Cok yuksek ya oralarda fiyat Allah yardimciniz olsunKızlar istanbul anadolu yakasında ikili test için bildiğiniz iyi bir doktor var mı ? Mümkünse cinsiyetinide tahmin etsin :) 2 yıl önce ilk gebeliğimde erdem hastanesinde murat yayla 300 tl'ye yaptırmıştım süper bir doktordu şimdi acıbademe geçmiş fiyat olmuş 1500 tl maalesef bunu veremem. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geçen senede Mart anneleri arasınsaydım fakat kalp atımı olmadığı için kürtajla alındı . 2014 Mart annesi olacağım derken yine aynı sebeple bu sabah kürtaj oldum. Sizlere ben de aranızdayım demek için günlerce bekledim hergün tüm sayfaları takip ettim heyecanlarınıza, mide bulantılarınıza ortak oldum hatta progestanlılar kulübünüze bile katıldım. Benim yine olmadı. Ama tek dileğim hepinizin sorumsuz bir gebelik yaşamanız ve bebişlerinizi sağlıklı olarak kucağınıza almanız. Allah'a emanet olun. Darısı başka topiklere artık.
çok heyecanlandım okuyunca canımbelirsizlik sona erdi.artık adıyla bile seslenebilirsin Allah tamamına erdirsin .darısı bizlere olsun
öğrenirsiniz inşallahhh çok büyük bi mutluluk yaa anlatamamm
Kizlar 11+3 te 2 li teste gitsem olur mu ? Doktor 12 haftada dedi bana ama gun vermedi. Olur heralde. Sonucta 11 -14 arasinda yaoiliyor degil mi ? Bugun gittim ya 10 gun snra bidaha gideyim muayene parasi vermim diorum 10 gunden snra tekrar veriosun benim hastanede
Geçen senede Mart anneleri arasınsaydım fakat kalp atımı olmadığı için kürtajla alındı . 2014 Mart annesi olacağım derken yine aynı sebeple bu sabah kürtaj oldum. Sizlere ben de aranızdayım demek için günlerce bekledim hergün tüm sayfaları takip ettim heyecanlarınıza, mide bulantılarınıza ortak oldum hatta progestanlılar kulübünüze bile katıldım. Benim yine olmadı. Ama tek dileğim hepinizin sorumsuz bir gebelik yaşamanız ve bebişlerinizi sağlıklı olarak kucağınıza almanız. Allah'a emanet olun. Darısı başka topiklere artık.
selam arkadaşlar 12. haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı
Kizlar 11+3 te 2 li teste gitsem olur mu ? Doktor 12 haftada dedi bana ama gun vermedi. Olur heralde. Sonucta 11 -14 arasinda yaoiliyor degil mi ? Bugun gittim ya 10 gun snra bidaha gideyim muayene parasi vermim diorum 10 gunden snra tekrar veriosun benim hastanede
Benee bugun gittim bebisimi gordum.9+0 haftaligiz.2.10 cm olusuz.belirtisiz arkadaslar inanin en belirtisiz benimdr ve inanin bebisimin orda oldugunu teyit etmek icin habire onu görmek istyrm.yoksa farketmicem.
Eliflider arkaasim hayirli olsun .ogluslar kendini daha erken gosterir zaten.ay bende sabirsizlaniyorum yaa.eylul basi istanbulda kebdi doktoruma gidicem hem ikili testler icin ozamana belli olur insallah..
iyi akşamlar kızlar12. haftada cinsiyet kesin belli oluyor mu, yanılma payı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?