kızlar günaydın..kısmet olursa bende mart annesi olacağım İnşallah..
kzılar ikili testimi yaptırmıştım gayet güzel çıktı şimdi sırada 3 ve 4 lü testler var fakat ben yaptırmak istemiyorum sizler ne düşünüyosunuz bu konuda? henüz doktorumla görşmedim gelecek hafta gidicem ama eminim o ısrarla yaptır diyecek.üçlü testin asıl amacı omurilikte açıklık olup olamdığına bakmakmış ve zaten bu ultrasonda kesin görülen bir şeymiş.o yüzden kendimi strese sokmak istemiyorum çünkü ikilinin sonucunu beklerken çok abartıp aşırı strest yapmıştım.siz yaptıracak mısınız?
bu arada bu benim üçüncü bebeğim ilk çocuklarım ikiz ve 3 yaşındalar onlar erkek bu bebeğime kız dedi doktor...yaşım 30.
Günaydın canım...Bende de ishal durumu var :) nerdeyse 3 aydır...Tüm tahliller temiz çıkıyor ama ishal durumum devam ediyor :)
kızlar günaydın..kısmet olursa bende mart annesi olacağım İnşallah..
kzılar ikili testimi yaptırmıştım gayet güzel çıktı şimdi sırada 3 ve 4 lü testler var fakat ben yaptırmak istemiyorum sizler ne düşünüyosunuz bu konuda? henüz doktorumla görşmedim gelecek hafta gidicem ama eminim o ısrarla yaptır diyecek.üçlü testin asıl amacı omurilikte açıklık olup olamdığına bakmakmış ve zaten bu ultrasonda kesin görülen bir şeymiş.o yüzden kendimi strese sokmak istemiyorum çünkü ikilinin sonucunu beklerken çok abartıp aşırı strest yapmıştım.siz yaptıracak mısınız?
bu arada bu benim üçüncü bebeğim ilk çocuklarım ikiz ve 3 yaşındalar onlar erkek bu bebeğime kız dedi doktor...yaşım 30.
günaydın yaşın 30 olduğu için bence yaptır derim ben 2li yaptırmadım sanırım 3 lüde yaptırmıcam galiba karar vermedim 24 yaşındayım 30 ve sonrası için ama mutlaka istiyorlar
günaydın yaşın 30 olduğu için bence yaptır derim ben 2li yaptırmadım sanırım 3 lüde yaptırmıcam galiba karar vermedim 24 yaşındayım 30 ve sonrası için ama mutlaka istiyorlar
Ben de +30 grubunda biri olarak; 3lü test için doktorum "çağ dışı" dedi.
4lü test ile detaylı ultrason aynı şey mi hala bilmiyorum ama doktorum detaylı ultrason yaptırıcağımı söyledi.
kızlar özel olucak ama kimseye soramıyorum ve merak ediyorum.biz eşimle severek evlendik ilk evlilik dönemlerinde cinsel yaşantımız çok gzeldi ve çok zevk alıyodum hiç bir sorun yoktu.3-4 ay böyle devam etti ve isteksizlikler başladı bende.eşimi hep erteleyip durdum hastayım yok halsizim vs dedim hep derken son 1,5 yıldır bu isteksizliğim devam ediyor.eşimdede artık eskisi gibi istek yok neden böyle olduk normalmiyiz bilemiyorumeşim şuan hamişsin dye bebeğe zarar vermemek için yapmayalım dyo ama inandırıcı gelmiyor.en son ilişkiden sonra banyoda okadar ağladımki çünkü zorla yaptım çok kötü bi duygu.yani ayda 2 defa yapıyoruz onda bile istemeyerek yapıyorum varmı benimle aynı durumu yaşayanlar??
çok kötü bi durum kesin bigün evliliğim bitecek diyorum.aslında eşimle çok mutluyuz birbirimizi çok çok seviyoruz canımı istese veririm ama biz eşten çok ev arkadaşı gibi olduk çok iyi iki arkadaşız ama cinselliğe gelince ikimizdede tık yok
nasıl yanihastane sitelerinden iism bakmak mıı bu da nerden geldi aklına, site ismi versene
Günaydıınn bugün işin son günü 2 gün tatil ama çabuk geçsinki haftaya cumartesi bebişkoyu görelim ve artık cinsiyetini öğrenelim büyüdüğünü hissetmek çok güzel bir duygu birde kızlar ben hergece rüyalarımda birşeyler yiyorum sizdede oluyormudün gözleme bu gecede patates ve ekmek yedim 24 saat yiyorum bebişkonun cinsiyeti belli değil ama dün annemlerdeyken hep beraber isimlere karar verildi Erkek MUSTAFA URAS urası ben çok istedim mustafada muhammet olduğu için ailede peygamber efendimizin ismini koyalım dedim hemde kayınpederimin ismi onada jest olur kız olursada MERYEM SARE ismiyle yaşasın minik kuzum
Günaydıınn bugün işin son günü 2 gün tatil ama çabuk geçsinki haftaya cumartesi bebişkoyu görelim ve artık cinsiyetini öğrenelim büyüdüğünü hissetmek çok güzel bir duygu birde kızlar ben hergece rüyalarımda birşeyler yiyorum sizdede oluyormudün gözleme bu gecede patates ve ekmek yedim 24 saat yiyorum bebişkonun cinsiyeti belli değil ama dün annemlerdeyken hep beraber isimlere karar verildi Erkek MUSTAFA URAS urası ben çok istedim mustafada muhammet olduğu için ailede peygamber efendimizin ismini koyalım dedim hemde kayınpederimin ismi onada jest olur kız olursada MERYEM SARE ismiyle yaşasın minik kuzum
Günaydın güzel anneler.Ben güne tatsız başladım maalesef.Kabızlığı anladım da çok afedersiniz ishal olmuşum .Nedir ki çaresi :26:Ateş yapıyor halsizlik yapıyor çok güçsüzüm ama mecburen geldik işe..
yok canım 35 ve üstü için yaptırmak gerekiyor deniliyor 30 ve sonrası için değil.hatta yurt dışında falan bu testleri hiç istemiyolarmış 35 üstü kadınlar için direkt amniyosentez yapıyorlarmış.ama işte bizde istiyorlar.
çağ dışı :) katılıyorum doktoruna :) yok 4 lü de 3 lü testin bi ileri boyutu detaylı daha farklı sadece ultrasona giriyorsun kan testi falan vermiyorsun.ama galiba yaptırmayacağım ben 3 lü ve 4 lüyü.aklım karışmasın diyorum.
yok canım 35 ve üstü için yaptırmak gerekiyor deniliyor 30 ve sonrası için değil.hatta yurt dışında falan bu testleri hiç istemiyolarmış 35 üstü kadınlar için direkt amniyosentez yapıyorlarmış.ama işte bizde istiyorlar.
çağ dışı :) katılıyorum doktoruna :) yok 4 lü de 3 lü testin bi ileri boyutu detaylı daha farklı sadece ultrasona giriyorsun kan testi falan vermiyorsun.ama galiba yaptırmayacağım ben 3 lü ve 4 lüyü.aklım karışmasın diyorum.
Yani bu durumda 4'lü test yaptırmıyorum ben de demek ki :)
Daha bu sabah eşime dedim ki; "Her gece rüyamda başka bir şey yiyorum, ne zaman geçiçek bu konu acaba?" Gerçekten her gece rüyamda başka bir menü var. Bu aşermek değil ama sanırım çünkü uyandığımda, rüyamda gördüklerimi yemek istemiyorum.
ishal için en güzel çözüm, muz ve haşlanmış patates yemek ve bol su içmek.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?