZ. Moralini bozma allaha emanet ol hakkimozda hayirlisi olsun

aynı şekilde loğusa psikoloji nasıl birşey anlamaya başladım ben de.. 20 şubat perşembe günü kızımı kucağıma aldım çok şükür ama 2 gündür kim ne dese zoruma gidiyor.. bana selam veren insanların 2. söylediği şey akıl vermek.. neymiş bebeğine şöyle yap şöyle olmasın böyle yap böyle olmasın ama herkes de mi aynı şeyi söyler.. haa bi de zaten öyle yapıyorum ona rağmen gelen giden akıl veriyor.. dün tutamadım kendimi ben de cvp verdim.. Allah aşkına doğum yapan kadına niye herkes aynı şeyleri tekrar eder ki zaten biliyorum.. annelik doğum yapınca başlamıyo ki bana bunları öğretmeye çalışıyosunuz ben sizden fazla kitap okudum bebek bakımı hakkında dedim. kırılan kırılsın bu psikolojiyle onlarla uğraşamıcam.. babam bile bana bebek bakmasını öğretecek.. yeni doğan bebeğimi her 2 saatte bir emzirmek için uyandırıyorum babam da buna karışıyo. bebek acıkınca uyanırmış.. bırak uyusunmuş.. herkese derdimi anlatmaktan yoruldum...

perşembe sabahı sezeryan oldum ilk uyanma anı değil de beni yatağıma koyarlarken canım çok yandı. sezeryan korkulacak birşey değilmiş.. ben çok soğuk kanlıydım veya.. yürümek için ilk kalkarken biraz zorlanıyosun ama 2. de o da olmuyo. ben çok acı çekmedim çok şükür.. o değil de sütün ilk gün gelmiyo ona rağmen bebeğini emzirmek için sürekli zorluyosun bebek de sinir oluyo süt gelmediği için sinirden ağlıyo.. benim kız emiyo emiyo süt gelmiyo bi de çenesi yoruluyo ama hemşireler de sürekli ısrar ediyo emzir sen sütün gelir diye bebeği aç bırakıyorlar.. Allahtan yanımda süt pompası götürmüştüm sütümü sağa sağa ilk akşam sarı süt gelmeye başlamıştı. bugün ise çok şükür çok geliyo sütüm pompa sayesinde...

Ben de dogum yaptim bebegimiz iki hafta oncesinde geldi.normal dogum oldu ilk dogumum ama kolay oldu sukur.normal dogumdan ben de cok korkuyordum dun olumlu dogum hikayeleri okurken bi den suyum geldi sonra hastanede sancim basladi.suni sanci vermediler 2 saat sonra da dogum gerceklesti.simdi evimdyim iyiyiz sukur.normal isteyenler sadece biraz sabir,ebe ve hemsirilerin talimatlarina uymak ve doktora birakmak zaten doktor son 15dk da yanimdaydi.ve hersey bitti hepinize hayirli guzel dogumlar biran once bebeklerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle hepinizi opuyprum

ay ne güzel yaa Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin.çok sevindim adına.bebişini de kokla benim için,sağlıkla büyüsün inşallah :)

ay ne güzel yaa Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin.çok sevindim adına.bebişini de kokla benim için,sağlıkla büyüsün inşallah :)

Tesekkur ederim ama o esnada hep aklimdaydiniz umarim benden daha kolay bir dogum gecirir anne adaylarimiz diye dua ettim.ins oyle de olur.siteye pek yaxamadim ama yazilarinizda kendim hep guzel.,destekleyici mesajlar buldum hepnize tesekkur ederim

Teşekkür ederim moral verdiniz bana hakkımızda hayırlısı olsun

maşallah ne güzell.Allah analı babalı büyütsün, çok hevesleniyorum böyle kolay doğumlara ama bizimki sezeryan olacak..inşallah bizimki de kolay olur sonrasında hemencecik toparlanırız. Allah bağışlasın evinizin neşesine kavuştunuz darısı başımıza inşallah.

arkadaşlar çatı muayenesi oldum doktorum çatımın yanlardan dar olduğunu söyledi bebeğin kilosu 3500e kadar olursa normale izin veririm dedi. ilk doğumum normaldi ama zor oldu vakum forseps vs. 3500ü geçerse yine zor olur dedi. ikinci doğumlar kolay olur çatı açılmış oluyo diye çevremden normal yapmam konusunda baskı var.ama doktorum aynı fikirde değil sizce ne yapayım.çatı muayenesi olan var mı?

çok sevındım arkadaşım allah tamamına erdırsın...bır umut beklıyorum...allah yardımcım olsun benım ve benım gıbılerın ...amınnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar suyu azaldığından dolayı kan sulandırıcı iğne ve hap kullanan varmı aranızda?30.haftaya kadar herşey normaldi 30.haftadan sonra suyum sınırdadiyekan sulandırıcı hap ecoprin kullandım 1 hafta sonra su iyice azalmış renkli dopleerde az diye çıkıyor clexane 0.4 kullanmaya başladım şimdi 34+6 dayım iğneyi hala kullanıyorum internetten hiç göremdim su azlığından clexane kullanan varmı aranızda benim gibi olan

Mrb kızlar uzun zaman oldu giremeyelli nette sorun oldu çarşamba günü doğum yapcam allah kısmet ederse prenses uç buçuk kg enson epidural sezeryan olcak sabah olcak şekerim düşmeden olması lazimmis dua edin olurmu herşey yolunda gitsin kimleer doğum yaptı bilmiyorum ama gözlerim aydın olsun

maşallah kilosu gayet iyi sağlıkla eline ayağına kavuşursun inşallah

Tesekkur ederim ama o esnada hep aklimdaydiniz umarim benden daha kolay bir dogum gecirir anne adaylarimiz diye dua ettim.ins oyle de olur.siteye pek yaxamadim ama yazilarinizda kendim hep guzel.,destekleyici mesajlar buldum hepnize tesekkur ederim

Allah razı olsun o anda bizi aklına getirip dua edebildiğin için:) İnşallah bizimde kolay doğumlarımız olur. Allah bebeğine sağlıklı ömürler nasip etsin

canım cok sevindim kolay doğum yapmana..darısı başımıza artık. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah..2 hafta erken gelmiş ya hiç işaret vermişmiydi yani sancıların ağrıların falan varmıydı? benim 30. haftadan beri kasılmalarım oluyordu artık normal olarak karşılıyorum onları umursamıyorum ama 2 gündür acayip bi adet ağrım var belime vuran 4 gün öncede bebek aşağı döndü yani döndüğünü baya baya hissettim ve karnımda aşağı indi zaten. ama anlamadım normal bişey mi bu yoksa yakında geleceğine işaretmi kararsız kaldım.yani bu adet ağrısı belime vuran baya beni zorluyor hiç böyle olmadım hamileliğimde bide kasılmalarım eskiden karnım ve göğsüm arasında olurdu yani karnımın üstünde olurdu şimdi kasılmalarım kasığımda oluyor.30. haftada ciğer geliştirici iğne yapıldığı için tedirginim biraz doğumu erkene alırmı o iğne diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…