teşekkür ederim çok iyi açıklamışsın ...
Canim limonata yap idrar yolu iltihabina iyi geliyor.birde bol su ic siseyi al yanina koy aksama kadar 3 lt ic mutlaka
Canim arkadas cm demis mm degil kafasi karismasin simdi
Bende progestani gunde 3 defa birer adet iciyorum.dusuk yaptigim hamilelikte kanamam vardi gunde 6 tane icerdim dusunun sarhos gezerdim hep
kızlar günaydın benide aranıza alırmısınız sat 18 haziran dün kontrolümüz vardı tam 6+0 dık ve hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
canım şimdi idrar kültürü vermeye gitcem sonucu 3 günde çıkıomuş doktorum tedavi edilmezse düşük yada erken doğum dedi rabbim korusun meleğimi içime bi ateş düştü sanki
bende düşüğümde aynı dozu kullanıyordum ay çok kötüydü yaa kanaman olduğuna mı üzülürsün sarhoş gibi dolaştığına mı şimdi bi sabah bi akşam kullanıyorum Allahtan ama içince o da bulantı yapıoCanim limonata yap idrar yolu iltihabina iyi geliyor.birde bol su ic siseyi al yanina koy aksama kadar 3 lt ic mutlaka
Canim arkadas cm demis mm degil kafasi karismasin simdi
Bende progestani gunde 3 defa birer adet iciyorum.dusuk yaptigim hamilelikte kanamam vardi gunde 6 tane icerdim dusunun sarhos gezerdim hep
bende başta senin gibi düşünüyordum 3sene bekledik sonra da sorunumuz olduğunu tedavi gerektiğini söylediler 2senede öyle geçti şimdi geldim 30yaşına bebişimi ancak kucağıma alabileceğim Rabbim ne verirse bilir verir ama ilk çocukta çok beklenmemeliymiş onu öğrendimgunaydın annişlerr
masallah bırıncı bebısı daha kucuk olan annısler var cesaretınızı kutluyorum planlı gebelıkse ben cesaret edemıyordm acıkcası kızım 4 yasına gelene kadar fıkrı bıle gecmıyordu kafamdam sımdı 5 yası bıttı kızımın hayalımdekı gıbı oldu.
rabbım hepımızın evlatlarına hayırlı uzun omur versın ınsallah.
canım bıraz erken degıl mı hanı bende gıtsem duyarım heralde pıtpıtları ayyy çok heyecanlandım böle senden duyunca benım sat 16 hazıran
korkma canım ılerlemıs bırsey degılse onlemını alırar hemen gecer
zaten ılerlese sana rahatsızlık verrdı agrın akıntın ıdrarda yanma falan olurdu.sen korkma bosuna
bende düşüğümde aynı dozu kullanıyordum ay çok kötüydü yaa kanaman olduğuna mı üzülürsün sarhoş gibi dolaştığına mı şimdi bi sabah bi akşam kullanıyorum Allahtan ama içince o da bulantı yapıo
bende başta senin gibi düşünüyordum 3sene bekledik sonra da sorunumuz olduğunu tedavi gerektiğini söylediler 2senede öyle geçti şimdi geldim 30yaşına bebişimi ancak kucağıma alabileceğim Rabbim ne verirse bilir verir ama ilk çocukta çok beklenmemeliymiş onu öğrendim
beni de haftaya çağırdı ben de o gün sata göre 6+3 olacağım duyarız herhalde pıtpıtlarımızı dimiiiduyarsın canım ama dr lar garantı olsun dıye 7 haftaya dogru cagırıyorlar
aminnn canım aminnnn hepimiz sağlıkla hayırla alalım kucaklarımıza inşallahhhhh evet canım ilk olacak Allahımın izniyle bakalım bizim aşılama olduğu için ikiz olma şansı var eğer ikiz olmazsa beklemeyi düşünmüyorum canımcımılk bebısınmı yanı oyle anladım.rabbım saglıkla kavustursun ınsallah eger ılkse ıkıncı ıcın sende cok beklemezsın ozaman.
beni de haftaya çağırdı ben de o gün sata göre 6+3 olacağım duyarız herhalde pıtpıtlarımızı dimiii
aminnn canım aminnnn hepimiz sağlıkla hayırla alalım kucaklarımıza inşallahhhhh evet canım ilk olacak Allahımın izniyle bakalım bizim aşılama olduğu için ikiz olma şansı var eğer ikiz olmazsa beklemeyi düşünmüyorum canımcım
beni de haftaya çağırdı ben de o gün sata göre 6+3 olacağım duyarız herhalde pıtpıtlarımızı dimiii
aminnn canım aminnnn hepimiz sağlıkla hayırla alalım kucaklarımıza inşallahhhhh evet canım ilk olacak Allahımın izniyle bakalım bizim aşılama olduğu için ikiz olma şansı var eğer ikiz olmazsa beklemeyi düşünmüyorum canımcım
canım ikiz bebekse ne zaman belli oluyor ki ilk kontrolde keseye bakınca anlaşılmıyor mu
kızlar ben bu gece rüyamda bebeğimin kız olduğunu gördüm. hayırdır inşallah?
canım şimdi idrar kültürü vermeye gitcem sonucu 3 günde çıkıomuş doktorum tedavi edilmezse düşük yada erken doğum dedi rabbim korusun meleğimi içime bi ateş düştü sanki
kızlar bu aç gitmemiz gereken test hangisi?bilelimde ona göre gidelim?
Ay bos ver doktor hep kötüye alistirir.bir arkadaşım oylede dogurdu onuki kronik gibi iltihap halada olur ayaklari islansin yeterki.sen limonatayi kendin yap inana cok faysasini gorecen.dogumdan sonra bende sonda dan dolayi mikrop kapmistim .doktorum limonata dedi ve gecti.dikkat et kendine moral bozmak yok
ben 10. haftamdayım hala mide bulantım yok, mide bulantısı olan arkadaşlar da sağlıklı gebeliğin göstergesi dedikçe bizim gibi midesi bulanmayanları gerçekten çok korkutuyorlar ve üzüyorlar, zaten çok hassas bir dönemden geçiyoruz herşeye korkuyoruz yorum yaparken bizlerin durumunu da düşünerek yorum yaparsanız sevineceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?