evet öyleymiş.normal doğum için gece sancın tutarsa kendi doktorun gelmiyor nöbetçi ilgileniyormuş.ama doktorunun mesai saati içerisnde doğum olursa giriyomuş dediler ama sanmıyorum ona da nöbetçi giriyor galiba.planlı tarihli sezaryanları kendi doktorun yapıyor ama.
benımkının yerı normal doguma engel degıl ama en son sezeryan isteyecegım kısı sensın dedı .normal dogum senın için daha ıyı dedı.mıyomlar dogumdan sonra kuculebılırmıs dogumdan sonra bakarız dedı sımdı onu dusunme dedı.ama sezeryana karsı dogum esnasında aşırı kanama olur.o yuzden normal önerdı
benim ağrıyor uzun süre oturup kalkmaya çalıştığımda,yatarken sağa sola döndüğümde ağrıyor.ama aşırıda şiddetli değil.miyomum falan da yok.bence normal bu ağrılar dr da öyle demişti
Doktorum bana da su azlığı için 32. haftadan itibaren clexane vermişti. son iki üç tane kaldı. başka kullanma dedi.
Kizlar bugun doktor kontrolumuz wardi bebegin 36 haftalik ve 2655gram doktor kilosu normal dedi ama bana cok az gibi geldi haftaya sali kobtrolumuz war ameliyat gununu kararlastrcaz ben genel anestezi istiyordum ama doktorum ben kendim ameliyat olsam spinal olurdum dedi genel daha riskli dedi bebege narkoz gidio dedii ayy cok korkuyorumyaaa ameliyathane yazisini gordumm zaten elim ayagim buzbgibi oldu vee sapsari kaldim ay napcam bilmem ha birde genel anestesi olursan ayilin butun agrilari hissedeceksib dedi ama Spinall e ole degil dedi bakalim artik hayirlisi
açıkcası doktorun benimde araştırmalarıma göre senin için en az risk olanı seçmiş :))
miyom alımı sezeryanda çok kanamaya neden oluyormuş... kanamayı durduramadıkları durumdada rahim alınabiliyormuş..tabi bu en kötü seneryo( sanada çok geçmiş olsun umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın...
bu arada nerede hangi doktora gidiyorsun....benim yeni başaldığım hastane sezeryanı çok pahallı bana görede yarınki doktor görüşmeme göre değiştirebilirimde..
umarım senin dediğin gibidir canım... benimde oturup kalkarken kasılma acı karısımı bişi oluyor...yatakta zor dönüyporum :))
Ben ilk dogumumu normal yaptim.simdi ikinci dogumda epidural istesemmi kararsizim.epiduralli dogum yapan arkadaslar igne agrisi cok oluyomu.sonrasinda bel agrisi oluyomu acaba
biz de aynı durumdayız kızlar daha mı inatçı acaba her gün tlf sorup duruyolar doğmadı mı diye ben de gülüyorum bizim ki pek rahatına düşkün diyeHala gelemedi benim kız
Evde hic sancim olmadi duyum geldi sadece ama kramp gibi hafif arada kasilmalarim vardi ilk oldugu icin nasil bir surec olacagini bilmiyordum.dogum oncesi fazla bisey yap vemav vedim ama dogum sirasinda neler yapacagimi unuturum diye tekrarliyordum.bir de son gunlerdr egzersiz,hurma ve dua etmeye calistim.olmsuz seylere kulagimi kapattim.doktorum bulundugum yerde unlu bir doktor olmasina ragmen internette cok plumsuz yorumlar vardi.ama kulaklarimi kapamaya calistim.ben tedbirimi almaya calistim gerisini allaha havale ediyorum diye
Ama dogum sonrasi sutum gelmedi hala gece hic uyumadik kizim ve ben cook yorilduk mama da almiyor simdi ac ac uyuyorne yapilir bilemiyorim
biz de aynı durumdayız kızlar daha mı inatçı acaba her gün tlf sorup duruyolar doğmadı mı diye ben de gülüyorum bizim ki pek rahatına düşkün diye
pompa ile sütünü sağsan gelebilir sütün cnm yavaç yavaş da artar..
Kaçıncı haftadasin telefon dan girdigim için göremiyorum bugun doçent bi dr gittim birak kullanma clexanenin suya bi etkisi olmaz niye kullanuyorsun 36.haftadan sobra clexane kullanilmaz dedi kafam cok karisti docentin ozel muyanesi yok o yuzden arastirma hastanesinde dogu orda yapsam dr gelmicek napcam bilemedim ozele devam etcem ama clexane kullanip kullanmama arasında ndayim
Balkaymakçım Facebook Mart 2014 anneleri grubu için istek gönderdim yardımcı olabilir mıisin????Maşallah bebişler geliyor tek tek hepinizin hayırlı haberlerini bekliyoruz unutmayın burayı bebişler geldikten sonra ilk fırsatta bilgi verin bize de kıslar aklımız kalıyor doğum yapanlarda... Allah yardımcınız olsun, bebişlerinizi koklayın bol bol....
kızlar cts günü kontrolüm vardı. benim bebiş makat gelişi bu yüzden zorunlu sezaryen olacağım. Doktorum 3 martta alalım dedi ilk başta. sonra ultrasonla baktı ve suyunun azaldığını gördü. o kadar bekleyemeyiz dedi ve 28 şubata gün verdi. yani 38+2 de bebişim inşallah dünyaya gelecek. daha geçen gün," tüm mart anneleri şubatta doğurup duruyor. kimse kalmayacak yakında topicte" diye yazdım. şimdi de ben şubatta doğurcam :) kısmet işte. ne olacak bilinmiyor. Allah'ın takdiri.
4 gün sonra inşallah sağlıkla kavuşurum kızıma. dualarınızı eksik etmeyin. ben de o gün hep sizi düşüncem.
bu arada merak edenler için yazayım.
sabah 7 de hastanede olmam gerekiyormuş. 8 gibi sanırım ameliyat başlayacak. bu sebeple gece 12 den itibaren yeme içme yok. aynı oruç gibi ağzıma bir şey sokmamam gerekiyormuş.
sezaryan olacağı için çatı muayenesi yapılmadı.
bugün aç karnına kan ve idrar tahlili yapıldı.
anestezi doktoruyla görüştürdü. epidural olacağım.
form doldurdu bir sürü soru soruldu. alerjin var mı, sigara alkol, hastalık geçirdin mi gibilerinden...
makyaj yok.
cuma sezaryan, cts akşam üstü taburcu. eğer bi sıkıntı olursa bir gece daha kalacağım.
Hala gelemedi benim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?