2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
gunaydın annişlerr

masallah bırıncı bebısı daha kucuk olan annısler var cesaretınızı kutluyorum planlı gebelıkse ben cesaret edemıyordm acıkcası kızım 4 yasına gelene kadar fıkrı bıle gecmıyordu kafamdam sımdı 5 yası bıttı kızımın hayalımdekı gıbı oldu.
rabbım hepımızın evlatlarına hayırlı uzun omur versın ınsallah.

canım şimdi idrar kültürü vermeye gitcem sonucu 3 günde çıkıomuş doktorum tedavi edilmezse düşük yada erken doğum dedi rabbim korusun meleğimi içime bi ateş düştü sanki

bugun sahurda mıdem ınanılmaz bulanıyordu bırsey yıyemedım sadece kavun yedım oyuzden bugun oruc tutmadım ayy cok korktum bulantılar basladı dıye ama sımdı yok cok sukur ıyıyım
ıftarda hazır pasta yemıstım o dokundu heralde gece gece tepınce pastaları

kızlar günaydın benide aranıza alırmısınız sat 18 haziran dün kontrolümüz vardı tam 6+0 dık ve hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

canım bıraz erken degıl mı hanı bende gıtsem duyarım heralde pıtpıtları ayyy çok heyecanlandım böle senden duyunca benım sat 16 hazıran

canım şimdi idrar kültürü vermeye gitcem sonucu 3 günde çıkıomuş doktorum tedavi edilmezse düşük yada erken doğum dedi rabbim korusun meleğimi içime bi ateş düştü sanki

korkma canım ılerlemıs bırsey degılse onlemını alırar hemen gecer
zaten ılerlese sana rahatsızlık verrdı agrın akıntın ıdrarda yanma falan olurdu.sen korkma bosuna

bende düşüğümde aynı dozu kullanıyordum ay çok kötüydü yaa kanaman olduğuna mı üzülürsün sarhoş gibi dolaştığına mı şimdi bi sabah bi akşam kullanıyorum Allahtan ama içince o da bulantı yapıo
bende başta senin gibi düşünüyordum 3sene bekledik sonra da sorunumuz olduğunu tedavi gerektiğini söylediler 2senede öyle geçti şimdi geldim 30yaşına bebişimi ancak kucağıma alabileceğim Rabbim ne verirse bilir verir ama ilk çocukta çok beklenmemeliymiş onu öğrendim

korkma canım ılerlemıs bırsey degılse onlemını alırar hemen gecer
zaten ılerlese sana rahatsızlık verrdı agrın akıntın ıdrarda yanma falan olurdu.sen korkma bosuna

sadece yanma oldu başka bişi yok kızlar dua edin bnm için bnden çok bebeğim için sonuçlar temiz çıksın herşey yoluna girsin minik balığım sağlıklı olsun

ılk bebısınmı yanı oyle anladım.rabbım saglıkla kavustursun ınsallah eger ılkse ıkıncı ıcın sende cok beklemezsın ozaman.

duyarsın canım ama dr lar garantı olsun dıye 7 haftaya dogru cagırıyorlar
beni de haftaya çağırdı ben de o gün sata göre 6+3 olacağım duyarız herhalde pıtpıtlarımızı dimiii
ılk bebısınmı yanı oyle anladım.rabbım saglıkla kavustursun ınsallah eger ılkse ıkıncı ıcın sende cok beklemezsın ozaman.
aminnn canım aminnnn hepimiz sağlıkla hayırla alalım kucaklarımıza inşallahhhhh evet canım ilk olacak Allahımın izniyle bakalım bizim aşılama olduğu için ikiz olma şansı var eğer ikiz olmazsa beklemeyi düşünmüyorum canımcım

canım ikiz bebekse ne zaman belli oluyor ki ilk kontrolde keseye bakınca anlaşılmıyor mu

bende 6-5te gıttım duydum duyarsın ınsallah
ınsallah ıkız olur aradan cıkar saglıklı olsun tek cıft onemlı degıl tabı.

Ay bos ver doktor hep kötüye alistirir.bir arkadaşım oylede dogurdu onuki kronik gibi iltihap halada olur ayaklari islansin yeterki.sen limonatayi kendin yap inana cok faysasini gorecen.dogumdan sonra bende sonda dan dolayi mikrop kapmistim .doktorum limonata dedi ve gecti.dikkat et kendine moral bozmak yok

kızımda dogdugu ılk haftadan gezmeye baslamıstık 10 gunlukken dolmabahcede oturdugumuzu hatırlıyorum habıre gezıyorduk yaz oldugu ıcın
sımdı ıse daha ogrenır ogrenmez yolculuk yapmaya basladım kusadası ve manısaya gıttım haftayada orduya gıdecegım sonra anakara ve lısteye kayserıyıde alacagız gıbı :) bu dahada gezentı olacak kızımdan sanırım

elimden geldiğince bozmamaya çalışıyorum cnm inş kötü bişi olmaz

arkadaşlar şu bulantı konusuna bir açıklık getirelim.her bünye farklıdır ve vereceği tepkilerde doğal olarak farklıdır.kimimizin bünyesi değişen hormonlar karşısında bulanıyor,kusuyor,tiksiniyor,kokuyor....ama kimimizinkide etkilenmiyor ne güzel.yani sağlıklı/sağlıksız gebelik göstergesi değil.sonuçta hepimiz aynı şeylerden hoşlanan,aynı şekilde beslenen bünyeler değiliz sonuç olarak herkes kendi keyfine baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…