2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
mikelaze bence ilaç düzenini oturtmak için çaba harcamalısın

Son düzenleme:
Yorgunluktan olur bazen igne dozu yuksek gelen arkadaslarda da hafif lekelenme olmustu.onemli birsey degildir insallah.ozel hastane yokmu orda bir gitsen hem muayene olursun hemde raporu cikarir canim ya.aehir disindayim derdin doktora bir dene .devlet hastanelerinde surunme boyle ya.hepsi gicikk hic gitmedim bir oglum ici cocuk hastanesine gidiyorum oda doktorlarimiz super ilgi super okadar.
Gunaydin annisler
Biz yollara dustuk bile 1,5 saattir yoldayiz ins sagsalim evimize ulasalum
Iyi yolculuklar canim kazasiz belasiz Allaha emanet olun ailece

Uyku yapmaz folik.senin hormonlar uyutuyordur seni ic ilaclarini bebek az beslensin

Günaydın canlar size bi sorum olucak
folic plus kullananlar günde kaç tane kullanıyosunuz?
Benim ilk gittiğim doktor günde 1 iç dedi ilacın kutusunda günde 3 yazıyordu dün başka bi kadın doğumcuya sordum günde 3 tane içmelisin dedi eczacıya sordum 1 dedi baka bi eczacıya sordum 3 dedi yani herkes bişey söylüyo:)
kafam allak bullak kaç içmeliyim acaba siz kaç alıyosunuz günde?

günaydın herkese umarım herkes güzel bir bayram geçirmiştir:)
ben allaha şükür çok iyiyim, hatta hamileyim değil mi diye kendimi yoklamam gerekiyor bazen

günde 2 içiyorum.
evet üzerinde 3 yazıyor ama herkes farklı bir doz söylüyor.

günaydın cnm bende günde 1 adet kullanıyorum dktrum öyle dedi ilk hamileliğimdede 1 kullanmıştım:26:

bende de aynı sorun var işten çıkıp eve gitmem saat 7 yi buluyor bazen yemek yiyip bazende daha yemek yemeden kendimi yatakta buluyorum ertesi gün saat 7:30 kadar kesintisiz uyuyorum resmen. durumumu doktoruma söylediğimde bunun bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi olduğunu ve çok normal olduğunu söyledi nasıl insanların midesi bulanıyorsa senin de uykun geliyor dedi buda senin verdiğin tepki işte

günaydın herkese
Gunaydinnn
Gunde 3 ic zaten 4.aydan sonra icmeyeceksin.az vitamin alsin vucudun.
ben allaha şükür çok iyiyim, hatta hamileyim değil mi diye kendimi yoklamam gerekiyor bazen

Gunaydin ne guzel iste ben yatarken unutuyorum bazen birden donuyom so ra bir kasilma oluyor solumdan yavs yavas kalkmayi ogrenmem gerek

Valla bu dr lar bi alemm ozaman benim hamileligimin yada bebegimin sagliginin gostergesi ne? Belirtisizlik mi?SACMA!

Arkadasim yanlis anlama senin icin yazmiyorum dr lar sacmaliyor bence.ozanan mantik yurutursem ben cok saglikliyim bu yuzden gebelik beni etkilemiyor.. Cok mantikli dimi.

Merhaba bianka inan bende senin gibiyim allaha şükür iyiyim hatta hamile olduğumu unutuyorum çünkü hiç bir belirti rahatsızlık yok bu seferde korkmaya başladım acaba normalmi diye :)

merhabalar bebısımın ablaları abılerı
birazcık sohbete geldım ben 17 nısan annesı olacakmısım ama benım ılk dogumum erken oldugundan mart annesı olmam cok buyuk ıhtımal

Arkadaşlar hepinize günaydın..biliyorsunuz geçen hafta kalp atışları için doktora gitmiştik ama maalesef duyamamıştık sağlıksız gebelik gibi görünüyor demişti.ama yine 1 hafta sonra gel bakalım tekrardan belki duyarız belki bu hafta içinde düşük bile yapabilirsin demişti ama bende hiçbir kanama falan olmadı düşük olmadı.bakalım bugün öğlen randevum var Allahım hayırlısını göstersin hem bebeğim için hemde bizim için hayırlısı olsun okadar çok tedirginimki.yine duymayacağım kalp atışını çünkü hiçbir belirtim kalmadı ilk başlarda sadece göğüslerim dolgundu onlar bile söndü:2ua edin lütfen arkadaşlar benim için bizim için hayırlısı isteyin.Rabbim bebeklerinize sağlık versin ve kucağınıza almayı nasip etsin.duyulmazsa kürtaj olacağım ve ondan çok korkuyorum...:18:

mormenekse; Allah yardımcın olsun dilerimki kötü sonuclanmaz gebelıgın ve kalp atısları baslamıstır

merhabalar bebısımın ablaları abılerı
birazcık sohbete geldım ben 17 nısan annesı olacakmısım ama benım ılk dogumum erken oldugundan mart annesı olmam cok buyuk ıhtımal
Hosgeldin .

Canim hakkinda hayirlisi mutlaka haber ver iyi yada kotu olsa .ayangell vardi o haber vermeden gitti ne oldu bilmiyoruz .senin kötü bile olsa ki insallah olmaz dedigin gibi dusecek olsa duserdi.canim insallah guzel haberlerle gel

herkese günaydın kızlar ben uzun zamandan sonra güne erken başladım gün uzun sürecek bu bulantılarla ya hadi hayırlısı

doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelirler inşallah dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…