2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
İkili tarama 11-14 haftalar arasinda doktorunuzun ultrasondan bebegin ense kalinligina bakarak down riskini tespiti ayni zamanda vereceginiz kanla kanda genetik bikac risk ve yine down riskinin tespitinden ibaret bir testEnse olcumu guvenilir oldugu kadar genetik olarak ensesi kalin bir bebek sahibi olabilirsiniz ve bu yanlis yorumlanabilirBirde kanda down riski yuksek cikip yine cok saglikli bebisler dunyaya geliyorYeni anneler icin soyluyorum fazla kafaniza takmayin diye, allaha teslim olun bebislerimiz allaha emanet insallah rabbim hepsini korusun.

bende dedim başka bir doktor neye bakıyor ,ense kalınlığı iyiyse aslında bu teste bence gerek bile yok çok tanıdığım bu yüzden büsürü sıkıntıya girdi.ne bilim ya doktorum yine ikna eder yapar tahlili sonucta para kazanıyolar.ablamın doktoru ben kendi bebeğime bile yapmadım ikili üçlü test demiş ablamada önermemiş .şeker yüklemesi neyse o olsun ama bu ikili ve üçlü stres

merhaba ben bugün çok fenayım her yerim ağrıyor sanki grip olacakmışım gibi başım ağrıyor

kendimi çok kötü hissediyorum çıkarmalarda cabası

Canimmmmm ben kalp atislarimizi duydum cok sukur. Darisi senin ve tum bekleyenlerin basina

Son düzenleme:

bende tahlil yaptırmak istemiyordum annem yaptır dedi bebekte bir sorun varsa belki erken tedavi durumu filan olur dedi onun için yaptıracağım

merhaba ben bugün çok fenayım her yerim ağrıyor sanki grip olacakmışım gibi başım ağrıyor

10-11. haftalarda baş ağrısı artıyormuş bende bugün fenayım baş ağrısı konusunda ama olsun bebişim sağlıklı olsunda çekerim diyorum

bazen sistemde hata veriyor canım takma

meyve ne yiyebiliyorsun canım dün yeşil elma denedim onunla birlikte bütün gün yediğim herşeyi çıkardım belki faydası olur bize de
Canim incir, , armut, seftali, uzum , havuc yiyorum biraz olsun rahatlatiyor
Canim acele etme ben 29 na gittim agustos 29 da diger randevum eski doktoruma donuyorum bu arada .normali bu canim ama dersenki elimde olsa 2 hafta da bir giderdim.esim yok der diye seslenmiyorum .
ay o günleri de göreceğiz inşallahhhhhh
birde ben artık bacak bacak üstüne atamıyorum kasıyor sancı oluyor hemen bu doğal mı:44:

hadi yaa ırsiyse benim vücut çatlaktan geçilmeyecek desene
Bende bacak bacak ustune atamiyom sanki karnim engel gibi
Canim sen usudumde dedin dimi sabah bence git yarin doktora ihmal etme.bende cok halsiz dim bugun ama sicaktan yandim resmen bugün.

Bas agrisi gecen bende de oldu gecti şükür saclarini islak birakma banyadon cikinca benimki ondan oldu gibi
Canimmmmm ben kalp atislarimizi duydum cok sukur. Darisi senin ve tum bekleyenlerin basina

Ohhhh ne guzel bir haber daha gozun aydin dogup agladiginida duyarsin inşallah

Kizlar yaa ben bugun hic bisey yemedigimi farkettim.bu saat oldu.bi dondurmayla gunu gecrdim.ayrica midesi bulananlara bi oneri taze yapilmis dondurma mide fenaligina cok iyi geliyor.market dondurmalarindan bahseymiurm ama kapali olanlardan degil yani..bide bugun tekrar devlet hastanesine gittim.oglen gittim.inanin en son numara bana aitmis saat 5 te hastane bitti daha girememistim.bide isimide halledemedim.bari bebegi goreyim dedim.saatlerdr bekliyrm dedim.salak kadin bi de fircaladi.her isteyene bebek mi gostrecez burda mesai bitti tamam dedi.orda baskasi olsa agzinin payini verirdi ama gunlerdr hormonlarim cosmus durumda bi cumle kursam aglicam.sustum ama bogazim dugumlendj aglayamamaktan basim agridi..

az az da olsa bişeyler yemek lazımmış, 1 bardak süt, 1 avuç fındık, badem falan bile olsa öğün sayılırmış, bebiş her türlü ihtiyacını bizden karşılayacak o yüzden mümkün olduğunca kendi ihtiyacımız için yememiz gerekiyo... bide o doktorları ben kesin yolcam, bugün ben de benzer şeyler yaşadım, yarım saat falan bekledim ama azarlar berbattı :/

Canim dondurma bende miee bulantisi yapiyor herkesinki farkli demekki.bende aciktim sanki simdi saat 3 te yemek yedim aksam seftali ve incir yemistim.sut ictim simdide .bebisime yarasin insallah.
Doktor konusuna gelince saymak istiyorum oyle ilgisizlere.sen ne zamandonecen kendi doktoruna git donde bosver bbunlari.raporu cikarabildinmi peki ?

ben yaklasık 1 aydır hiç süt içemıyorum kokuyo fena bana yogurt vb şeylerden karsılıyorum ilk 3 ay bebiş kandan beslendıgı ıcın çok problem degılmıs su içmek cok onemlıymıs ama

Inanirmisin saka gibi ama cikaramadim.saat besten sonra muayene odasina girince kadin bana bu saatte bununla ilgi bisey yapamam yetkili kisiler gitti dedi.keske direk yukari servise cikop yazdrsaydin dedi be insanoglu onu bende biliyodumda hem clexane in 6000lgni istedi kendi doktorum hemde bebgimi gorurum diye bekledim.ama nerdeee anlayisss.yoruldugua belimin agrisiyla kaldim.hatta aksam hafif cook az kahverengi akinti olmus ama cok acik.korktum acikcasi cok in cik yaptim saatlrrce yoruldum ondanmi acaba

günaydınnn güzel anneleeerrrrr
bugün kimler doktora gidiyor bakalımmmm

günaydın canım

dün sabahtan bu sabaha kadar sürekli çıkardım.gece uyuyamadım bulantıdan sürünüyorum resmen.eşime hastaneye götür beni iyi değilim serum taksınlar dedim.bana ceza verdi mide bulantısı habını bir kere içtim hem aşırı uyku yaptı hem de çıkarmıştım.bir daha da içmedim.idrar yolu ihtihabı için fitil vermişti doktor.onu da 2 gün kullandım sonra sürekli uyuyakaldığım için daha da kullanmadım.folik asidi de uyuyakaldığım için sürekli içemiyorum eşim de onları içmedikçe ben de seni hastaneye götürmem dedi

Gunaydin hanimlar şu bel agrilarim da hafiflese ne guzrl uyanacagim gune...

canım ya uyku yapıyor diye ilaç içilmezmi hiç, zorla kendini lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…