2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben de çok uyuyorum, uyudukça da uyuyasım geliyo sanki.Okuldan gelince yatıyorum kalkıp yemek yiyip biraz oturup tekrar yatıyorum, sürekli uyuyasım var benim de

Canım sarımsağı soyup ikiye böl, uçuk çıkan yere sürüp beklet biraz.Antibiyotik özelliği var ya iyi geliyor, geçmiş olsun bu arada

öncesi için birşey diyemem ama hamile olduğum zamandan beri bizde eşimle hiç ilişkiye girmiyoruz bebeğin varlığı ikimizi de etkiliyor istemiyoruz. böyle zamanlarda eşler istemeyebiliyormuş. ben soruyorum eşime seni istiyorum ama ilişkiye girmek istemiyorum diyor. anlayabiliyorum onu. doğumdan sonra düzelir inşallah düzelmezse bi doktora psikoloğa görünün bence ihmale gelmeyecek bir durum bunlar

Kizlar bilgisi olan varsa yardimci olursa cok mutlu olurum..dun evimin yanina yeni acilan bir tip merkezindeki jinekologa gorundum aslinda devamli gittigim kendi doktorum farkliydi.ama dun onunden gecerken burdada bi goruneyim dedim..bebegim 17 haftalik bugune kadar bulantiydi kanamaydi dusuk tehlikseydi bir suru sorun yasamistim neyseki son 2 haftadir tamda sorunlar bitti derken kadin moralimi altust etti..bebegin boynuna kordon dolanmis dedi,suyun az ustelikte filan diye ekledi..tehlikesi nedir napabilirim diyincede bol su ic dedi..bide baska doktor olsa kordon dolanmis filan demez korkutmamak icin dedi..ordan nasil ciktim kadin baska ne dedi devamini bile hatirlamiyorum cok kotu oldumsabah ilk is kendi doktoruma gittim..bakti ve ne suyunda nede kordonla ilgili bisey yok dedi..bebek kordona dolanadabilir geride cikabilir kafana takicagin bsy yok dedi..kordon dolanmasila bebekler hemen ölseydi gebeliklerin % 50 si bebek olumuyle sonlanirdi dedi..o an icim rahat etti ama simdi diger doktorun soyledikleri aklima geldikce yine panik yapiyorumnapmam lazim sizce baska bi doktorada gitsemmi..gerci gitsemde dolanmis olsa dahi yapcak bsy yokmus yaptigim arastirmalara gore

canım bende de bugün uçuk çıktı , Allahtan ateş yapmadı ruj sürmenin çok faydası oluyor tavsiye ederim

Bende uyeyim canim ve onlardan biriyim insallh bu bebisimi normal dogumla dunyaya getrmek istiyorum.

Valla eve ultrason alasim varrr ya aynen cinsiyet onemli degill sagligi yerinde olsunda ben bu zamana lkadar sormadim bile doktoruma ama artik bilmek istiyorum ki minigime ismiyle sesleniyim ciciler aliyimm

Evet ya eşime hep söylüyorum ultrasonumuz olsaydı her saniye tv izler gibi bebeşimizi izlerdik diye ben bu gün öğrendim cinsiyetini ama büyük bir şok yaşadık dr.kıza benzetmişti emin olmamakla beraber ve bendeki bütün belirtiler kız gibiydi sanki ve rüyamda erkek bebek görmüştüm tersi olacak diye umut etmiştim ama dr.bakar bakmaz direkk aaa pipisini gördüm oğlanın demesin mi....aniden bizi şaşkına çevirdi zaten bir oğlum var oda izledi kardeşini ve kız istiyordu oğlum hemen ağlamaya başladı oracıkta :))) evet cinsiyeti önmli değil sağlıkla gelsinlerde sende yakında öğrenirsin :)))

Kendi dr. dedikleri daha mantıklı geldi bana neticede bebek suyun içinde ve kordonda orda bebekte sürekli hareket halinde olduğuna göre ister istemez kordona dolanabilir Allah a emanet içini ferah tut ben bu gün gittiğim kontrolümde benim bebeşte tutmuş kordonunu çekiştiriyordu dediğim gibi Allah a emanetler Rabbim koruyor onları oluşumlarından doğumuna kadar herşeyleri bir mucize değilmi bunları düşün ve negatif düşünme strese sokma kendini ve bebeğini....

Kızlarrrr bu gün öğrendim bebeşimin cinsiyetini önceki kontrolümüzde dr.kıza benzetmişti emin olmamakla beraber ama bu sefer kesin erkek pipisini gördüm dedi.....ve biz şok olduk kesin kızdır diye düşünmüştük belirtilerim hep o yöndeydi ilk çocuğum da hiç aşermemiştim midem falan hiç bulanmamıştı şimdiki beni yerlerde sürüklüyor resmen bulantıdan iştahsızlıktan herşeyi tam tersiydi ve rüyamdada erkek bebek görmüştüm tersi olur diye düşündük ama anladım ki belirtiler falan hepsi fasa füsoymuş...yani 2. oğlum geliyor Allah nasip ederse....birde her dr. gittiğimde bebeşim çok hareketli hiç yerinde durmuyor kordonunu tutmuş çekiştiriyordu baya bir izletti dr.umuz öbür çocuğum böyle değildi bu çok mu yaramaz olacak ne ? sizde bebeşinizi ultrasonda izlediğinizde bu kadar çok hopur hopur hopladığını gördünüz mü merak ettim ........

