2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba kizlar. Bir preeklampsi vakasiyla daha karsinizdayiz. Daha onceden milyon kere yazmistim. Odemim cok fena diye. Cumsrtesi tnsiyonda 14_15_16lar gorldu ve idrarda bol bol protein. Zekai tahir yuksek riskli gebelikte yatiyorum. Malum temiz bir bilgi alablmis degilim. Bebekim henuz 35+5 de.a Kciger ignesi oldum. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Ben de ayni gün sezeryan oluyorum arkadaşlar bana da dua etmeyi untmayin lutfen...ben de 9 da gideceğim sonraki hayirlisi...
Belirli bir saat demedi...onu cuma tahlillerden son ra karar verilecek....korkuyorum

Ben en bastan beri epiduralle normal dogum istiyordum sezeryani hic düşünmedim bile. Doktora soyledigimde bakalim duruma göre dedi. Ebeye sordum nstdeyken ne gerek var doğumu uzatir zaten 4 cm acildiktan sonra epidural vuruluyor ondan sonra 2 saat daha sanci ceker dogurursun dedi :s bir de epidural alan 20 kisiden 5i normal dogurabildi gerisi ikinamadogi icin sezeryana alindi dedi kafami karıştırdı. Anestezi uzmani cok onemli dozunu igi ayarlamasi gerekiyor. Bizimkiler güvenmiyor galiba.
Cok geçmiş olsun. Umarim sorunsuz atlatirsiniz bu dönemi bebeginle. Allah yardimciniz olsun.

doktorun sana söylediği gibi kolay olsa keşke.ben sezaryen yapcam.ama sanki bebek kendi gelcekmiş erken doğacakmış diye hissediyorum.epidural 4 cm açıklıktan sonra yapılıyor.ama bazı durumlarda sancıyı durdurduğu için o sürec geçilirse yapmayabiliyorlarmış. ıkınma esnasında da his olmadığı için ebeler bastırıyormuş diye duydum canm.

Kıslar barbie 2010 geldi mi hiç? Bebeği çıktı mı küvözden merak ettim bayadır görmedim....

canım çok sevindim sağlıkla sıhhatli büyüt darısı bize inşallah.

benim de öyle apis arama tekme yemişya da top gelmiste kivranarak hhareket ediyor gibiyim.ama dr.problem görmüyor cuma ya kadar devam...dr.un aksi giden bir şey olursa seni bilgilendirir...ama korkma bu acilar illaki kotu bir şeyin habercisi değil...ama dr.a görü mutlaka...tedbir iyidir...

Merhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))

kızlar merak ettiğim birşey var. doğumun erken belirtileri var mıdır? mesela şu olursa 3-5gün içinde doğum olacaktır gibi? nişan gelmesi haricinde. mesela ben birinden duymuştum belden kasığa doğru yalancı sancılar iki üç gün içinde doğum olacağının belirtisidir demişti. bu tarz durumlar oluyor mu acaba?

merhaba canm, çok geçmiş olsun. inşallah herşey yoluna girer bebişine sağlıklı sıhhatli kavuşursun..Allah yardımcın olsun

sana da hayırlı sağlıklı sıkıntısız kolay bir doğum dilerim canm. Allah yardımcın olsun, sütünüz bol gazınız az olsun doğumdan sonra da yaz gelişmeleri

Saglikla sihhatla kucaklar bebeğini inşallah....bütün dualarimiz seninle ve diğer doğum yapacak hamislerimizle olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…