Peki kızlar ben ikili testimi zamanında yaptırdım.dr.um haftaya gel 4 lü testini yapalım dedi 2 li testim temiz çıkmıştı 3 lüye gerek yok dedi ama 4 lüyü yapalım dedii sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı ve ya 2 liniz temiz çıktığı halde dr.unuz 3-4 testleride yapalım dedimi???? bilgisi olan paylaşabilir mi gerçekten bu testleri yaptırmam gerekiyormu?
Benim dr.4 lüyü istedi 2li güzel çıktığı halde sanırım biraz para tuzağı kokusu alıyorum..peki sen özelemi gidiyorsun yoksa devletemi? ben özele gittiğim için mi soymaya çalışıyolar acaba anlamadım gitti birde ısrarla istedi bu testi benden korkmaya başladım(
günaaydın kızlar herkese güzel birgün diliyorum yarın bebişimi görcem bakalım sabırsızlanıyorum
neyapıyo bizim cimcime
Peki kızlar ben ikili testimi zamanında yaptırdım.dr.um haftaya gel 4 lü testini yapalım dedi 2 li testim temiz çıkmıştı 3 lüye gerek yok dedi ama 4 lüyü yapalım dedii sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı ve ya 2 liniz temiz çıktığı halde dr.unuz 3-4 testleride yapalım dedimi???? bilgisi olan paylaşabilir mi gerçekten bu testleri yaptırmam gerekiyormu?
Sevgili ssvvdd, sizin özeliniz hakkında yorum yapmak bizlere düşmez muhtemelen. Haddim olmayarak belki de işe yarayabilecek bir iki fikrim olabilir. Öncelikle hamilelik özel ve geçici bir durum. Bu dönemde cinsel isteksizlik de cinsel istekte artış da normal sayılıyor. Ama hayatınızın genelinde, eşiniz ile birbirinizin tenini yeni baştan tanımaya başlamanızı tavsiye edebilirim. Öpüşün, elele tutuşun, masaj yapın, ten tene sarılın, cinsellik hakkında konuşun, birbirinize hoşunuza giden şeyler hakkında sorular sorun. Hepsini bir arada, bir anda yapmanıza gerek yok. Yavaş yavaş ilerleyen bir gelişme dönemi olarak düşünün. İlişkinize yeni başlıyor gibi birbirinizi tanımaya çalışın. Cinsellik illaki cinsel birleşme gerektirmiyor. Birbirinize zaman ayırın.
Eşimin bazı hastaları ve hamile olduğumu duyanlar bebek için hediyeler almışlar. Dün onları değiştirdim. Ben bebeğin doğacağı biraz daha kesinleşmeden birşeyler alma taraftarıdeğildim. Ama oraya gidince kendimi kaybettim. Bayağı birşey aldım. Bu sabah da kendimi ipad kucağımda internetten park yatak ararken buldum. Buna bir son vermem lazım. Kontrolümü kaybediyorum. :18:
evet ben dün gece koca bi turşu kazanına düşmüştüm çeşit çeşit turşular yiyodum
isimler çok güzel
benim kız olacak inşallah rüya ismini düşünüyorum.
evettttt anadolu sağlık gov tr takip ediyorum genellikle
Cinsiyeti daha belli değil bizim zaten ben mavi ya da pembeci değilim. Genel olarak beyaz, gümüş gri tonları çok hoşuma gidiyor. Şimdilik ufak tefek şeyler aldık. Cinsiyetini öğrenince muhtemelen daha rahat alışveriş yaparız. Gerçi ben herşeyi önceden planlamayı sevdiğim için, doğduktan sonra ek gıdaya geçiş döneminde beslemek için uygun şeylere bile bakıyorum : )
Sizin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?
-----Ona şöyle dedim: tatlım sen nasıldır bilmezsin diye edeyim harika bir eşim, harika bir işim ve harika bir hayatım var. Eğer tabiat ana izin verirse harika da bir bebeğim olacak. Şu an bu tabloyu bozan benim düşük riskim değil senin telefonların. Bana bir süre telefon açmazsan çok sevinirim, en azından sen sorunlarını cözene kadar. Çünkü ben çözemeyeceğim, dedim. Kızlar galiba onunla hayat boyu konuşmayacağız ve üzerimden yük kalktı.----
valla bayıldım cevabına yaa gül gül öldüm harikasın canım yaa:))) hep böyle sakin ama ders verici ve karşıdakine haddini bildirici cevap vermek istemişimdir ama yapamıyorum malesef :) geçen burada paylaşmıştım ağrılarımvar acaba apandisitmiyim diye, topikte herkez güzel şeyler yazmış güzel temennilerde bulunmuş, kendi arkadaşlarıma söylüyorum koş koş koş çabuk git hastaneye kesin apandisitsin patlamadan yetiş diyorlar ciddi ciddi :)) insanlar mı tuhaf yoksa ben mi fazla alınganlaştım anlamadım....
