Kizlar sezeryan gunu aldiktan sonra neler yaptiniz
Oda ayarlaniyomu anestezi uzmaniyla gorusuluyomu
Neler yapcam hic bilmiyorum
Ben de ayni gün sezeryan oluyorum arkadaşlar bana da dua etmeyi untmayin lutfen...ben de 9 da gideceğim sonraki hayirlisi...kızlar cts günü kontrolüm vardı. benim bebiş makat gelişi bu yüzden zorunlu sezaryen olacağım. Doktorum 3 martta alalım dedi ilk başta. sonra ultrasonla baktı ve suyunun azaldığını gördü. o kadar bekleyemeyiz dedi ve 28 şubata gün verdi. yani 38+2 de bebişim inşallah dünyaya gelecek. daha geçen gün," tüm mart anneleri şubatta doğurup duruyor. kimse kalmayacak yakında topicte" diye yazdım. şimdi de ben şubatta doğurcam :) kısmet işte. ne olacak bilinmiyor. Allah'ın takdiri.
4 gün sonra inşallah sağlıkla kavuşurum kızıma. dualarınızı eksik etmeyin. ben de o gün hep sizi düşüncem.
bu arada merak edenler için yazayım.
sabah 7 de hastanede olmam gerekiyormuş. 8 gibi sanırım ameliyat başlayacak. bu sebeple gece 12 den itibaren yeme içme yok. aynı oruç gibi ağzıma bir şey sokmamam gerekiyormuş.
sezaryan olacağı için çatı muayenesi yapılmadı.
bugün aç karnına kan ve idrar tahlili yapıldı.
anestezi doktoruyla görüştürdü. epidural olacağım.
form doldurdu bir sürü soru soruldu. alerjin var mı, sigara alkol, hastalık geçirdin mi gibilerinden...
makyaj yok.
cuma sezaryan, cts akşam üstü taburcu. eğer bi sıkıntı olursa bir gece daha kalacağım.
Canım beni hatırladın umarım gebeliğin en başından beri görüşüyoruz seninle sonra ara verdik doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün çok sevindim darısı bize
çok sagol canım ya baya yardımcı oldun banabebişini de çook öpüyorum
kızlar benim de kontrolüm vardı.dr um nasıl doguracan dedi bende sezeryan dedim epidural.herşey çok normal niye normal dogum yapmıyorsun agrisız dogum diyor belden uyşturacaz diyo sadece ıkınırsın diyo. bende korkuyorum alttan keserler diyekararsız kaldım ama yine de sezeryan istiyorum yaaaa siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapacaksınız??
Cok geçmiş olsun. Umarim sorunsuz atlatirsiniz bu dönemi bebeginle. Allah yardimciniz olsun.Merhaba kizlar. Bir preeklampsi vakasiyla daha karsinizdayiz. Daha onceden milyon kere yazmistim. Odemim cok fena diye. Cumsrtesi tnsiyonda 14_15_16lar gorldu ve idrarda bol bol protein. Zekai tahir yuksek riskli gebelikte yatiyorum. Malum temiz bir bilgi alablmis degilim. Bebekim henuz 35+5 de.a Kciger ignesi oldum. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Kizlar alev dogum yapti da ben mi gormedim sanki bayadir gozukmuyo
kızlar benim de kontrolüm vardı.dr um nasıl doguracan dedi bende sezeryan dedim epidural.herşey çok normal niye normal dogum yapmıyorsun agrisız dogum diyor belden uyşturacaz diyo sadece ıkınırsın diyo. bende korkuyorum alttan keserler diyekararsız kaldım ama yine de sezeryan istiyorum yaaaa siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapacaksınız??
Cnm az önce birini ekledim ama o sen misin acaba yeni gördüm kusura bakma...Balkaymakçım Facebook Mart 2014 anneleri grubu için istek gönderdim yardımcı olabilir mıisin????
canım çok sevindim sağlıkla sıhhatli büyüt darısı bize inşallah.perşembe sabahı sezeryan oldum ilk uyanma anı değil de beni yatağıma koyarlarken canım çok yandı. sezeryan korkulacak birşey değilmiş.. ben çok soğuk kanlıydım veya.. yürümek için ilk kalkarken biraz zorlanıyosun ama 2. de o da olmuyo. ben çok acı çekmedim çok şükür.. o değil de sütün ilk gün gelmiyo ona rağmen bebeğini emzirmek için sürekli zorluyosun bebek de sinir oluyo süt gelmediği için sinirden ağlıyo.. benim kız emiyo emiyo süt gelmiyo bi de çenesi yoruluyo ama hemşireler de sürekli ısrar ediyo emzir sen sütün gelir diye bebeği aç bırakıyorlar.. Allahtan yanımda süt pompası götürmüştüm sütümü sağa sağa ilk akşam sarı süt gelmeye başlamıştı. bugün ise çok şükür çok geliyo sütüm pompa sayesinde...
Cnm az önce birini ekledim ama o sen misin acaba yeni gördüm kusura bakma...
Cnm az önce birini ekledim ama o sen misin acaba yeni gördüm kusura bakma...
benim de öyle apis arama tekme yemişya da top gelmiste kivranarak hhareket ediyor gibiyim.ama dr.problem görmüyor cuma ya kadar devam...dr.un aksi giden bir şey olursa seni bilgilendirir...ama korkma bu acilar illaki kotu bir şeyin habercisi değil...ama dr.a görü mutlaka...tedbir iyidir...çatı agrısından bacaklarını acıp kapatamayanlar var mı....tutulmuş gibi ...?benim vajınamda kaktüs varmış gibi acıyor( oturup kalkamıyorum... ilk gebeliğim olduğu için nedenini anlamıyorum.....yarın doktor randevum var....umarım kotu bişi yomktur... ben daha 34 du yenı dokdurdum çünkü.. miyomu olupta böle ağrı çeken var mı..:2:
Merhaba kizlar. Bir preeklampsi vakasiyla daha karsinizdayiz. Daha onceden milyon kere yazmistim. Odemim cok fena diye. Cumsrtesi tnsiyonda 14_15_16lar gorldu ve idrarda bol bol protein. Zekai tahir yuksek riskli gebelikte yatiyorum. Malum temiz bir bilgi alablmis degilim. Bebekim henuz 35+5 de.a Kciger ignesi oldum. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Merhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?