2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

günaydın yaşın 30 olduğu için bence yaptır derim ben 2li yaptırmadım sanırım 3 lüde yaptırmıcam galiba karar vermedim 24 yaşındayım 30 ve sonrası için ama mutlaka istiyorlar

Günaydın canım...Bende de ishal durumu var :) nerdeyse 3 aydır...Tüm tahliller temiz çıkıyor ama ishal durumum devam ediyor :)

Ozaman sakin kipirdama canimgenelde kabizlik oluyor sende tam tersi. ishalde fena ben 5 haftalikken bagirsak enf.oldum mecburen a.biyotik kullandim o yasadigim 5 gun mahvoldum bebegimi dusursem farketmicektim yani arada..

günaaydın kızlar herkese güzel birgün diliyorum yarın bebişimi görcem bakalım sabırsızlanıyorum
neyapıyo bizim cimcime

Ben de +30 grubunda biri olarak; 3lü test için doktorum "çağ dışı" dedi.
4lü test ile detaylı ultrason aynı şey mi hala bilmiyorum ama doktorum detaylı ultrason yaptırıcağımı söyledi.

Günaydıınn bugün işin son günü 2 gün tatil ama çabuk geçsinki haftaya cumartesi bebişkoyu görelim ve artık cinsiyetini öğrenelim büyüdüğünü hissetmek çok güzel bir duygu birde kızlar ben hergece rüyalarımda birşeyler yiyorum sizdede oluyormu dün gözleme bu gecede patates ve ekmek yedim 24 saat yiyorum bebişkonun cinsiyeti belli değil ama dün annemlerdeyken hep beraber isimlere karar verildi Erkek MUSTAFA URAS urası ben çok istedim mustafada muhammet olduğu için ailede peygamber efendimizin ismini koyalım dedim hemde kayınpederimin ismi onada jest olur kız olursada MERYEM SARE ismiyle yaşasın minik kuzum

günaydın yaşın 30 olduğu için bence yaptır derim ben 2li yaptırmadım sanırım 3 lüde yaptırmıcam galiba karar vermedim 24 yaşındayım 30 ve sonrası için ama mutlaka istiyorlar

benim dr um 2 lin gayet temiz çıktı yaşında daha 30 3lü ve 4 lüye gerek yok 2 ay sonrası için ayrıntılı ultrasona randevu verdi..

yok canım 35 ve üstü için yaptırmak gerekiyor deniliyor 30 ve sonrası için değil.hatta yurt dışında falan bu testleri hiç istemiyolarmış 35 üstü kadınlar için direkt amniyosentez yapıyorlarmış.ama işte bizde istiyorlar.

Ben de +30 grubunda biri olarak; 3lü test için doktorum "çağ dışı" dedi.
4lü test ile detaylı ultrason aynı şey mi hala bilmiyorum ama doktorum detaylı ultrason yaptırıcağımı söyledi.

çağ dışı :) katılıyorum doktoruna :) yok 4 lü de 3 lü testin bi ileri boyutu detaylı daha farklı sadece ultrasona giriyorsun kan testi falan vermiyorsun.ama galiba yaptırmayacağım ben 3 lü ve 4 lüyü.aklım karışmasın diyorum.

canım bu konu hakkında bir uzmandan yardım al kadın doğumcuna sor o sana bu konulara bakan dr lardan bulunduğun ildeki tavsiye edebileceği bir dr önersin.....
ewet evliliklerde olabilir şeyler ama bunun psikolojik bir nedeni olabilir Allah yardımcın olsun.. üzülme sen birde hamilesin...

evet ben dün gece koca bi turşu kazanına düşmüştüm çeşit çeşit turşular yiyodum

isimler çok güzel

benim kız olacak inşallah rüya ismini düşünüyorum.

Günaydın güzel anneler.Ben güne tatsız başladım maalesef.Kabızlığı anladım da çok afedersiniz ishal olmuşum .Nedir ki çaresi :26:Ateş yapıyor halsizlik yapıyor çok güçsüzüm ama mecburen geldik işe..

Daha bu sabah eşime dedim ki; "Her gece rüyamda başka bir şey yiyorum, ne zaman geçiçek bu konu acaba?" Gerçekten her gece rüyamda başka bir menü var. Bu aşermek değil ama sanırım çünkü uyandığımda, rüyamda gördüklerimi yemek istemiyorum.

İshal için en güzel çözüm, muz ve haşlanmış patates yemek ve bol su içmek.
Geçmiş olsun.

Yani bu durumda 4'lü test yaptırmıyorum ben de demek ki :)

bende yaptırmadım sanırım yaptırmıcamda sadece ayrıntılı ultrasona giricem organları için yeter

Yani bu durumda 4'lü test yaptırmıyorum ben de demek ki :)

sanıırm öyle çünkü 4 lüde üçlü testle aynı haftalarda yapılıyor sadece biraz daha gelişmişi.

ikili test ve ayrıntılı ultrasona önem veriyor bir çok doktor.

bizde oluşumuza Muharrem Ege düşünüyorduk Muharrem 12 yıl önce vefat eden babamın ismiydi... ama dün manasına baktım netten islamda haram kılınmış yasaklanmış anlamındaymış çok üzüldüm kararsız kaldım eşim çok istiyorsan yinede koyalım diyor ama bu mana da içime kurt düşürdü

haha tek değilmişim demek evet ben babaneme sordum rüyamda gördüm yemem gerekirmi diye yiyorsan gerek yok zaten dedi gerçektende öyle canım istemiyor uyanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…