2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok sagol canım ya baya yardımcı oldun bana bebişini de çook öpüyorum

açıkcası doktorun benimde araştırmalarıma göre senin için en az risk olanı seçmiş :))
miyom alımı sezeryanda çok kanamaya neden oluyormuş... kanamayı durduramadıkları durumdada rahim alınabiliyormuş..tabi bu en kötü seneryo ( sanada çok geçmiş olsun umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın...
bu arada nerede hangi doktora gidiyorsun....benim yeni başaldığım hastane sezeryanı çok pahallı bana görede yarınki doktor görüşmeme göre değiştirebilirimde..

umarım senin dediğin gibidir canım... benimde oturup kalkarken kasılma acı karısımı bişi oluyor...yatakta zor dönüyporum :))

ben de dr kontrolunden geldim.. cok sukur hersey yolunda... anestezi dr u ile gorustum.36 saat oncesinden kescem clexane ı ve epidural yapcakmiş.. yarın da bazı tahliller yapılcak.. Pazartesi sabah sezeryan saatinden 2 saat oncesinde hastanede olmami soyledi.. Artık kendi dr.um ile hastanede pzt buluscaz.. oncesinde sancı, kasılma,kanama olursa , bebegin hareketini hiissedemezsen haber ver hemen hastaneye git dedi.

Doktorum bana da su azlığı için 32. haftadan itibaren clexane vermişti. son iki üç tane kaldı. başka kullanma dedi.

Kaçıncı haftadasin telefon dan girdigim için göremiyorum bugun doçent bi dr gittim birak kullanma clexanenin suya bi etkisi olmaz niye kullanuyorsun 36.haftadan sobra clexane kullanilmaz dedi kafam cok karisti docentin ozel muyanesi yok o yuzden arastirma hastanesinde dogu orda yapsam dr gelmicek napcam bilemedim ozele devam etcem ama clexane kullanip kullanmama arasında ndayim

selam hanımlar:

her girdiğimde yeni bir doğum haberi:) ne güzel... Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
ya kızlar ben artık kuzuma kavuşmak istiyorum ya dayanamıyorum ne zaman gelecek o da belli değil. hadi kızım sende sıkılmadın mı orda diyorum ama tık yok sevdi heralde orayı:) rüyamda 4 martta doğum yapıyordum. içimden öyle geçiyor bakalım ne zaman doğacak

yalancı sancılarım iyice başladı rahim sertleşmesi filan fena. kimseye ses etmiyorum daha bunun gerçeği var demesinler diye

doğum yapanların hikayelerini ayrıntılı bir şekilde beklemedeyim

Kizlar bugun doktor kontrolumuz wardi bebegin 36 haftalik ve 2655gram doktor kilosu normal dedi ama bana cok az gibi geldi haftaya sali kobtrolumuz war ameliyat gununu kararlastrcaz ben genel anestezi istiyordum ama doktorum ben kendim ameliyat olsam spinal olurdum dedi genel daha riskli dedi bebege narkoz gidio dedii ayy cok korkuyorumyaaa ameliyathane yazisini gordumm zaten elim ayagim buzbgibi oldu vee sapsari kaldim ay napcam bilmem ha birde genel anestesi olursan ayilin butun agrilari hissedeceksib dedi ama Spinall e ole degil dedi bakalim artik hayirlisi

36 hafta için kilosu cok normal canım, dert etcek birsey yok, endiselenme

Ben ilk dogumumu normal yaptim.simdi ikinci dogumda epidural istesemmi kararsizim.epiduralli dogum yapan arkadaslar igne agrisi cok oluyomu.sonrasinda bel agrisi oluyomu acaba

ben ilgi hastenesıne gıdıyorum fıyatlar uygun

Ben ilk dogumumu normal yaptim.simdi ikinci dogumda epidural istesemmi kararsizim.epiduralli dogum yapan arkadaslar igne agrisi cok oluyomu.sonrasinda bel agrisi oluyomu acaba

bende bu konuyu merak ediyorum kızlar.yardımcı olan olursa sevinirim.benim ilk bebişim olcak sanırım korkudan epidural isticem.

kızlar benim de kontrolüm vardı.dr um nasıl doguracan dedi bende sezeryan dedim epidural.herşey çok normal niye normal dogum yapmıyorsun agrisız dogum diyor belden uyşturacaz diyo sadece ıkınırsın diyo. bende korkuyorum alttan keserler diye kararsız kaldım ama yine de sezeryan istiyorum yaaaa siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapacaksınız??

pompa ile sütünü sağsan gelebilir sütün cnm yavaç yavaş da artar..

biz de aynı durumdayız kızlar daha mı inatçı acaba her gün tlf sorup duruyolar doğmadı mı diye ben de gülüyorum bizim ki pek rahatına düşkün diye

Ay sorma bide sabah erkenden ariyorlae uyuyor oluyorym dohsa zaten haberleri olur dimi :))) yarin doktora gitcem bakalim ne dicek

ooo yeni girdim bilgisayardan senin 39.haftaymış peki dr sezeryanmı normal mi diyor ? ben ne yapcağıma karar veremedim clexane suyumu arttırmadıda hala sınırda

Balkaymakçım Facebook Mart 2014 anneleri grubu için istek gönderdim yardımcı olabilir mıisin????

hadi bakalım bi bebiş daha geliyoo:) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. sıkıntısız bir doğum nasip etsin Rabbim. bize de dua etmeyi unutma

Hala gelemedi benim kız

gelir canım gelir az kalmışyerini sevdi demek ki senin kız

kızlar bugün ilk defa nst ye baglandik çok heyecanlı ve güzeldi kuzumun kalp atışıni duymak ..dr sonuçların güzel olduğunu söyledi normal doğum için uygun pozisyonda dedi henüz çatı muayenesi demedi bende sormadım çoğu zaman nasıl dogurcam diye ağlama geliyor sonra sakin olmaya çalışıyorum Allah yardım edecektir diyorum inşallah hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…