Canım Allah yardımcınız olsun.....inşallah çok sağlıklıdır bebişinBenimde bir kanamam olmuş ama fark etmedim Dr banada istirahat dedi evdeyim dün akşam az bi leke geldi gene gittik ama önceki kanama yeri kapanmamış oradan sızıntı yapmıştır dedi 9w0d görünüyormuş bebiş büyümüş 20.9mm olmuş kalp atışlarını duyduk...çok tatlıydı inşallah birşey olmaz ev işi dahi yasak dedi iğne verdi birini bugün vurulacağım birini haftaya bebek sağlıklı ama daha iyi tutunması için dedi.haftayaperşembe tekrar gitcez...Benimde mide bulantılarım geçen hafta başladı ama böyle üşütürsünüz ya ozaman mideniz bulanır hiç bişey yemek istemezsiniz öle bişey Dr sordum çocuğun kalp atışları başladıktan sonra olur dedi istifra olursa gel dedi yoksa geçer 2-3 haftaya dedi bakalım hayırlısı..Herkes sağlıklı sıhhati bebişlerini alır inşallah...... Âmin......
merhabalar hamiledaşlarım
herkes bebekleriyle beraber çok iyidir umarım
benim artık lekelenmem olmuyor sarı akıntım oluyor
ve ben bebeğimi kasığımda hissediyorum kasığım batıyor zaman zaman biliyorum ki mucizem orada hamdılsun
arada elimi koyup kasığıma konuşuyorum sizde yapın bunu unutmayın ki o artık canlı emin olun ki hisseder
bizde 9 hafta 4 günlük olduk ve ben hala kalp atışlarını doktorlar yüzünden duymuş değilim yarın egepol şükran hanıma gideceğim inşallah henüz doktorumu oturtamadım
İzmirli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
ysmn46 hiç korkma sakın sakın bunlar geçecek merak etme bebeğinin seni bırakmayacağına tam teslimiyetle inan hamilelerin duası kabul olur unutma hepimiz duacınız
Kac haftaliksiniz siz?
oğluşummmmm geliyoooooorrrrrrrrrrr
MasaAllah ilk ogrenen annemiz sensin. Allah tamamina erdirsin hayirlisiylaaa
anaaaammmmmmmm ne çabuk öğrendin ya sen :) gözünaydın tatlım Allah analı babalı büyütsün
MasaAllah ilk ogrenen annemiz sensin. Allah tamamina erdirsin hayirlisiylaaa
anaaaammmmmmmm ne çabuk öğrendin ya sen :) gözünaydın tatlım Allah analı babalı büyütsün
Elifider masallah gozunaydin canim ilk bebisinmiydi?
Hayirli evlat olsun ayy bende 11-6 da falan gidecegim ins benim dr da beceriklidir
Benim bugun9+6.bende hissetmek istiyorum yaaa:))dun 10+3 tuk. ama 9. haftadan sonra ufak ufak hareket etmeye basliyor sanirim.
amin canımmmm cümlemiz inşallahhh
ikili testler için gittik bugün 11+5 günlük dedi doktor bebek çok hareketliydi eliyle göbek kordonunu sallarken birden bacaklarının arasını açtı durdurdu doktorda % 90 erkek deditabi kesinleşmesi için 2 hafta daha beklemeliyiz ama çok tecrübeli bir doktordu yanılacağı ihtimalini kimse vermiyor hayırı bebekler olsun inşallah
Az once bende cikardim tum yediklerimi sanirim uzun bir sure yemek yemiyecegim ilk defa guzel bir yemek yedim dedim9+5 teyiz ve çok kötüyüm dünden beri
yemek yediğim anda mide bulantısı başlıyor çıkarınca rahatlıyorum
yemesem acımdan ölüyorum
ya benm hiç bişeyim yoktu nolduki böyle niye bulanıyor midem
Bana msj adini yaz ekleyeyim canim grubakızlar facede hangi adreste toplandınız benide alın aranıza lütfen
Benim bugun9+6.bende hissetmek istiyorum yaaa:))
Az once bende cikardim tum yediklerimi sanirim uzun bir sure yemek yemiyecegim ilk defa guzel bir yemek yedim dedim
Bana msj adini yaz ekleyeyim canim gruba
Yerim onu ben kacinci haftda bildi doktor gozun aydin bizde ogreniriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?