2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ya kızlar şu birkaç kişye birden cevap yazma meselesini nasıl yapıyosunuz allah rızası için bi anlatıverin.yeniyim forumda

alıntı ile cevapla kısmının yanında tırnak işareti var canım onlara tıklayıp en son konuya cevap ver veya son msjda alıntı ile cevapla dersen otomatik çıkarır hepsini

günaydın şekerler sabah kalkıyorum bulantıyla gece yatıyorum bulantıyla çok şükür halime istifra etmeye başlamadık henüz bebişlerimiz iyi olsun da bu dönemlerde geçecek dimi

kızlar günaydın benide aranıza alırmısınız sat 18 haziran dün kontrolümüz vardı tam 6+0 dık ve hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

aaa cnm darısı başıma bende 16 haziran son adet tarihim yani senin bebişten 2 gün büyük gitsem kalp atışları duyulurmu acaba?
geçen hafta gittim keseyi gördk normal boyutlarda dedi ama kalp atışı için daha çok erken demişti ben 7 haftadan önce kalp atışı duyulmaz diye biliyodum
bide canım bulantın varmııııı bende hç bi belirti yok korkuyorum acaba niye bukadar normalim diye:)

günaydın şekerler sabah kalkıyorum bulantıyla gece yatıyorum bulantıyla çok şükür halime istifra etmeye başlamadık henüz bebişlerimiz iyi olsun da bu dönemlerde geçecek dimi

günaydın canımmm. geçicek bi kaç hafta sonra inşallah. bebeğin için biraz katlancaksın

iyi günler hanımlar 2012 Mayıs annesiyim kuzum şuan 14 aylık ve nasip olursa 2014 mart annesi olacağım. ancak şöyle bir sorunum var..emzirdigim icin bir sene adet olmadım suana kadar sadece bir kere 27 mayista oldum. dun dr.a gittim bebeğin 6 haftalık olduğunu söyledi adet olmadigim icin satımı bilmiyorum normalde 28 günde bir olurdum simdi benim satım nedir sizce?

hayır aybukecim olurmu tahlil elimde yanlış değil 7276ydı 5 gün önce dahada baktırmadım perşembe günü dr randevum var ilk gidicez bakalım ....

o zaman ben sana şöyle söyleyeyim, benim değerim 4+3 de değerim 1650 ydi, ebe bana 6 haftalık gibi görünüyor dedi, doktora gittim, doktorun hemşiresi 4+3 lük bebeğin değeri 1650 diye şaşırdı, düşün ki seninki 7000 lerde, bence erken döllenme ya da ikiz gebelik, hayırlısı olsun artık

arkadaşlar bende de bulantı çok fazla ama kusma yok bazen dayanamayıp yani 1-2 defa oldu bu kendim kustum çok kötü bu bulantılar, en sevdiğim yiyeceklerden tiksinir oldum. mide bulantısı ilaçlarından bahsetmişiniz ne kullanıyorsunuz bana da yazın bende isteyeyim doktorumdan bir de arkadaşlar ben kan testi yaptırdım testte kanımın düşük olduğunu söyledi doktor 10.9 çıktı aynı durumu yaşayan var mı

ben 10. haftamdayım hala mide bulantım yok, mide bulantısı olan arkadaşlar da sağlıklı gebeliğin göstergesi dedikçe bizim gibi midesi bulanmayanları gerçekten çok korkutuyorlar ve üzüyorlar, zaten çok hassas bir dönemden geçiyoruz herşeye korkuyoruz yorum yaparken bizlerin durumunu da düşünerek yorum yaparsanız sevineceğiz.

kızlar selam

dün idrar testi yptırdım ordaki kadın çok az enfeksiyon olduğunu söyledi bnm gibi olan varmı ve bunun bebeğime etkisi olurmu lütfen cevap verin bana
Canim limonata yap idrar yolu iltihabina iyi geliyor.birde bol su ic siseyi al yanina koy aksama kadar 3 lt ic mutlaka
canım en pek anlamam ama 3 mm den küçük olmamsı lazım emin misin? benim 7+1 iken 9 mm yazıyordu usg kağıdında
Canim arkadas cm demis mm degil kafasi karismasin simdi
vallahi bende bilmiyorum ki canım,bi arkadaş öyle yazmış.ben günde 1 tane içiyorum.