Merhaba,
Evet kuzucuk cinsiyeti belli oldu ve bir oğlan geliyor. Hatta internette gezinirken adı da belli olduğundan bak ne yaptırdım. Bu kapısına asılacak...Eki Görüntüle 815552
hımm bende yarın gideceğim 10,30 da randevum oradan da oğluşun okula merhaba partisine gideceğim....
hadi bakalım güzel haberlerle geliriz inşallah ...
sanırım bizim ruh halimizden pek anlamıyolar sebep bundan bence.. ben de dün cinsiyetini öğrendim. doktor ikili testte büyük ihtimal erkek demişti ben de erkek diye yaydım herkese.. ama dün kesin öğrendim kızmış benim yavruşum.. Benim kendi annem erkek çocuk tutkunudur. Ona müjdeli haberi vereyim dedim anne kızım olacak dedim. şaka yapma bana diyo :):) müjdeyi vereceğime verdiğime pişman oldum. Abim faceden mesajla tebrik etti kızım olacağını. Babam bu saat oldu aramadı bile.. Bu gereksiz bir alınganlık mı yoksa daha önce de 4 torunları olduğu için normal bir süreç gibi mi geliyor bilmiyorum. Kayınvalidem onca işinin arasında bizimle birlikte dua ede ede cinsiyeti öğrenmeye geldi. Öğrenince de beni öptü öptü durdu. Hazinemizi taşıyorsun çok teşekkür ederim sana kızım dedi. Görümcem müjdeli haber için bana çiçek ve pasta almış kutlama yaptık. Galiba fazla alınganız anlamıyorum sahiden..
çok güzel isim canım benimde kızım olsaydı rüya ismini koyacaktım ama oğluşum olacak inşallah :) bu arada bende rüyamda yemekteyiz yarışmasına katılmıştım bana geleceklerdi o gün ve ben hiçbir yemeği yetiştiremedim sadece çorbayı tam yaptım , eksik menü diye puan vermediler malesef
sanırım bizim ruh halimizden pek anlamıyolar sebep bundan bence.. ben de dün cinsiyetini öğrendim. doktor ikili testte büyük ihtimal erkek demişti ben de erkek diye yaydım herkese.. ama dün kesin öğrendim kızmış benim yavruşum.. Benim kendi annem erkek çocuk tutkunudur. Ona müjdeli haberi vereyim dedim anne kızım olacak dedim. şaka yapma bana diyo :):) müjdeyi vereceğime verdiğime pişman oldum. Abim faceden mesajla tebrik etti kızım olacağını. Babam bu saat oldu aramadı bile.. Bu gereksiz bir alınganlık mı yoksa daha önce de 4 torunları olduğu için normal bir süreç gibi mi geliyor bilmiyorum. Kayınvalidem onca işinin arasında bizimle birlikte dua ede ede cinsiyeti öğrenmeye geldi. Öğrenince de beni öptü öptü durdu. Hazinemizi taşıyorsun çok teşekkür ederim sana kızım dedi. Görümcem müjdeli haber için bana çiçek ve pasta almış kutlama yaptık. Galiba fazla alınganız anlamıyorum sahiden..
Sen kayınvaldenle yaşadığın o tatlı anı annenlerle paylaş. Belki bir mesaj çıkarırlar. Aslında benim annem de benzer bir tepki verdi. Geçen yıl kaybettiğimiz bebek kızdı. İki ailede de kız olmayınca herkes bu seferkinin de kız olacağına kendini hazırlamıştı. Ben ise herşey üzerine yemin edebilirim hiç tercih yapmadım. Aklımdan ve gönlümden belli bir cinsiyet geçmedi. Erkek olunca çok sevindik. Anneme söydiğimde "olsun o da güzel" dedi. Çok sinir olmuştum. Kayınvalden doğru. Her bebek bir hazine.
Kayınvalide ve görümce konusunda benim aksime çok şanslısın. Allah nazardan saklasın. İnsanın gönlü her iki tarafın ailesinin de destekleyici olmasını istiyor. Ama tek tarafın desteği de oldukça yeterli olabilir. Eşinin ailesi sana kendi aile üyelerinden biri gibi davranıyorsa, sen o ailedensin demektir. Kızın hayırlı uğurlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?