ya kızlar şu birkaç kişye birden cevap yazma meselesini nasıl yapıyosunuz allah rızası için bi anlatıverin.yeniyim forumda
kızlar günaydın benide aranıza alırmısınız sat 18 haziran dün kontrolümüz vardı tam 6+0 dık ve hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
günaydın şekerler sabah kalkıyorum bulantıyla gece yatıyorum bulantıyla çok şükür halime istifra etmeye başlamadık henüz bebişlerimiz iyi olsun da bu dönemlerde geçecek dimi
hayır aybukecim olurmu tahlil elimde yanlış değil 7276ydı 5 gün önce dahada baktırmadım perşembe günü dr randevum var ilk gidicez bakalım ....
Canim limonata yap idrar yolu iltihabina iyi geliyor.birde bol su ic siseyi al yanina koy aksama kadar 3 lt ic mutlakakızlar selam
dün idrar testi yptırdım ordaki kadın çok az enfeksiyon olduğunu söyledi bnm gibi olan varmı ve bunun bebeğime etkisi olurmu lütfen cevap verin bana
Canim arkadas cm demis mm degil kafasi karismasin simdicanım en pek anlamam ama 3 mm den küçük olmamsı lazım emin misin? benim 7+1 iken 9 mm yazıyordu usg kağıdında
vallahi bende bilmiyorum ki canım,bi arkadaş öyle yazmış.ben günde 1 tane içiyorum.
İlk trimester çok önemli değil fakat ikinci trimesterdan itibaren mümkünse sırt üstü uyumamak gerekiyor.
Sırt üstü yatınca rahime giden damara baskı olabiliyormuş.
Tabi bu bile herkes için geçerli değil, hayatı boyunca sırt üstü uyumuş bir insan için pek problem olmayabilir deniliyor.
Ama o riske girmeye gerek yok tabi.
Yüz üstü yatmak da 20. haftaya kadar eğer karın müsaitse hiç bir problemi yok, daha ilerleyen zamanlarda da istesek de yatamıyormuşuz.
Eğer mümkün ise ideal yatma şekli sol tarafa doğru yatmakmış.
iyi günler hanımlar 2012 Mayıs annesiyim kuzum şuan 14 aylık ve nasip olursa 2014 mart annesi olacağım. ancak şöyle bir sorunum var..emzirdigim icin bir sene adet olmadım suana kadar sadece bir kere 27 mayista oldum. dun dr.a gittim bebeğin 6 haftalık olduğunu söyledi adet olmadigim icin satımı bilmiyorum normalde 28 günde bir olurdum simdi benim satım nedir sizce?
Benim kanimda o civarda .doktorum 3 ay bitsin oyle baslariz kan hapina dedi.bebek zaten ilk 3 ay almaz kan senden sorun yok dedi.arkadaşlar bende de bulantı çok fazla ama kusma yok bazen dayanamayıp yani 1-2 defa oldu bu kendim kustum çok kötü bu bulantılar, en sevdiğim yiyeceklerden tiksinir oldum. mide bulantısı ilaçlarından bahsetmişiniz ne kullanıyorsunuz bana da yazın bende isteyeyim doktorumdan bir de arkadaşlar ben kan testi yaptırdım testte kanımın düşük olduğunu söyledi doktor 10.9 çıktı aynı durumu yaşayan var mı
ben 10. haftamdayım hala mide bulantım yok, mide bulantısı olan arkadaşlar da sağlıklı gebeliğin göstergesi dedikçe bizim gibi midesi bulanmayanları gerçekten çok korkutuyorlar ve üzüyorlar, zaten çok hassas bir dönemden geçiyoruz herşeye korkuyoruz yorum yaparken bizlerin durumunu da düşünerek yorum yaparsanız sevineceğiz.
ben 10. haftamdayım hala mide bulantım yok, mide bulantısı olan arkadaşlar da sağlıklı gebeliğin göstergesi dedikçe bizim gibi midesi bulanmayanları gerçekten çok korkutuyorlar ve üzüyorlar, zaten çok hassas bir dönemden geçiyoruz herşeye korkuyoruz yorum yaparken bizlerin durumunu da düşünerek yorum yaparsanız sevineceğiz.
günaydın canımmm. geçicek bi kaç hafta sonra inşallah. bebeğin için biraz katlancaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?