cnm kendi doktorunu dinle bence farklı doktorlara gidip kafanı karıştırma.kordon dolanması normal bir durum kordondan çıkabilirde devamlı hareket halindeler minikler. bu şekilde normal doğum yapanlar var veya bebek makat gelişken baş geliş dönebilir benim doktora sorduğum sorulara aldığım cevaplara göre.bende kızımda 7.ayda bebek tersti üzülmüştüm normal yapamayacağım diye ama döndü neyseki:=)
Bende uyeyim canim ve onlardan biriyim insallh bu bebisimi normal dogumla dunyaya getrmek istiyorum.
inşallah istediğin gibi olur hayırlısıyla çok güzel hikayeler var pozitif doğum hikayeleri Allahım kolay doğum nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

ah canım sen kendı doktoruna gıttıgın ıcın hemen ınanmıssın erkek deyınce pıpısını de gostermıs zaten ne guzel ıcınde bı merak kalmamıs.
bende aynı senın gıbı oldum emın degılım ama kız gıbı dedı doktorum ekım 10 a randevu verdı tekrardan. bende annemle devlet hastanesıne annem ıcın gıttım gıtmısken acaba randevusuz bakarlarmı bebege dıye heveslendık neyse aldılar bızı ıcerı. ama oyle suratsız bı ınsanla karsılastım kı yaklasık 5 dk ultrasonda karnıma baktı ustelık bı noktaya bastıra bastıra. ama 1 sn bıle bebegı cevırıp gostermedı bana olcum yaptıysa bıle soylemedı hıcbıryerını ultrason kagıdı bıle vermedı sadece cınsıyetını gorebılıyormuyuz dıye utanarak sordum erkek dedı sonra kalktı cıktı odadan. bebegımın cınsıyetını ogrendıgım ana bakarmısın ınansam mı ınanmasam mı adam nereye nasıl baktı ne yaptı hıcbırsey bılmıyorum kı. ıcımı rahatlatayım derken ıyıce meraka dustum of allahım su doktorlar bu kadar odun olmak zorunda mı

benzer bir durumu ilk hamileliğimde ben de yaşadım, sırf bebeğimi görmek için başka bir doktora gittim, tansiyonumu ölçtü 18 çıkardı usgye baktı 2 hafta geriden geliyor bebbek dedi, tansiyon için beni bir azarladı bir azarladı anlatamam sana, 10 gün sonra bir daha gel bakalım dedi, ben ağlama krizlerine girdim, çıkar çıkmaz kendi doktorumu aradım, ben çok kötüüyüm, başka doktora gittim bana bebeğimle ilgili bir sürü olumsuz şey söyledi, bana bugün bakmazsanız ben uyuyamam diye ona da ağladım, sağolsun gel bakayım dedi, baktı, önce tansiyonumu ölçtüler 12 çıktı,madem 18 miş seni neden yatırmamış hastanye, 18 tansiyonlu birisini yürüyerek nasıl hastaneden çıkarır dedi, neysee bebişime baktı, tam günü gününe uygun gelişimi dedi. dediği gibi de oldu. bence hiç üzülme aklına kötü kötü şeyler de getirme.

bizde 13 gün önce gittik kontrole bizimkide maşallah çok hareketli hıçkırıyo tekme atıyo hatta el salladığını bile gördük bi tek cinsiyetini göremedik pazartesi kontrol var inşallah oda belli olur

Geçen ay bende devlet hastanesine gittim düşük tehlikem vardı birde başka bir dr.baksın dedim.dediğin gibi dr.bana hiç bir bilgi vermedi ve bebeğide göstermedi herşeyin normal dedi ve çıktı...cinsiyetini soramadım bile hem düşük tehdimin geçtiğini öğrenince sormak bile istemedim sevincimden hemde devlet hastanesindeki dr.cinsiyetini söylemiyorlar diye duymuştum fırça yemim dedim :))) hem ekimin 10 kadar baya zaman var dr.gittiğinde cinsiyetini kesin olarak söyler sende emin olursun .)))

kızlar ayrıca dun benım eve saglık ocagından gelmısler ınsan sasırıyor degılmı:) evde yoktum komsulara sormus bıran once saglıkocagına gelıp gebelık kaydını yaptırması lazım demısler neyse bugun gıttım aranan kısı olmusum adımı soyleyınce butun hemsıreler aaa kayıp gebe bulundu dedıler sok oldum hastanelerden gebelık haberım gelmıs ama numaramı bulamamıslar neyse gıttım kaydımı yaptırdım 20 haftada tetenoz asısı ıcın cagırdılar.
ayrıca bugun 16+6 yım ve gebelıge baslangıc kılomun uzerıne tam 0.6 kılo almısım cok mutluyum:)
aslında mıde mulantılarım sebebıyle ılk aylarda kılo almamıstım 12+ larda ıkılı testte tartıldım aynı kıloydum bu yarım kıloyuda 1 ay ıcınde almısım. zaten 70 lı rakamlarla gebelıge basladım umarım cok kılo almadan bu surecı tamamlarım...

bizde 13 gün önce gittik kontrole bizimkide maşallah çok hareketli hıçkırıyo tekme atıyo hatta el salladığını bile gördük bi tek cinsiyetini göremedik pazartesi kontrol var inşallah oda belli olur

Ohh ne güzel maşallah bende acaba bir tek benim kimi böyle çocukta bir terslikmi var falan diye kötü şeyler düşünmüştüm şimdi içim rahatladı .:))) kesin gösterir cinsiyetini bu kadar haretli olduğuna göre uğraştırmaz sizi :))

oyle oyle ama gelde bekle 15 gun ben kız ıcın hazırlıklara baslamıstım bıle hazırlıkları durdurdum sımdı cınsıyetten emın olmayı beklıyorum cok sınır bozucu ve sıkıcı bır surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…