Bende progestani gunde 3 defa birer adet iciyorum.dusuk yaptigim hamilelikte kanamam vardi gunde 6 tane icerdim dusunun sarhos gezerdim hep

teşekkür ederim çok iyi açıklamışsın ...

Canim arkadas cm demis mm degil kafasi karismasin simdi

3 cm yazacağına 3 mm yazmış sanırım...iyi o zman yanlış anlaşılma oldu kusura bakmayın

hayırlıs olsun bebısınn...14 hazıran gıbı felan ozaman senın satın 6 haftalıksa.....ben hergun 2 bebeye nası balcam dıe dusunuyorum ama senın buyuk kuzunda kucukmus:)bende 2011 hazıran annesıydım

Benim kanimda o civarda .doktorum 3 ay bitsin oyle baslariz kan hapina dedi.bebek zaten ilk 3 ay almaz kan senden sorun yok dedi.

Alakasi yok bence .ben ilk hamileligimde yasamadim bulanti.gayette sağlıklı oglum oldu.bulanmayanlar sevinsin valla ben kilo almamak icin hamile kalmadan once keske dedim demez olaydim.bir seyden tat almiyorum yoyosun yok tat falan cok kötü

Meraba arkadaşlr, ben de kismetse mart annesi olucam 6+5 iz simdi keseyi gördük çok şükür kalp atslari için gün sayıyorz inşallah
Bu arada ben de usuyenlerdenim kışn bile çorap giymeyen ben hırka ile dolaniyorm evde

arkadaşlar benim 2. hamileliğim bulantım çok fazla ama inanın 1. hamileliğimde ben hiç bulantı yaşamadım çok rahat bir hamilelik geçirdim ve oğlum çok sağlıklı doğdu kilosu, boyu normaldi hatta kilosu çok çok iyiydi diyebilirim yani illaki bulantılar sağlıklı gebeliğin göstergesi diye birşey yok kişiden kişiye değiştiği gibi gebelikten gebeliğe de değişiyor bende olduğu gibi lütfen böyle şeylere kafayı takıp kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın derim ben son bişi daha başkalarının gebeliği ile kendinizinkini kıyaslamayın her bünye farklıdır
mesela bebeğinizin boyunu ağırlığını, aynı hafta da olan başka bir gebenin ki ile kıyaslamayın her insan farklıdır. doktorunuz size kontrole gittiğinizde herşeyi normal derse gerisi önemli değil bence

kızlar mide bulantısı herkeste farklıdır.bende çook nadir arada oluyor.devam edecek sanıyorum o gün bitiyor ...annem maşalalh sen iyisin diyor o hiiç birşey yemez içmezmiş resmen aylarca açmış bulantıdan dolayı.... o şekilde de oruç tutuyormuş ...ama bakın ben kzııyım benim çok farklı geçiyor...

bulantı yaşamayan şükretmeli ,yaşayanlara da şunu tavsiye edeyim.annem tam kuacak gibi olurken ağzını tut ve kusmamaya çalış yoksa alışırsın bulantı peşini bırakmaz demişti ben de dikakt ediyorum aklına getirme diyor mesela...

aybuke07 ağzını öpim diye bi laf var ya
arkadaşım bu nedir
bende 8. haftadayım bende öyle çok aşırı şeyler yaşamıyorum
doktor gayet sağlıklı olduğumuzu söyledi
ama burada yüzü koyun yatıyordum bişey olur mu işte midesi bulanan sağlıklı gebe vs vs
daha biçok şey var bunlardan korkup topiğe giresim gelmiyo bazen
arkadaşlar biz hasta değil hamileyiz yaw bu nedir kıldan tüyden sorun çıkarıyoruz kendimize
şöyle güzel şeylerden bahsetsek
tamam sorunlarımız olacak birbirimize danışacağız ama bu kadar yapmayalım yaw strese giriyorum
rüyama falan giriyo burda yazılanlar

günaydın canımmm. geçicek bi kaç hafta sonra inşallah. bebeğin için biraz katlancaksın

inşallah canım inşallah dün gündüz hiçbişey yiyemedim ona faydalı olamıyorum diye korkuyorum teyzesiiii
o iyi olsun da gerisi hiç önemli değil çekerim ben
sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…