2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
arkadaşlar meraba
bugün 8+3 günlüğüz dra gittik
15 mm olmuş yavrumuz
bana biraz az gibi geldi
sizden nasıldı
kaygılarımı gidermeme yardımcı olur musunuz

Walla canim bana da beninki kucuk geldi ama sanirim annelik kuruntusu yapioruz her bebek ayni olamaz sonucta. Benim 9+6 da 2.23 cm cikti. 15 gun once 1.34 cm di yani 7+5 iken.

Ben de doktordan geliyorum kizlar. Agrilarim buyumesinden kaynakliymis ama tedbir icin rapor verdi calismicam evdeyim bu hafta. Bebisi tam goremedim idrara sksmamissin dedi ama o gordu 2.5 cm olms:)) kalbi dr kutur kutur du kuzumun maasallah )
Masallah pitirciga buyumus.bende cok merak ediyorum.bugun benimde sag bacimla kasik arasi damarlarimda agri var.rahim sag bacak tarafi daki damarlarla beslenip buyurmus 13.haftada rahim ağırlığı 1.3 kg olurmus
elifider arkadaşım tebrik ederim sağ salim doğmayı nasip etsin rabbim inşallah. bende cumartesi 11-4 te gidicem inşallah bizde öğreniriz
Canim msj attim ad soyad
arkadaşlar meraba
bugün 8+3 günlüğüz dra gittik
15 mm olmuş yavrumuz
bana biraz az gibi geldi
sizden nasıldı
kaygılarımı gidermeme yardımcı olur musunuz

Gec dollenme olabilir ondan faklidir.canim

12 saat bitti hala yoldayiz
Ama az kaldi istanbula insallah trafik yoksa iki saat olmadan ulasiriz evimize

Ay bu cinsiyet isi beni cok heyecanlandiriyor
Insallah erken olsun ama kesin olsun yanilmasini istemiyorum dr un

Kızlar istanbul anadolu yakasında ikili test için bildiğiniz iyi bir doktor var mı ? Mümkünse cinsiyetinide tahmin etsin :) 2 yıl önce ilk gebeliğimde erdem hastanesinde murat yayla 300 tl'ye yaptırmıştım süper bir doktordu şimdi acıbademe geçmiş fiyat olmuş 1500 tl maalesef bunu veremem. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben de meraktan ölcem cinsiyeti ne acaba ikinci de daha da merak ediyo insan.. Hayırlısı neyse o olsun tabi ama içimde de bişi var yalan olmasın :))

Geçen senede Mart anneleri arasınsaydım fakat kalp atımı olmadığı için kürtajla alındı . 2014 Mart annesi olacağım derken yine aynı sebeple bu sabah kürtaj oldum. Sizlere ben de aranızdayım demek için günlerce bekledim hergün tüm sayfaları takip ettim heyecanlarınıza, mide bulantılarınıza ortak oldum hatta progestanlılar kulübünüze bile katıldım. Benim yine olmadı. Ama tek dileğim hepinizin sorumsuz bir gebelik yaşamanız ve bebişlerinizi sağlıklı olarak kucağınıza almanız. Allah'a emanet olun. Darısı başka topiklere artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…