- 14 Temmuz 2013
- 228
- 66
- 28
Arkadaslar 4aylik kontrolde doktorunuz demir ilacı verdi mi
bazı kaynaklar verilmemesi gerekir diyor da
Gel 2015 eylul gel gel
ohooo kız ben buranın kadrolu elemanıyımasıl sen nerelerdesin faceye gittin demi doğru söyle
Hahahhah esragokhan ve sen demirbaş olmuşsunuz wallaayyy yaa orada tek eksik sizsiniz canim yaa bi ikna edemedik ki :) ben senin performansa guveniyorum iki yeride idare edersin sen :) gelinn be yaww girgir super orda
kızlar çok kötüyüm bebeğim ana kucağında yatarken kendi kendine kalktı oturdu ve yana düştü başı fayansa çarptı çok ağladı off çok kötüyüm yaa herşeyy bir anda oldu hiçbirşey anlamadım, ben devitini içirmek için onu hazırlıyordum bi baktım düştü
sağolun kızlar çok yüksek sayılmazdı iki karış kadar ama nefesi kesilene kadar ağladı. çok korktu sanırım ondan o kadar ağladı. takip ettim hareketlerinde azalma kusma şişlik falan varmı diye hiçbiri olmadı, 10dk ssonra eski haline döndü gülücükler falan attı, emzirdim , daha yeni uyudu. aradan 2 saat geçti. doktora götürmedim.Allahım kimsenin bebeğini düşürmesi yaaa çok zormuş. kerata dönemiyordu naasıl yaptı anlamadım bide kalktı oturdu döndü hepsini bi anda yaptı şok oldum. uzaktaydım zor yetiştim azıcık tutar gibi oldum vurma şiddeti azaldı. yetişemeseydim çok kötü çarpardı
Meneksee varmis bide yaa oda demirbaslar arasında :)
Alllahimm oglum ilk defa kendi kendine uyudu
Cok uykusu gelmisti besigine ystirip emzigi taktim
Dondu popisini sak diye uyuduu
Dusunuyofum nasil slistircam kenfi kendine uyumaya diye
kızlar çok kötüyüm bebeğim ana kucağında yatarken kendi kendine kalktı oturdu ve yana düştü başı fayansa çarptı çok ağladı off çok kötüyüm yaa herşeyy bir anda oldu hiçbirşey anlamadım, ben devitini içirmek için onu hazırlıyordum bi baktım düştü
Ya varya bazen kocamida ailesinide katledesim geliyor iftara cagiriyolar tam cocugun uyku saatine denk geliyor bizim beyefendide biturlu cocugun uyku duzeni ne demek anlamadi gitti ucarak anasigile gidiyoruz yeterki bebegib gorsunler be adam anlasana cocgu o saatte kim gorecek ordada surekli kucagimda basbas bagiriyor hem ortami yadirgiyor hem g..t kadar ev coxuk daraliyor sicaktan heryerin cami acik ceryan yapiyor ben bi taraftan uyutmaya calisiyim derken zaten cikip eve geliyoruz bugun bir saat bile uyumadi bebisim saat alti gibi uyudu gelmis babamiz cocugu kucaklayip aldi hadi gidiyoruz ya cocuk yeni uyudu hari duzgun tut uyanmasin desemde bildigi gibi tutuverdi tabi oglusum aninda uyandinordada bi huzursuz bi huzursuz bide bana bunun uukusu var uyut demezlermi yarabbi diycektim sizin gorgusuzlugunuz anlayissizliginiz yuzunden bu cocuk boyle oldu biraksaydiniz uyuyacakti diye kusacaktim ofkemi...bebisimin gozundenn uyku akarken gorunce ama onlar yuzunden uyumadigini bilince nefret ediyorum onlardan...DUYGU YOGUNLUGUNDAN KARMAKARISIK YAZDIM BIR AN ONCE ICIMI BOSALTMAK ICIN...:///
Valla canim bende bunalim otesi bunalimlardayim sokak yuzu gordugum yok bide bunlarla ugras ay valla bazen oyle bi daraliyorum ki oturup hungur hungur aglayasim geliyor gel 2015 yazi geeeellBu zamanlarda geccek hacim nasipse seneye yaza buyucek ogluslarimiz
O konusanlarda gun gelecek belkide torun bakicaklar konusan genc tayfaninda
Cocugu olucak biz ozaman tutucaz ellerinden kucuk tosbaalarimizin keyfimize bakicazz...
