kızlar selam
dün idrar testi yptırdım ordaki kadın çok az enfeksiyon olduğunu söyledi bnm gibi olan varmı ve bunun bebeğime etkisi olurmu lütfen cevap verin bana
Canin bazi vebekler kisa gorunebilir hic kafayi takma internetteki bilgiler olasi insan uzerinde yapilan arastirmalara gore.bu haftalarda bebegin kemikleri gelisiyor sen ılık sut icmeye calis seker at icine icemessen.ve ne olur baska bebek yada hamileliklerle olcum yapma.ileriki haftalarda bebeginin olabilecek boyu kemiklerinden belli olacak .takilma boylesi şeylere ileriki hafta larda ileri bile gidecek gebelik haftan gor bak.
Canim dualarim seninle bekle biraz acele karar verme .gec dollenen bebektir belkide .
şuan benim eskisi kadar değil canım oyüzden ilaç vermedi. ama kendimi çok fazla koruyorum
bol su iç dediğim gibi birde limonata yap iç çünkü limonun idrar yolları enfeksiyonlarını söktürücü özelliği var doktorum demişti bana
korkma Allahın izniyle hiçbişey olmaz yeterki sen dikkat et
canım benim kötü düşünme inşallah kötü bir şey olmayacak. dualarım seninle, herşeyin hayırlısı
cnm ben şimdi doktorumla görüştüm bana idrar kültürü yptır dedi enfeksiyon var dedidedim bebeğe bi zararı varmı tedavi edilmezse erken doğum yada düşük riski var dedi
progestanı ben de 10 gün kullanmıştım.ve bana da doktor 1 defa demişti.3 çok değil mi yahu? :26:
ay öyle gönderincede çok sinir oluyor insan yani benide göndermişti yarın sabah aç gel diye ben gıcık olmuştum yani bir an önce olsun bitsin istiyor insan :)
kızlar bu sabah uyandığımda yüzx üstü uyuduğumu farkettim çok korktum yaa ...inşalalh sorun olmaz
kızlar çok kötüyüm bugun hastaneye gittim ankara etlk zübeyde hanıma gittim sata göre 7+2 haftalık alttan ultrasona göre 5+3 haftalık çıktı kalp atışı duyulmadı hem karından ultarasondan baktı hem alttan ultrasondan baktı bebeğin etrafnda kan toplanmış dei feln hemn kürtj istedi ben kabul etmedm hemn zekai tahire gittim orda baktı ilk başta normal dedi sonra bunları anlatınca oda tedrgn oldu evet bebek gözkmedi karndan ultrasonda dedi alttan ultrason istedi onu çektrirken kadn anlattı ilk duyulması gerekiyo ama duyulmadığı zamnlarda oluyo bazen dedi bu etlikte olanları anlatınca oda %50 ihtimal verdi herşeye hazrlıklı ol dei etrafta kan pıhtısı var mı dedim baktı iyice yok bebeği gördm kese bıyutu 20mm cuma tekrar gitcem duyulmazsa kürtaj dediler nolur dua edin bu mübarek ayın hürmetine hayrlısı ne ise o olsun..
s.a kızlar
bugun hem bıten bulantı ılacımı tekrar yazdırmak ıcın hemde genel muayene ıcın doktora gıttım. sata gore bugun 8+4 ama ultrasona gore 8+1. ve bebegım 1,68 cm.
suan 9. haftanın ıcındeyım ama 9. hafta ıcın ınternettekı arastırmalarımda bebeklerın ortalama crl lerı 2-2,5 cm arası yazıyor hep.
hem sata gore gerıyım hem bebegım 3 mm kadar daha kucuk. son gunlerde artan bulantı ve kusmalarım da moralımı cok bozuyor ztn hıcbırsey yıyemıyorum kendımı yetersız hıssedıyorum...
bana yaklasık gunlerde olup doktora gıdenler var mı sızlerde kac cıktı crl ler?
ya kızlar şu birkaç kişye birden cevap yazma meselesini nasıl yapıyosunuz allah rızası için bi anlatıverin.yeniyim forumda
ya kızlar şu birkaç kişye birden cevap yazma meselesini nasıl yapıyosunuz allah rızası için bi anlatıverin.yeniyim forumda
dogumdan sonra öldü cok acı birsey aralıktan beri pozitif bişey yok hayatımda malesef
kızlar çok kötüyüm bugun hastaneye gittim ankara etlk zübeyde hanıma gittim sata göre 7+2 haftalık alttan ultrasona göre 5+3 haftalık çıktı kalp atışı duyulmadı hem karından ultarasondan baktı hem alttan ultrasondan baktı bebeğin etrafnda kan toplanmış dei feln hemn kürtj istedi ben kabul etmedm hemn zekai tahire gittim orda baktı ilk başta normal dedi sonra bunları anlatınca oda tedrgn oldu evet bebek gözkmedi karndan ultrasonda dedi alttan ultrason istedi onu çektrirken kadn anlattı ilk duyulması gerekiyo ama duyulmadığı zamnlarda oluyo bazen dedi bu etlikte olanları anlatınca oda %50 ihtimal verdi herşeye hazrlıklı ol dei etrafta kan pıhtısı var mı dedim baktı iyice yok bebeği gördm kese bıyutu 20mm cuma tekrar gitcem duyulmazsa kürtaj dediler nolur dua edin bu mübarek ayın hürmetine hayrlısı ne ise o olsun..
aç karnına mı vermen gerekiyor tahlilleri canım.
ayy benim okadar mide bulantım yok hatta nerdeyse hiç yok , ara ara yanma oluyor sadece. burda okudukça canım sıkılmaya başladı herkes sağlıklı hamileliğin göstergesi falan demeye başladı. hayırlısı inşallah.
kızlar günaydın,
Ben 6. haftamın içindeyim ama hiç bulantım yok
hatta ara ara kası ağrısı dışında hiç belirtim yok... Acaba bi problem mi var diye şüphelenmeye başladım,daha doktora da gitmedim çünkü.
sizin bulantılarınız ne zaman başlamıştı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?