2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım 3'lü teste bakılmayıp 4'de bakılan bir değer varmış. yani3'lü ve 4'lü hemen hemen aynı olup 4'lü de 3'lüden farklı olarak artı bir değere daha bakılıyormuş.

bende yaptırdım 2' li temiz çıktı. yarın gittiğimde eğer benden de isterse ki bence istesin hatta tekrar kan değerlerime de bakılmasını rica edeceğim ben çünkü dün akşamdan beri çok halsizim nedenini bilmiyorum ona bir bakılsın istiyorum yaptıracağım yani bende 4'lü testi ama 3'lü derse bende yaptırmayacağım.

bu arada kızlar size de bir şey soracağım. dün akşam işten eve gittim yemekti bulaşıktı çamaşırlardı çocuğun banyosuydu uykusuydu hallettim hepsini. hatta bugün işten geç çıkacağım için bugünün yemeğini yaparken çok zorlandım. adeta kalbim karnımın sol tarafında atıyordu. ayakta zor duruyordum gözlerim karardı gibi oldu ve kendimi zor attım yatağa. 1-1,5 saate ancak nefes alış verişim normale döndü. eşim süt hazırlamış bir kaç yudum ondan içtim sonra da zaten uyumuş kalmışım.

sizde de bu kadar yoğun oluyor mu ? benim ilk defa böyle oluyor hayır korkmadım ama öyle bir anı tekrar da yaşamak istemem.

günaaydın kızlar herkese güzel birgün diliyorum yarın bebişimi görcem bakalım sabırsızlanıyorum
neyapıyo bizim cimcime

hımm bende yarın gideceğim 10,30 da randevum oradan da oğluşun okula merhaba partisine gideceğim....

hadi bakalım güzel haberlerle geliriz inşallah ...

Eşimin bazı hastaları ve hamile olduğumu duyanlar bebek için hediyeler almışlar. Dün onları değiştirdim. Ben bebeğin doğacağı biraz daha kesinleşmeden birşeyler alma taraftarıdeğildim. Ama oraya gidince kendimi kaybettim. Bayağı birşey aldım. Bu sabah da kendimi ipad kucağımda internetten park yatak ararken buldum. Buna bir son vermem lazım. Kontrolümü kaybediyorum. :18:

Cnm benimde 2li temiz ciktigi halde dr 4luyu istedi Hemde devlet hastanesine gittim.yaptirdim bende sonuclari bekliyorum ins guzel cikar

Schaqa arkadaşıma harfi harfine katılıyorum....Eşin demek ki seni çok seviyor ve anlayışlı birisi. Sende yapıcı olmaya çalış. Eşinde eskiden çekici gelipte şimdi gelmeyen bir durum varsa görüntüde vs. onu ilet kendisine ne bileyim eskiden bıyık ,sakalı vardır senin hoşuna gidiyordur şimdi kesmiştir. Aşkım sakal, bıyık bıraksana daha bir çekici oluyorsun falan diyebilirsin mesela...
Nolur yorumlarımı yanlış anlama sadece fikir vermek istedim.

Cinsiyeti daha belli değil bizim zaten ben mavi ya da pembeci değilim. Genel olarak beyaz, gümüş gri tonları çok hoşuma gidiyor. Şimdilik ufak tefek şeyler aldık. Cinsiyetini öğrenince muhtemelen daha rahat alışveriş yaparız. Gerçi ben herşeyi önceden planlamayı sevdiğim için, doğduktan sonra ek gıdaya geçiş döneminde beslemek için uygun şeylere bile bakıyorum : )
Sizin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

evet ben dün gece koca bi turşu kazanına düşmüştüm çeşit çeşit turşular yiyodum

isimler çok güzel

benim kız olacak inşallah rüya ismini düşünüyorum.

çok güzel isim canım benimde kızım olsaydı rüya ismini koyacaktım ama oğluşum olacak inşallah :) bu arada bende rüyamda yemekteyiz yarışmasına katılmıştım bana geleceklerdi o gün ve ben hiçbir yemeği yetiştiremedim sadece çorbayı tam yaptım , eksik menü diye puan vermediler malesef

Bende rüyamda yemekler konusunda çok şey yaşıyorum.bazen canımın istediğini bazen de acıkınca gece doyuyorum rüyamda tabi midemi bulandıranlar da oluyor .hatta sanki mutfakta yemek pişiyomuş gibi burnuma kokular geliyor:)

Son düzenleme:

Merhaba,
Evet kuzucuk cinsiyeti belli oldu ve bir oğlan geliyor. Hatta internette gezinirken adı da belli olduğundan bak ne yaptırdım. Bu kapısına asılacak...

sanırım bizim ruh halimizden pek anlamıyolar sebep bundan bence.. ben de dün cinsiyetini öğrendim. doktor ikili testte büyük ihtimal erkek demişti ben de erkek diye yaydım herkese.. ama dün kesin öğrendim kızmış benim yavruşum.. Benim kendi annem erkek çocuk tutkunudur. Ona müjdeli haberi vereyim dedim anne kızım olacak dedim. şaka yapma bana diyo :):) müjdeyi vereceğime verdiğime pişman oldum. Abim faceden mesajla tebrik etti kızım olacağını. Babam bu saat oldu aramadı bile.. Bu gereksiz bir alınganlık mı yoksa daha önce de 4 torunları olduğu için normal bir süreç gibi mi geliyor bilmiyorum. Kayınvalidem onca işinin arasında bizimle birlikte dua ede ede cinsiyeti öğrenmeye geldi. Öğrenince de beni öptü öptü durdu. Hazinemizi taşıyorsun çok teşekkür ederim sana kızım dedi. Görümcem müjdeli haber için bana çiçek ve pasta almış kutlama yaptık. Galiba fazla alınganız anlamıyorum sahiden..

