Merhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))
Merhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))
pazartesi dogumum var ve ben sanırım grip olacagim burnum akmaya basladi..suanki tek belirti burun akıntısı... bunu en hızlı sekilde nasıl yok edebilirim?
Kaçıncı haftadasin telefon dan girdigim için göremiyorum bugun doçent bi dr gittim birak kullanma clexanenin suya bi etkisi olmaz niye kullanuyorsun 36.haftadan sobra clexane kullanilmaz dedi kafam cok karisti docentin ozel muyanesi yok o yuzden arastirma hastanesinde dogu orda yapsam dr gelmicek napcam bilemedim ozele devam etcem ama clexane kullanip kullanmama arasında ndayim
ooo yeni girdim bilgisayardan senin 39.haftaymış peki dr sezeryanmı normal mi diyor ? ben ne yapcağıma karar veremedim clexane suyumu arttırmadıda hala sınırda
allah analı babalı büyütsün darısı bizim gibi bekleyenlerin başınaBen doğum yaptım cok şükür hepinize dua ettim dün oğlum 10.25te epidural normal dogumla dünyaya geldi Allah razı olsun dua eden etmeyen herkesten
kızlar adet sancısı gıbı sancılarınız varmı 2 gündür adet öncesi sancılarım var acaba doğumamı hazırlanıyor vucut erken değilmi sizce belirti için sizde durumlar nedir
Kızlar yarın sezeryan ile bebeğim dünyaya gelecek inşallah.. Dua edin bana lütfen..
Kızlar yarın sezeryan ile bebeğim dünyaya gelecek inşallah.. Dua edin bana lütfen..
evet canım bende 1 haftadır var o sancılar normalmiş olmaması kötü dedi doktorum doğum için hazırlanıyormuş rahim yalnız senin daha 4 hafta var gerçi kişiden kişiye değişir senin normal mi olacak doğumun sezeryan mı
günaydın kızlar
ya gene doğum yapnlar var ne güzel maaşallah
bizimde dün kontrolümüz vardı.oğluşumun karnı biraz daha iyiymiş doblere şimdilik gerek yok dedi3120gr olmuş.39.haftama girdim bu arada
veee dün çatı muayenesi oldum.daha doğrusu olmaya çalıştım.aman allahhım ne kadar kasıyorsam kendimi doktorda pes etti.parmakları dönmedi rahat ol diyor ama cık ben bu muayene işinden nefret ediyorum ve kasılıyorum.doktor pes etti ve haftaya birdaha muayene ederiz dedi ama eşşim sezeryan olmamı istediğini söyledi.ıkınamayacağımı kendimi zorlarsam gözlerimdeki dayanılmaz ağrıların tutaaccağını söyledi ve doktorda tamam o zaman deedi.ama ben tamam diyemedim.vakumu sordum bebek rahim ağzına geldi ve çıkmadı orda kaldıysa o halde kullanmak zorundayız dedi.bende işte bundan korkuyorum.kendimi kasarsam ve bebek kalırsa yavrumu vakumla çeksinler istemiyorum.
sezeryanı 40.haftada yapacakmış.açıkçası sezeryandada tek korkum sonrası.ya sütüm hemen gelmezse o dikişli haalle emzirmek sıkıntı ,kanamam uzun sürerse,yoğun olursa vs vs vs
ama artık bende karar verdim sezeryan olacağım.doktor bacak aran hiç açık değil dedi.korkuyorum vakumdan
dolayısıyla 10 günüm kaldı hemen hemen
hayırlısı olur inşallah
sezeryan yapan arkadaşlar biraz detaylı anlatabilirlermi:sütleri hemen geldimi,kanamaları çokmu oldu,hasta bezimi kullandılar normal ped.mi,vs vs vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?