2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sıkıntısız dogum dilerim, saglıkla bebegini kucagına alırsın insallah..

Allah yardimcin olsun sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah yavrunu. Merak ettim acaba bebegin kaç kilo?

pazartesi dogumum var ve ben sanırım grip olacagim burnum akmaya basladi..suanki tek belirti burun akıntısı... bunu en hızlı sekilde nasıl yok edebilirim?

pazartesi dogumum var ve ben sanırım grip olacagim burnum akmaya basladi..suanki tek belirti burun akıntısı... bunu en hızlı sekilde nasıl yok edebilirim?

valla canım sürekli burnunu şu bebeklerde kullanılan okyanus suyuyla temizle canım

günaydın kızlar
ya gene doğum yapnlar var ne güzel maaşallah
bizimde dün kontrolümüz vardı.oğluşumun karnı biraz daha iyiymiş doblere şimdilik gerek yok dedi3120gr olmuş.39.haftama girdim bu arada
veee dün çatı muayenesi oldum.daha doğrusu olmaya çalıştım.aman allahhım ne kadar kasıyorsam kendimi doktorda pes etti.parmakları dönmedi rahat ol diyor ama cık ben bu muayene işinden nefret ediyorum ve kasılıyorum.doktor pes etti ve haftaya birdaha muayene ederiz dedi ama eşşim sezeryan olmamı istediğini söyledi.ıkınamayacağımı kendimi zorlarsam gözlerimdeki dayanılmaz ağrıların tutaaccağını söyledi ve doktorda tamam o zaman deedi.ama ben tamam diyemedim.vakumu sordum bebek rahim ağzına geldi ve çıkmadı orda kaldıysa o halde kullanmak zorundayız dedi.bende işte bundan korkuyorum.kendimi kasarsam ve bebek kalırsa yavrumu vakumla çeksinler istemiyorum.
sezeryanı 40.haftada yapacakmış.açıkçası sezeryandada tek korkum sonrası.ya sütüm hemen gelmezse o dikişli haalle emzirmek sıkıntı ,kanamam uzun sürerse,yoğun olursa vs vs vs
ama artık bende karar verdim sezeryan olacağım.doktor bacak aran hiç açık değil dedi.korkuyorum vakumdan
dolayısıyla 10 günüm kaldı hemen hemen
hayırlısı olur inşallah
sezeryan yapan arkadaşlar biraz detaylı anlatabilirlermi:sütleri hemen geldimi,kanamaları çokmu oldu,hasta bezimi kullandılar normal ped.mi,vs vs vs?

kızlar adet sancısı gıbı sancılarınız varmı 2 gündür adet öncesi sancılarım var acaba doğumamı hazırlanıyor vucut erken değilmi sizce belirti için sizde durumlar nedir

Valla benim 38+2 oldu. ama artık bıraktım. iğnelerim bitti. Bana doktor faydasını gördük diyor ama bilemiyorum.

ooo yeni girdim bilgisayardan senin 39.haftaymış peki dr sezeryanmı normal mi diyor ? ben ne yapcağıma karar veremedim clexane suyumu arttırmadıda hala sınırda

valla ben normal doğm istiyorum. o epidural iğneden ve sezaryen fikrinden biraz korkuyorum. Aslında kesi ve dikişler de ürkütüyor ama ilk bebeğimde normali denemek istiyorum. Biraz da meraktan :)

kızlar adet sancısı gıbı sancılarınız varmı 2 gündür adet öncesi sancılarım var acaba doğumamı hazırlanıyor vucut erken değilmi sizce belirti için sizde durumlar nedir

evet canım bende 1 haftadır var o sancılar normalmiş olmaması kötü dedi doktorum doğum için hazırlanıyormuş rahim yalnız senin daha 4 hafta var gerçi kişiden kişiye değişir senin normal mi olacak doğumun sezeryan mı

normal istiyorum şimdilik bir sıkıntı yok ama banada erken geldi sanki galiba erken gelecek bizim ufaklık, birde ishal oldum oda doğum habercisi diyorlar korkuyorum galiba dün doktordaydım daha kanala girmemişti bebiş senin bebek girdimi kanala normalmi olacak seninkide

Bende Allah izin verirse normal istiyorum ama hiç belirti yok daha Son zamanlar nasıl geçecek yaa

kızlar pzt sezeryan olacagim, kuafore gitme sansım yok, tamamiyle yatıstayım zamanında gelsin diye, esim de jilet vurma bi yerini kesersin, gobeginden ayak ucunu bile goremezken kaza cıkarma simdi diyor.. napcagmı sasirdim cumartesi gunu falan bi jiletle oldugu kadar alsam diyordum...

ya kıskanıyorum artık,herkes ya doğum yapıyor ya gün almış,bekliyor,
bi ben mi kaldım ne
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum,inşallah çok rahat bir doğumla kavuşursunuz yavrularınıza

ağda konusu olmuş.
ben hamileliğim boyunca kuaförüme devam ettim.en son 3 hafta önce gittim.
birde martın ilk haftası gideceğim sonrada zaten doğumu beklerim.
ben daha öncede ağdaya gittiğimden zor olmadı ağda.
fakat jilet vurduysanız ya da ağdaya alışık değilseniz hiç bulaşmayın.
benimde en çok korktuğum ağdaya gidemeden kızımın sürpriz yapıp gelmeye kalkması

merhaba, ben sezaryennolmus biri olarak su.anda normal dogum.yapabilirsin denmesini o kadar isterdim ki. sezaryrnde olumsuz ne yasadin derseniz, benim sutum gelmedi ama bunu sadece sezaryene baglayamam tabii ki. dikis agrisi oluyor tabii ki sonucta ameliyatliisiniz.eltimi dogumdan iki gun sonra kurabiye yaparken gorunce gozlerime inanamamistim. bem oturup kalkmakta bile zorlaniyordum.korkunuz varsa ve kendinizi kasiyorsaniz bir sey diyemem ama mumkun mertebe kacinmaya calisin derim. ben istiyorum nirmal dogumu ama doktorum yanasmiyor onceki sezaryenden dolayi. bu arada ilk gun hasta bezi kullandim cunku surekli serum yiyordum ve surekli tuvalete gidecek halim yoktu. sonra normal ped yeterli oldu asiri bir kanama olmadi.mobilden yaziyorum gorunce paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…