Sizlerle ismi neye göre seçtiğimi paylaşmak istedim. Ben amerikadayken en iyi arkadaşım bir moğoldu. Daha önce de bir sürü türkle tanışmış ve biz iyi arkadaş olduğumuzda bana çoğu türk isminin neden arapça olduğunu sordu. Yani mehmet emir leyla vs gibi. Ben de ona müslümanlığı araplarla tanıdığımızı yakın kültürler olduğunu ve onların da müsüman olduğunu söyledim. Mantıklı gelmedi. Uzun uzun tartıştık. Bana çocuk isminin çok özel olduğunu ve kendi kültürünü yansıtması gerektiğini söyledi. Ben de o zaman karar verdim. İleride kızıma veya oğluma isim seçerken türkçe olmasına özen gösterecektim. Üniversiteden beri çok yakın arkadaşım bir zaza. Bunu ona anlattığımda onunla birlikte zazaca bir isim seçtik. Bebişin ismi deyre (türkü). Benim kuzunun ismi de dayısının önerisiyle yaman olacak. Ben ismin çok bilinip bilinmemesi veya kullanılmamış olmasını önemsemiyorun. Sadece anlamını önemsiyorum. İsmin hikayasi de böyle işte...

ay bende bu rüyada yemek görme durumunu anlayamıyordum meğerse hepimizin ortak özelliğiymiş :)) dün rüyamda erik gördüm böyle kütür kütür yiyodum.sonra çilek gördüm bir de fırından bir ekmek alıyodum bööyle nası güzel ye beni diye bağırıyodu. gözümü açtım uyandım ve bu saydıklarımın hiçbirini canım istemiyodu. hamileyken canınızın istediği ama yiyemediğiniz şeyi allah rüyanızda yedirir derler ya belki de bununla alakalı bi durumdur.

Sen kayınvaldenle yaşadığın o tatlı anı annenlerle paylaş. Belki bir mesaj çıkarırlar. Aslında benim annem de benzer bir tepki verdi. Geçen yıl kaybettiğimiz bebek kızdı. İki ailede de kız olmayınca herkes bu seferkinin de kız olacağına kendini hazırlamıştı. Ben ise herşey üzerine yemin edebilirim hiç tercih yapmadım. Aklımdan ve gönlümden belli bir cinsiyet geçmedi. Erkek olunca çok sevindik. Anneme söydiğimde "olsun o da güzel" dedi. Çok sinir olmuştum. Kayınvalden doğru. Her bebek bir hazine.

bende başta yemekleri gördüm sonrada işe geç kalıyorum arıyorum elbise bulamıyorum bulduğum olmuyo ayakkabılar kayboluyo
ay berbat bir rüyaydı her gece ayrı bir yerdeyim :)

Kayınvalide ve görümce konusunda benim aksime çok şanslısın. Allah nazardan saklasın. İnsanın gönlü her iki tarafın ailesinin de destekleyici olmasını istiyor. Ama tek tarafın desteği de oldukça yeterli olabilir. Eşinin ailesi sana kendi aile üyelerinden biri gibi davranıyorsa, sen o ailedensin demektir. Kızın hayırlı uğurlu olsun.

dün bir komşu da aynı tepkiyi verdi senin kine benzer olsun da da güzel :):):) komik hakikaten bakış açıları çok komik..

insanın kendi öz annesi,kardeşleri böyle yapınca çok üzülüyor hakikaten.. içimden onlara bebekle ilgili hiç birşey anlatmak gelmiyor. Kayınvalidem her seferinde canın bir şey istiyor mu diye sorar durur. 4 aylık hamileyim kendi annemden böyle birşey duymadım hiç. ama dediğim gibi bence toruna doymakla da alakalı ama bence yanlış. Diğer kardeşlerimden 4 torun var kayınvalidemin ise ilk torunu olacak. çok alınganım bu aralar çookk.. normale dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum:):):)

tabii yaa evlendikten sonraki 2. ayda bebek baskısı yapan kadın çocuk haberine beklediğim tepkiyi vermedi bile artık komik geliyor ayrıca yavaş yavaş uzaklaşıyorum bu sebeple.. üzücü bir durum..
Kayınvalide konusunda çoğu kişi gibi sen de şanssızsın demek bebekle ilgili sıkıntı çıkartmıyordur umarım sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…