ay o günleri de göreceğiz inşallahhhhhhcinsiyeti öğrenen varmı kızlar ya ben çok merak ediyorum
hadi yaa ırsiyse benim vücut çatlaktan geçilmeyecek deseneCatlak icin ben de simdilik bebe yagi kullaniyorum. Henuz doktoruma da sormadim neyi tavsiye ettigini, sordugumda tavsiyesini paylasirim sizlerle de. Fakat bir arkadasim johnson baby vazelin kullandi 9aya kadar ve 0 catlak :) lierac duymustum diger bir arkadasimdan onda da 0 catlak.. Bilmiyorum cok kararsizim ben de.. Hangisinden kullansak kiii :) gerci irsi diyorlar catlak icin o ayri mesele :)
selam kızlar,
ben çatlak için doğal yağlardan kullanmayı tercih ediyorum, eczaneden vs. alınanlarda hep katkı maddesi varmıi gibi geliyor bana. bu arada benim de bulantılarım azaldı, sütü artık zorla da olsa içiyorum, haşlanmış yumurtadan hala tiksiniyorum ama yağda yapıp bi güzel yiyorum:) bi de armut çok yiyorum... inşallah midesi kötü olan hamişler de biraz daha rahatlarlar... kusmalı günler geride kalır:)
Yok canim ayin 23 unde gidecegim insallh tam 6 hafta gecmis olacak son kOntrolumun uzerindenOnu hic dusunmemestim haklisin. Normal gunumde gideyim. Ikili teste girdinmi sen?
annemler cuma tatilden dönüyormuş, cumaya aldım randevumu, en azından yanımda biri olur diyorum... uyudum bir de, sanırım iyi geldi, 5 haftalık bile olsa önemli olan sağlıklı olması ama yine de bana gıcık gıcık davrananları dövesim var, o geçmedi... Allah hepsine akıl fikir versin inşallah, sonuçta ağızlarının içine bakıyoruz her şey için
Rabbim tez zamanda geçmesini nasip etsin inşallah bu kadar aç bırakma kendini ama canım ne yiyebiliyorsan ye canım bebişin seni sömürüyor kendine dikkat etmen lazımKizlar ben hic tatli yemezdim.simdi 3dilim yrdim:)).sut icemiyorum.onun yerine her gun bir kase yogurt.kusmalar azaldi gibi.ama arada var.bu arada 9+5im...
ikili tarama testi hangi haftalar arası yapılıyor ya ben hiç bilmiyorumİkili taramayi Kizimda yapmisti bunda da kadin dogum uzmanim yapacakBence endiselenecek bi durum yok
annemler cuma tatilden dönüyormuş, cumaya aldım randevumu, en azından yanımda biri olur diyorum... uyudum bir de, sanırım iyi geldi, 5 haftalık bile olsa önemli olan sağlıklı olması ama yine de bana gıcık gıcık davrananları dövesim var, o geçmedi... Allah hepsine akıl fikir versin inşallah, sonuçta ağızlarının içine bakıyoruz her şey için
İkili taramayi Kizimda yapmisti bunda da kadin dogum uzmanim yapacakBence endiselenecek bi durum yok
haftasi da uygunmus ay nasil sevindim annem agladi heruf sevincten goklere uctu dilenci falan onumuze gelene para verdik valla darisi duymayanlarin basina insallah
kızlar ben bugün çok tuhafım her tarafım ağrıyor çok halsizim kahvaltı bile yapmadım daha.hiç midem bulanmazdı ama dün gece kustum halen dahada bulantı halsizlik baş dönmesi ve baş ağrısı var.gecede tüm kemiklerim ağrıyodu.sizce gebeliktenmidir yoksa soğuk algınlığı flanmı?hastaneye gideyimmi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?