2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Cok yuksek ya oralarda fiyat Allah yardimciniz olsun

Canim cok üzüldüm hayirlisi olsun diyorum ama cok zor.insallah kisa zamanda tekrar yaşarsın saglikla.trombofili tahlillrerini mutlaka yaptir

Kizlar 11+3 te 2 li teste gitsem olur mu ? Doktor 12 haftada dedi bana ama gun vermedi. Olur heralde. Sonucta 11 -14 arasinda yaoiliyor degil mi ? Bugun gittim ya 10 gun snra bidaha gideyim muayene parasi vermim diorum 10 gunden snra tekrar veriosun benim hastanede

Olur canim oglumda bende erken yaptirmistim 11.haftada

İnşallah sağlıkla mutlulukla en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın çok üzüldüm canım ALLAH bir daha yaşatmasın inşallah

merhaba bütün annişlere bu ikinci hamileliğim oldugu için sık giremiyorum sayfalar cok hızlı ilerliyor ilkinde 1 sayfa bile atlamadan takip etmiştim bunda daha tecrübeliyim 12.haftaya denk getireyim bu ayki kontrolü gitmişken cinsiyetide öğreneyim inşallah.

Benee bugun gittim bebisimi gordum.9+0 haftaligiz.2.10 cm olusuz.belirtisiz arkadaslar inanin en belirtisiz benimdr ve inanin bebisimin orda oldugunu teyit etmek icin habire onu görmek istyrm.yoksa farketmicem.
Eliflider arkaasim hayirli olsun .ogluslar kendini daha erken gosterir zaten.ay bende sabirsizlaniyorum yaa.eylul basi istanbulda kebdi doktoruma gidicem hem ikili testler icin ozamana belli olur insallah..

benim doktor ayın 22si dedi 11+3 e denk geliyor yinede karar senin

kızlar günaydın dün biraz iyiydim.gece de yatarken orman da olup kuş sesi dinlemek geldi içimden.youtube açtım.kuş sesleri dinledim.şuan da bir sürü gece gündüz orman,kuş sesleri indirdim.uykum geldiğinde bir açarım uyanana kadar çalar çok mutlu hissediyorum kendimi.eşimden rica edeceğim serin bgece havası olan bol kuş sesi,böcek sesi,bol yıldızlı gökyüzü olan bir yer bulsun bir gece dahi kalsam kafidir.çok istiyorum sadece doğanın sesini dinlemeyi

şu videodaki seslerin güzelliğine bir kulak kabartır mısınız

[video=youtube;TLYmOwPxHTA]http://www.youtube.com/watch?v=TLYmOwPxHTA[/video]

Bir belirtisiz olarak çok hoşuma gidiyor bebiş haberleri Hayırlı olsun.
Biz de Cumartesi 9+2'de görmeye gideceğiz. Çok heyecanlıyım.
Allah bana da nasip eder inşallah bebişimi sağlıkla görmeyi...

Walla benim de cok agir belirtilerim old soylenemez. Goguslerimin buyumesi ve kasiklarimin arada agrimasi disinda. Sansliyiz galiba )

Günaydınlar..
benimde ara sıra giren kasık ağrısı olmasa ,bide uyumasam hamile olduğumu bile unutucam
şükredelim halimize bence

günaydınnnnn hergün bir günaydın deyip kaçıyorum ama kusura bakmayın kızlar işyerinde çok yoğunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…