2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhabalar hamiledaşlarım
herkes bebekleriyle beraber çok iyidir umarım
benim artık lekelenmem olmuyor sarı akıntım oluyor
ve ben bebeğimi kasığımda hissediyorum kasığım batıyor zaman zaman biliyorum ki mucizem orada hamdılsun
arada elimi koyup kasığıma konuşuyorum sizde yapın bunu unutmayın ki o artık canlı emin olun ki hisseder
bizde 9 hafta 4 günlük olduk ve ben hala kalp atışlarını doktorlar yüzünden duymuş değilim yarın egepol şükran hanıma gideceğim inşallah henüz doktorumu oturtamadım
İzmirli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
ysmn46 hiç korkma sakın sakın bunlar geçecek merak etme bebeğinin seni bırakmayacağına tam teslimiyetle inan hamilelerin duası kabul olur unutma hepimiz duacınız

çok teşekkür ederim arkadaşlar. umudumu yitirmiyorum ve sadece Allah'ım sağlıklı ve hayırlıysa nasip et diyorum.

dün tekrar kontrole gittiğimde hareket etmeye başlamıştı. onun hareketlerini izlemek ve kalp atışlarını dinlemek muhteşem birşeydi inşallah herşey daha da iyi olacak :18:

MasaAllah ilk ogrenen annemiz sensin. Allah tamamina erdirsin hayirlisiylaaa

amin canımmmm cümlemiz inşallahhh
anaaaammmmmmmm ne çabuk öğrendin ya sen :) gözünaydın tatlım Allah analı babalı büyütsün

ikili testler için gittik bugün 11+5 günlük dedi doktor bebek çok hareketliydi eliyle göbek kordonunu sallarken birden bacaklarının arasını açtı durdurdu doktorda % 90 erkek dedi tabi kesinleşmesi için 2 hafta daha beklemeliyiz ama çok tecrübeli bir doktordu yanılacağı ihtimalini kimse vermiyor hayırı bebekler olsun inşallah

Elifider masallah gozunaydin canim ilk bebisinmiydi?
Hayirli evlat olsun ayy bende 11-6 da falan gidecegim ins benim dr da beceriklidir

Topikte heyecan artacak demekki bu haftalarda
Haydin martin ilk hafta anneleri patir patir gelir cinsiyyet haberleri insallah

hayırlı olsun cnm erkeklerde pek yanılma olmuyor eli ayaga duzgun saglıklı olsun insallah.hayırlı evlat olur insallah

Az once bende cikardim tum yediklerimi sanirim uzun bir sure yemek yemiyecegim ilk defa guzel bir yemek yedim dedim
kızlar facede hangi adreste toplandınız benide alın aranıza lütfen
Bana msj adini yaz ekleyeyim canim gruba
oğluşummmmm geliyoooooorrrrrrrrrrr

Yerim onu ben kacinci haftda bildi doktor gozun aydin bizde ogreniriz insallah

oğluşummmmm geliyoooooorrrrrrrrrrr

maşallahhh canımm ne güzel erkenden öğrendin, darısı bizlere inşallahhhhh.

Allah'ım sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder inşallahhhh.

Benim bugun9+6.bende hissetmek istiyorum yaaa:))

bende bugün 9+3 üm. dün kontrole gittiğimde ultrasonda hareketlerini görebildik canım. sende gittiğinde görebilirsin sanırım. ama hissetmek için daha zamanımız var galiba :)

elifider arkadaşım tebrik ederim sağ salim doğmayı nasip etsin rabbim inşallah. bende cumartesi 11-4 te gidicem inşallah bizde öğreniriz

Ben de doktordan geliyorum kizlar. Agrilarim buyumesinden kaynakliymis ama tedbir icin rapor verdi calismicam evdeyim bu hafta. Bebisi tam goremedim idrara sksmamissin dedi ama o gordu 2.5 cm olms:)) kalbi dr kutur kutur du kuzumun maasallah )

Az once bende cikardim tum yediklerimi sanirim uzun bir sure yemek yemiyecegim ilk defa guzel bir yemek yedim dedim

Bana msj adini yaz ekleyeyim canim gruba

Yerim onu ben kacinci haftda bildi doktor gozun aydin bizde ogreniriz insallah

inşallah canımmm 11+5 de bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…