Hicc takilmaa 2015 in yazini dusunn ben hep ole yapiyom
Yoksa bunalim hergunn yedir icir yatir yedir icir yatir
Sokaga cikinca yeni dogmus kedi encigi gibi hissediyom kendimi
Yolda yurumeyi unutmusum bee
nasılsa uyumazsa sabaha kadar nöbetçi anne var rahatlar o yüzden sabrın sonu selamettir diyelim hep böyle mink kalmayacak bu minişler
Alllahimm oglum ilk defa kendi kendine uyudu
Cok uykusu gelmisti besigine ystirip emzigi taktim
Dondu popisini sak diye uyuduu
Dusunuyofum nasil slistircam kenfi kendine uyumaya diye
Merhaba,
Benim bebeğim şu an beş aylık, yaklaşık iki aydır da yani gazları bittiğinden beri kendi kendine uyuyor, yani aslında şöyle yapıyoruz, ben ona bi rutin belirledim, akşam yedi çeyrek gibi uyumak için yatağıma götürüyorum, orda işte daha sakin oyunlar oynuyoruz, kitap okuyorum, ninni falan baya bi rahatlıyo, sonra emziriyorum, tekrar yatırıp biraz daha ninni okuyorum, bu süreç bi kırkbeş dakka sürüyo sonra da o daha gözlerini tam kapatmadan yatağına götürüyorum, emziği ağzında debeleniyo bi süre (debelenmekten kastım da dönmeye çalışıyo bu aralar:)) ve uyuyo. Böyle uyuduğundan beri de gece sadece bi kere kalkıyo emmek için, o da sabah dört beş gibi, ilk aylar ben uyandırmadan bi kere daha emziriyodum artık onu da bıraktım. Yani diyeceğim şu ki aslında sallanmaktan çok zevk almıyo sanırım bebekler sadece alışıyolar ve alıştıkları şeyi bırakmakta zorlanıyolar, mesela ben de şu an istesem de sallayamıyorum çünkü ağlamaya başlıyo, çünkü ben de onu başka bişeye alıştırdım. Bence bi emzikle, yanında yatarak onu önce sakinleştirerek uyutmayı deneyebilirsin. Hem böylece gündüzleri de benzer bi rutinle hiç ağlanıp sızlamaya başlamadan uyutabiliyorum. Zaman ve sabır gerekiyo tabi ama olunca da çok güzel oluyor, hem o rahat hem ben rahatım:) umarım yardımı olur, kolay gelsin.
Cnm kangurunuz hangisi memnun musunuz. Benim kide kucakta inmeyi istemiyo. Belimiz kolumuz tutmuyo artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Facedki grubun adi ne bende gelmek istiyomCanim cok geçmiş olsun.bizimki de geçen karyola dan yuvarlandı yerde sünger yatak vardı onun üzerine düşmüş Allahtan çok dikkat etmemiz lagzim artık. Baloncuk yogun istek üzerine face grubuna davetlisin.herkes seni soruyor.
Bu süper birşey. Ben ya sallıyorum kucakta yada yatağinda. Yada emerken uyutabiliyorum. Nasıl alıştırıcam kendi kendine uyumaya bilemiyorm
benim eşim şu an çalışmıyo, bayramdan sonra işe başlıycak. ev oğlumla bana kalcak ne güzel. ancak o zaman denemeye başlıycam. ben de bu şekilde yapmak istiyoru ama çocuk azcık ağlasın eşim dikiliyo başıma, niye ağlıyo bu çocuk.emzirdin mi, altını değiştirdin mi, ağlatma çocuğu. bi gitsin ben de anlattığın şekilde deniyce. emziği var zaten ama bi de fisher price ın köpekçiğini alcam bi de. bakalım sevecek mi
Facedki grubun adi ne bende gelmek istiyom
Canim cok geçmiş olsun.bizimki de geçen karyola dan yuvarlandı yerde sünger yatak vardı onun üzerine düşmüş Allahtan çok dikkat etmemiz lagzim artık. Baloncuk yogun istek üzerine face grubuna davetlisin.herkes seni soruyor.
Vallahi benim eşim de ilk başlarda öyle yapıyodu, o da evden çalışıyo. Ben oturdum konuştum valla, yani anlamıyorum zaten çocuk ağladığı zaman suçlayıcı, yargıayıcı bakışlar böyle etrafta... insanı geriyolar, sen gerilince çocuk daha çok ağlamaya başlıyo. Ben de anlattım çocuk işte hiç bi sebep yokken de ağlayabiliyolar, uykuları gelince ağlıyolar, canları sıkılınca ağlıyolar, bebeğin tek iletişim kanalı ağlamak sonuçta. annemle ve kayınvalidemle de oturdum konuştum, sürekli ay bu çocuk aç kaldı, ay efendim bi yeri mi ağrıyo, offffff. ama artık kabullendiler beni de benim kendi çocuğumla iletişimimi de. Hayır işin kötüsü bi de aman efendim benim çocuklarım ağlamazdı ne uslulardı da bilmem ne, ya bi kere hatırlamıyolar bile üstünden geçmiş otuz sene. ayh neyse içimi boşalttım:) Ama yani başından beri sadece eşim ve ben baktık bu çocuğa bilerek ve isteyerek kimseden yardım almadım, çünkü iyi niyetliler biliyorum ama çok geriyolar ortamı, çok evhamlılar, üstüne üstlük benden daha iyi bildiklerinden de eminler. İşte yeterince konuşunca halloldu neyse ki:)
Ohhh canim bunu simdi gördüm rahatladim valla çok korkmustumRabbimbebelerimizi korusun iinşallah onların tirnagi acisa bizimki kopar cook geçmiş olsun artik çok dikkatli olmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?